kol bacak egzersizleri(içe dışa yana açıyorum ayakta )sırt egzersizleri yapıyorum.
plates topuyla,
birde top üzerinde mekik çekiyorum çok etkili oluyo o göbek için..
belki akşama da yürüyüşe çıkarım arkadaş bulursam kendime..:))
2 tane kuru incir yedim..şimdilik ....
kızlaaarrrrrrr sonunda döndüm :))
çok güzel bir geziydi ve tabiki de ne bulduysam yedimama pişman değilim yine olsa yine yapardım sanırım kilomu koruyorum çünkü bütün şehri yürüyerek dolaştığım için ( günde 10-12 saat yürüdüm ) yediklerimi de yaktığımı düşünüyorum. yarın sabah kilo bildirimi yapacağım hepinizi çok özledim yaa
kaldığım yerden devammmm
Merhaba arkadaşlar :80:
Maalesef bende kilolarıyla başı dertte olanlardanım
Buradaki diyet gruplarını denedim,diyetisyene gittim yine olmadı. Kilo verişim şuanda durdu ve bu durum canımı fena halde sıkıyor.
Ağustosta erkek arkadaşım askerden gelecek ve ben suanda 67 kıloyum o gelene kadar 60a düşmem lazım . O da diyor ben gelene kadar zayıfla diye iyice baskı altında hissediyorum kendimi
Eğer benim gibi 5-6 kilo fazlası olup zayıflamak isteyenler varsa bana destek olsunlar lüftenn
belki bu sefer onların sayesınde farklı olur da zayıflarım :26:
Hergun burada yediklerimi paylaşıcam sizlerle :81:
desteklerinizi ve bana katılmak isteyen arkadaşları dört gözle bekliyorum
Bugün akşam yemeğinde 3 tane tavukgöğüsü yedim yağsız yanında da 2 kaşık yoğurt
canım karışmak gibi olmasın ama 3 adet tavuk gögsü biraz fazla değil mi... Özellikle akşam yemeklerini daha hafif yapmalısın! Uykuda metabolizma yavaşlar. Sabah kahvaltısını sıkı yap, öglende hafif bir şeyler ye akşam ise öglen yemeğinden daha az yemeye çalış ve saat 19:00 kadar akşam yemeğini yemiş ol...Başarılar
slm kızlar, benim haftasonu diyet miyet kalmadı. tempom yüksekti ama bi o kadarda sağlıksız beslendim. Herşeyi yedim hatta yarım ekmek kokoreç bileçok fazlada yürüdüm bu arada. neyse bu aralar metabolizmam hızlı çalışıyor galiba o kadar yedim ama kilo verdiğimi hissediyorum. hatta bayadır olmayan pantolonlarımı giydim oldu hepsi sabah tartıldım 56 kiloyum
Günaydın kızlar özledim sizi
ben şimdi maydanoz kaynatıyorum suyunu içicem yarım saat sonrada kahvaltı yapıcam
bende tartıldım sabah 66,3 çıktım
bütün kızlar kilosunu yazdıktan sonra listeyi yayınlıycam
evet bugun kimse yokk çoğu arkadaş kilosunu da bildirmedi
pztesı ya bugunn hafta basıı iş yogunlugu oluyor tatlım ondan yanıı :)))))) ama nilüfer aslında bu saate kadar coktan gelmelıydııı...
evet bugun kimse yokk çoğu arkadaş kilosunu da bildirmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?