Bende zayıflamak istiyorum :(

ben günde 100 tane mekik cekiyorum ama bir faydasini görmüyorum sayisini mi artirsam acaba

kızlaaarrrrrrr sonunda döndüm :))
çok güzel bir geziydi ve tabiki de ne bulduysam yedim ama pişman değilim yine olsa yine yapardım sanırım kilomu koruyorum çünkü bütün şehri yürüyerek dolaştığım için ( günde 10-12 saat yürüdüm ) yediklerimi de yaktığımı düşünüyorum. yarın sabah kilo bildirimi yapacağım hepinizi çok özledim yaa
kaldığım yerden devammmm

hos geldin cnm yürümüsün sonucta iyi de yapmisin:)))

ben sizi çok özledim diyetim iyi gidiyo ama bugün biraz kaçamaklarım oldu birazdan yürüyüşe çıkcam yrn görüşürüz öptüm kocamann

Ben geldim kızlarrr
bugun sabah kalktım temizliğimi yaptım canım çıktı
sonra 1 kase nesfit yedim
sonrada annemle yürüyüşe çıktık tam 3 saat yürüdük
ama dürüm yedim çok açıkmıştım napıyım :26:
daha bişey yemedim yemeyi de düşünmüyorum zaten yarına kilo vermış de olcağımı sanmıyorum puff

Günaydın kızlar canım sıkkın moralim bozuk çalışmak istemiyorum ağlayasım var Rejim dün biraz bozuldu ama bugün tekrar döndüm bana evde durmak hiç yaramıo

herkese gunaydınnnn,

yenı gelen arkadsalrda hoş gelmişllerr...

benım hsonun tabıkı kacamakalrla gectı ama bu sefer hasar cok daha az:)))) 6 dan sonra yemek fılan yemedım ordan yırttımm :))) ama hsonları ben suyumu ıcemıorumyaa en fazla 1,5 ıcıorumdur okadar bıleolmıya bılır... dun dugun vardı alkollu fılan cok bısı ıcmedım ama aldım alkol e bırazda dans ettım heralde yapışmamıstır vucuduma:))))

topıkte cogumuz reglıyız bu donemde kılo vermek cok daha kolayalouyor arkadalar metobolızma daha hızlı calsııor oyusdenn sıkıı tuttalımm:))))))

kılomda 67,9

günaydın kızlar..

nasılsınız....
ben dün akşam
3 uskumru balık (tavada)
koca bir tabak salata.
yarım bardak vişne suyu...
[B]bu sabah

1 tane poğaça
bu saate kadar 3 fincan çay(2 şer şekerli) çayıda kessem tam olacak ama dün regli oldum sabah tartıldım ağır çıktım..ben haftaya bildirim vereyim.çünkü regli iken çok denedim 1-1,5 kilo fazla çıkıyorum....ama göbüşüm memkik çekmekten şekillendi...devammmm[/B]

bende 67 çıktım 1 kilo gitmiş

canım karışmak gibi olmasın ama 3 adet tavuk gögsü biraz fazla değil mi... Özellikle akşam yemeklerini daha hafif yapmalısın! Uykuda metabolizma yavaşlar. Sabah kahvaltısını sıkı yap, öglende hafif bir şeyler ye akşam ise öglen yemeğinden daha az yemeye çalış ve saat 19:00 kadar akşam yemeğini yemiş ol...Başarılar

önerin için teşekkürler fakat benim dediğim miktar senin anladığın kadar değil. o senın anladığın tavuk göğsünü annem 4-5 parçaya böluyor. ben onlardan 3 tane yedim. umarım açıklayıcı olmuştur

Günaydın kızlar özledim sizi
ben şimdi maydanoz kaynatıyorum suyunu içicem yarım saat sonrada kahvaltı yapıcam

bende tartıldım sabah 66,3 çıktım
bütün kızlar kilosunu yazdıktan sonra listeyi yayınlıycam

slm kızlar, benim haftasonu diyet miyet kalmadı. tempom yüksekti ama bi o kadarda sağlıksız beslendim. Herşeyi yedim hatta yarım ekmek kokoreç bile çok fazlada yürüdüm bu arada. neyse bu aralar metabolizmam hızlı çalışıyor galiba o kadar yedim ama kilo verdiğimi hissediyorum. hatta bayadır olmayan pantolonlarımı giydim oldu hepsi sabah tartıldım 56 kiloyum

ohh ne güzel 2 kilo vermişsin canımm
ben 1.4 verdim

bende özledim bugün burayı biraz durgun gördümm oranje ve niluferciğimi göremedim hiç bendende 1kilo daha gitmiş

evet bugun kimse yokk çoğu arkadaş kilosunu da bildirmedi

geldimmmm geldimmm:80: bende tam 66.3 kilo ciktim sabah
annemler evde olmayinca kahvalti ev temizligi fln bana kaldi anca girebildim

ya ben sabahlari nesende pek bisey yiyemiyorum.. bugün ise yarim domates,salatalik veeee mozzarella peyniri yedim :26: cok mu yagli acaba o arkadaslar.. normal beyaz peyniri sevmiyorum ama bu peynire zaafim var bide yanina bir büyük bardk cay ictim o da sekerli&limonluydu cayi fazla tüketmiyorum gerci ama sekersizde icemiyorumm maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…