Bende zayıflamak istiyorum :(

Yürüyüşü haftada kaç gün yapıyorsunuz hergün mü yoksa 3 4 gün şeklinde mi?

ben bugün yürüyecektim arkadaşla arkadaş nöbete kalmış..bende tek başıma yürüyemiyorum belki bu kez kendi sitemiz içinde , çevresinde yürürüm tek başıma ..çok sıkılırsam eve geçeyim diye direk..

havalarda bi ısınamadıki şöyle sıcak sıcak yürüyelim buz gibi kış geri geldi sanki üşüyorum zaten ama yürücem azmettim:)durmak yook yola devam

kimsecikler kalmamış...
ben işten çıkıp eve kadar yürüdüm..1 saat kadar eve gelincede plates topuyla mekik çektim öne ve yanlara doğru...birazda egzersiz yaptım..şimcikde dinleniyorum..

günaydın cicoşlar tatil ya kimsecikler yok buralarda ben kahvaltımı yaptım
minicik kepek ekmeğiyle yağsız tost+şekersiz kahve

selam kızlar giremedim dün akşamdan beri evde yoktum
dün yarım saate yakın yürüyüş yaptım
bu sabah her zamanki gibi tost yedım 1kk peynir domates 4-5 zeytin ve çay
öğlen 1 muz
akşam 1 kase çorba ve kabak yemeği yedim

ve bugun 2 saat falan yürüyüş yaptımm
yarında temizlik yapıcam gidicek kilolarrrrr

bendeeeeee katilmak istiyorum araniza :79::79::81:
kabul ederseniz tabii ki

bu ki$ aldim gene kilolari.. 67'den 64 düsmüstüm gecen ay..
fakat suan 66 gösteriyor tarti:95:
58 düsmeyi cok istiyorummm ama birtürlü bogazima dur diyemiyorum.. bi kac gündür yine yürüyüse basladim bazen bir saat bazen bir bucuk saat yürüyorum..
ama iste yemedende duramiyorum..:26:

Merhabaa : )
Ben de gelebilir miyim?

selam kızlar hoş geldinizz...
azimle gidecek kilolar...
durmak yok sağlıklı beslenme ve bol egzersizler çıtırcık olucazz...

Merhabaa : )
Ben de gelebilir miyim?

tabiki katılabilirsiniz kızlar
pazartesi günü sabah kilonuzu yazın listeye ekliyim

hoşbulduuk :)
ben diyete pazartesi günü başladım. 65,5 kiloydum şuan 63 kiloyum :) cuma günü 63 olmuştum bu iki gün veremedim. bu hafta da veremem herhalde çünkü regl oldum

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşım,ilk mesajını okudum öyle yazıyorum devamını okumadım..
Ben geçen seneden beri kilo vermeye uğraştım bir aldım bir verdim ama şubatın ortasında bu sitenin 80-89 topiğiyle tanıştım ve çok şükür hiç bir şeye benzemeyen yepyeni bir başlangıç oldu benim için.Geçen sene 92 idim.Topikle tanıştığım da 87.Ve şu an 77 kiloyum.3 senedir 80'in altına düşmemiştim.Çok şükür hepsi buradaki arkadaşlarım sayesinde..

Buradaki zayıflama topiklerini denedim demişsin,eğer burada yapamadıysan kızma ama sorun sen de olabilirmi :26: Çünkü buradaki destek bambaşka...Kilo vermeye niyetli birinin bence başına gelebilecek en güzel şey burasıyla tanışmaktır :13:

Bir de haddim olmayarak erkek arkadaşın hakkında bir şey demek istiyorum..Kilo ver diyor,beni iyice strese sokuyor demişsin..Seni dış görünüşün için mi seviyor ki illa ben gelene kadar zayıfla diyor :26:
Peki acaba böyle bir insan seni hakediyor mu ya da sen ömrün boyunca 7/24 güzel ve bakımlı mı olacaksın

Umarım haddimi aşmamışımdır.Kendi görüşlerimi söyledim sadece,anlayışla karşılayacağını umuyorum..
Bu arada destek istersen topiğimize de gelebilirsin..

hoşbulduuk :)
ben diyete pazartesi günü başladım. 65,5 kiloydum şuan 63 kiloyum :) cuma günü 63 olmuştum bu iki gün veremedim. bu hafta da veremem herhalde çünkü regl oldum

tamam canım o zaman listeye 65.5 yazarım seni ama yarın tekrar yazarsın kilonu

hayır canım haddini aşmamışsın estf. düşüncelerini söylemişsin sadece.
haklı olabilirsin zaten sorunun bende olduğunun farkındayım. dediğin gibi buradaki destek bambaşka ama ben yapamadım zaten herkes de yapıcak diye bişey olduğunu düşünmüyorum. ben diyetisyene de gittim ilk gidişimde 20 kiloya yakın verdim ama son gidişimde bir faydasını görmediğim için bıraktım.
erkek arkadaşıma da gelince biz onla ilk başladığımızda ben 54 kiloydum sonradan 10 kilo alınca benim rahatsızlığımdan dolayı o da rahatsız oldu. öyle anladığın gibi zayıflıycaksın diye diretmiyo tabiiki ama içten içe istediğini bende biliyorum . zaten o istediği için değil ben istediğim için zayıflıycam. o yuzden haketme etmeme gibi bi durum yok. umarım anlaşabilmişizdir...

selamlar kızlar..
ben bugün tembellik yapıyorum ama birazdan kalkıp hafif egzersizler yapıcam..birde regli olucam galiba doğumdan sonra biraz düzenim bozuldu..tam günü denk gelmiyo..o yüzden halsiz hissediyorum kendimi..
bu sabah
1 yumurta
yarım domates
az peynir
2 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
3 bardak çay..(çaysız yapamıyorum)

şimdide acıktım ama ne yiyeceğimi bilmiyorum..dün temziliğimi yaptım bu günde çamaşır işimi hallediyorum..

slm cnm aciktiysan elma kuru kayisi falan ye
bende sabah 7 de yaptim kahvaltiyi yeni geldim simdi bir seyler yicem
elma sirkeli suyumu ictim
hareketler ne yapiyosun ben kilo veriyorum ama göbegim bir türlü gitmiyo ya sinir oluyorum

slm cnm aciktiysan elma kuru kayisi falan ye
bende sabah 7 de yaptim kahvaltiyi yeni geldim simdi bir seyler yicem
elma sirkeli suyumu ictim
hareketler ne yapiyosun ben kilo veriyorum ama göbegim bir türlü gitmiyo ya sinir oluyorum

kol bacak egzersizleri(içe dışa yana açıyorum ayakta )sırt egzersizleri yapıyorum.
plates topuyla,
birde top üzerinde mekik çekiyorum çok etkili oluyo o göbek için..
belki akşama da yürüyüşe çıkarım arkadaş bulursam kendime..:))

2 tane kuru incir yedim..şimdilik ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…