Bende zayıflamak istiyorum :(

bende giriyorum kimsecikler yok çıkıyorum nilüferde yok nerelerde ki?

maydanoz konusunda bi fikrin var mı

ben kullanmıştım bir dönem sık sık wcye çıkma ihtiyacı duyuyodum ama sanmıyorum tansiyona bi zararı olduğunu başka bişey yüzünden olmuştur büyük ihtimalle ama tadı çok iğrençti içemedim sen içebiliyosan devam et gerçekten işe yarıyo arkadaşımda yaradı

Son düzenleme:

evet bende sürekli tuvalete gidiyorum ben normalde gunde 2 kere bile gitmiyoken artık 5-6kere gidiyorum
tadı gerçekten cok iğrenç zorla içiyorum bende bakalım faydası olur umarım

evet bende sürekli tuvalete gidiyorum ben normalde gunde 2 kere bile gitmiyoken artık 5-6kere gidiyorum
tadı gerçekten cok iğrenç zorla içiyorum bende bakalım faydası olur umarım
Bende aç karnına bal+elma sirkesi+su karışımını deniyorum gerçekten işe yarıyo tok tutuyo şişkinliğimide geçiriyo be bide ip hopluyorum :) oda işe yarıyo tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bende aç karnına bal+elma sirkesi+su karışımını deniyorum gerçekten işe yarıyo tok tutuyo şişkinliğimide geçiriyo be bide ip hopluyorum :) oda işe yarıyo tavsiye ederim

ayy sirke benim midemi ağrıtıyo
ben zaten günde 1,5 saat falan yürüdüğüm için daha halim kalmıyo ipe falan
bacaklarım ağrıyo dünden beri

ayy sirke benim midemi ağrıtıyo
ben zaten günde 1,5 saat falan yürüdüğüm için daha halim kalmıyo ipe falan
bacaklarım ağrıyo dünden beri

bende iş dönüşü yürüyorum 1 saat ama akşam yemeğinden sonra dışarı çıkamayınca zıplıyorum evin içinde ben yazın 75 tim 67 ye kadar düştüm işte hoplaya zıplaya:)

Günaydın kızlarrr yok yıne kimseciklerr :44:
ben şimdi yine maydanoz kaynatıyorum umarım işe yarıyodur :97:
annem tansiyonu düşürüyo o dedi ama bi fikri olan var mı :26:

canım o idrar yolları enfeksiyonuna iyi geliyor diye biliyorum ama başka neye faydası var bilmiyorum

ödem söktürüyormuş heralde :26:
belki bi faydası olur dıye içiyorum içte amaaann
herşeyden medet umar hale geldim

iç canım faydası olur zararı olmaz. doğru ödeme iyi gelebilir. ne varsa bitkilerde var zaten

ben kahvaltımı yazmamışım onu yazyım hemen

kalkınca 2 bardak su
yarım saat sonra 1 bardak maydanoz suyu
1 saat sonra 1 tost 1 çeri domatesi 1kk peynir 1 bardak şekersiz yeşilçay

dahada bişey yemeddiimm

öğle yemeğim bir kepçe tavuk çorbası yanında salata başkada bişey yok zaten artık midem fazlasını kabul etmiyor çok yemişim gibi şişiyo alıştım heralde sonunda şimdide su içiyorum 1 saat sonra falan form bitki çayımı içerim gerçekten bağırsakları iyi çalıştırıyor.

afiyet olsun canım ben daha bişey yemedim 2 gibi bi yoğurt yicem

ama form çayı bağırsakları tembelleştiriyor diye duydum ben bide bağırsak delinmesi mi bişi yapıyomuş :26:

slm kızlar dün bildirim yapamadım çünkü internetimde bir sorun vardı az önce günün ilk yemeğini yedim bugün biraz geç başladım güne
sabah kalkınca ballı ılık su + 2 bardak su
2 dilim kepek ekmeği arasına light peynir ve cherry domates + 1 bardak elma suyu
şimdilik bunları yedim

afiyet olsun canım ben daha bişey yemedim 2 gibi bi yoğurt yicem

ama form çayı bağırsakları tembelleştiriyor diye duydum ben bide bağırsak delinmesi mi bişi yapıyomuş :26:

benim bağırsaklarımda problem vardı çok sık içmiyorum ama içince rahatlıyorum gerçekten işe yarıyor bi zararını görmedim öğle yemeğini atladınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…