dün işlerden pek yazamadım aara ara giriyordum ama pek vakit bulamadım zaten günde çabuk geçiyoo..bi baktım akşam olmuşl akşamda pc ye bakmadım pek..:119::126:
sizler ne yaptınız bazen giriyorum bakyorum kimsecikler yokk.çıkıyorum bende..
ben burdayım hep kimse görmüyo beni :124:
oy canım benim seni görmez olurmuyum hiç
maydanoz konusunda bi fikrin var mı
ben kullanmıştım bir dönem sık sık wcye çıkma ihtiyacı duyuyodum ama sanmıyorum tansiyona bi zararı olduğunu başka bişey yüzünden olmuştur büyük ihtimalle ama tadı çok iğrençti içemedim sen içebiliyosan devam et gerçekten işe yarıyo arkadaşımda yaradı
Bende aç karnına bal+elma sirkesi+su karışımını deniyorum gerçekten işe yarıyo tok tutuyo şişkinliğimide geçiriyo be bide ip hopluyorum :) oda işe yarıyo tavsiye ederimevet bende sürekli tuvalete gidiyorum ben normalde gunde 2 kere bile gitmiyoken artık 5-6kere gidiyorum
tadı gerçekten cok iğrenç zorla içiyorum bende bakalım faydası olur umarım
Bende aç karnına bal+elma sirkesi+su karışımını deniyorum gerçekten işe yarıyo tok tutuyo şişkinliğimide geçiriyo be bide ip hopluyorum :) oda işe yarıyo tavsiye ederim
ayy sirke benim midemi ağrıtıyo
ben zaten günde 1,5 saat falan yürüdüğüm için daha halim kalmıyo ipe falan
bacaklarım ağrıyo dünden beri
bende iş dönüşü yürüyorum 1 saat ama akşam yemeğinden sonra dışarı çıkamayınca zıplıyorum evin içinde ben yazın 75 tim 67 ye kadar düştüm işte hoplaya zıplaya:)
Günaydın kızlarrr yok yıne kimseciklerr :44:
ben şimdi yine maydanoz kaynatıyorum umarım işe yarıyodur :97:
annem tansiyonu düşürüyo o dedi ama bi fikri olan var mı :26:
canım o idrar yolları enfeksiyonuna iyi geliyor diye biliyorum ama başka neye faydası var bilmiyorum
ödem söktürüyormuş heralde :26:
belki bi faydası olur dıye içiyorum içte amaaann
herşeyden medet umar hale geldim
öğle yemeğim bir kepçe tavuk çorbası yanında salata başkada bişey yok zaten artık midem fazlasını kabul etmiyor çok yemişim gibi şişiyo alıştım heralde sonunda şimdide su içiyorum 1 saat sonra falan form bitki çayımı içerim gerçekten bağırsakları iyi çalıştırıyor.
afiyet olsun canım ben daha bişey yemedim 2 gibi bi yoğurt yicem
ama form çayı bağırsakları tembelleştiriyor diye duydum ben bide bağırsak delinmesi mi bişi yapıyomuş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?