kızlar herkese ne oluyor böyle, hepiniz birden mi oldunuz?
sanırım öyle oldu , reglı donemımız aynıyumıss:)))))kızlar herkese ne oluyor böyle, hepiniz birden mi oldunuz?
Yürüyüşü haftada kaç gün yapıyorsunuz hergün mü yoksa 3 4 gün şeklinde mi?
Yürüyüşü haftada kaç gün yapıyorsunuz hergün mü yoksa 3 4 gün şeklinde mi?
bendeeeeee katilmak istiyorum araniza :79::79::81:
kabul ederseniz tabii ki
bu ki$ aldim gene kilolari.. 67'den 64 düsmüstüm gecen ay..
fakat suan 66 gösteriyor tarti:95:
58 düsmeyi cok istiyorummm ama birtürlü bogazima dur diyemiyorum.. bi kac gündür yine yürüyüse basladim bazen bir saat bazen bir bucuk saat yürüyorum..
ama iste yemedende duramiyorum..:26:
Merhabaa : )
Ben de gelebilir miyim?
Merhabaa : )
Ben de gelebilir miyim?
tabiki katılabilirsiniz kızlarbendeeeeee katilmak istiyorum araniza :79::79::81:
kabul ederseniz tabii ki
bu ki$ aldim gene kilolari.. 67'den 64 düsmüstüm gecen ay..
fakat suan 66 gösteriyor tarti:95:
58 düsmeyi cok istiyorummm ama birtürlü bogazima dur diyemiyorum.. bi kac gündür yine yürüyüse basladim bazen bir saat bazen bir bucuk saat yürüyorum..
ama iste yemedende duramiyorum..:26:
Merhaba arkadaşlar :80:
Maalesef bende kilolarıyla başı dertte olanlardanım
Buradaki diyet gruplarını denedim,diyetisyene gittim yine olmadı. Kilo verişim şuanda durdu ve bu durum canımı fena halde sıkıyor.
Ağustosta erkek arkadaşım askerden gelecek ve ben suanda 67 kıloyum o gelene kadar 60a düşmem lazım . O da diyor ben gelene kadar zayıfla diye iyice baskı altında hissediyorum kendimi
Eğer benim gibi 5-6 kilo fazlası olup zayıflamak isteyenler varsa bana destek olsunlar lüftenn
belki bu sefer onların sayesınde farklı olur da zayıflarım :26:
Hergun burada yediklerimi paylaşıcam sizlerle :81:
desteklerinizi ve bana katılmak isteyen arkadaşları dört gözle bekliyorum
Bugün akşam yemeğinde 3 tane tavukgöğüsü yedim yağsız yanında da 2 kaşık yoğurt
hoşbulduuk :)
ben diyete pazartesi günü başladım. 65,5 kiloydum şuan 63 kiloyum :) cuma günü 63 olmuştum bu iki gün veremedim. bu hafta da veremem herhalde çünkü regl oldum
Merhaba arkadaşım,ilk mesajını okudum öyle yazıyorum devamını okumadım..
Ben geçen seneden beri kilo vermeye uğraştım bir aldım bir verdim ama şubatın ortasında bu sitenin 80-89 topiğiyle tanıştım ve çok şükür hiç bir şeye benzemeyen yepyeni bir başlangıç oldu benim için.Geçen sene 92 idim.Topikle tanıştığım da 87.Ve şu an 77 kiloyum.3 senedir 80'in altına düşmemiştim.Çok şükür hepsi buradaki arkadaşlarım sayesinde..
Buradaki zayıflama topiklerini denedim demişsin,eğer burada yapamadıysan kızma ama sorun sen de olabilirmi :26: Çünkü buradaki destek bambaşka...Kilo vermeye niyetli birinin bence başına gelebilecek en güzel şey burasıyla tanışmaktır :13:
Bir de haddim olmayarak erkek arkadaşın hakkında bir şey demek istiyorum..Kilo ver diyor,beni iyice strese sokuyor demişsin..Seni dış görünüşün için mi seviyor ki illa ben gelene kadar zayıfla diyor :26:
Peki acaba böyle bir insan seni hakediyor mu ya da sen ömrün boyunca 7/24 güzel ve bakımlı mı olacaksın
Umarım haddimi aşmamışımdır.Kendi görüşlerimi söyledim sadece,anlayışla karşılayacağını umuyorum..
Bu arada destek istersen topiğimize de gelebilirsin..
slm cnm aciktiysan elma kuru kayisi falan yeselamlar kızlar..
ben bugün tembellik yapıyorum ama birazdan kalkıp hafif egzersizler yapıcam..birde regli olucam galiba doğumdan sonra biraz düzenim bozuldu..tam günü denk gelmiyo..o yüzden halsiz hissediyorum kendimi..
bu sabah
1 yumurta
yarım domates
az peynir
2 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
3 bardak çay..(çaysız yapamıyoru
şimdide acıktım ama ne yiyeceğimi bilmiyorum..dün temziliğimi yaptım bu günde çamaşır işimi hallediyorum..
slm cnm aciktiysan elma kuru kayisi falan ye
bende sabah 7 de yaptim kahvaltiyi yeni geldim simdi bir seyler yicem
elma sirkeli suyumu ictim
hareketler ne yapiyosun ben kilo veriyorum ama göbegim bir türlü gitmiyo ya sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?