Bende zayıflamak istiyorum :(

valla kizlar veridginiz kilolari bana verin, seve seve alirim. Benimde kilo alamama problemim var

bende oyle yapıoruım zatenherseyden az yıyorumm, normakdede tatloyla zaten aram pek yoktur, ama tuzlu seylerı severımm onlardanda mutlaka yıyorum canım cekınce... ne kadar cok sıkarsam okadar cok doymuorum ve canım cekıorr...

dün yediklerimi bildireyim
ılık ballı su + 2 bardak su (kalkınca)
kepekli ekmekten beyaz peynrli domatesli yağsız tost+ elma suyu (kahvaltı)
2 saat sonra 1 elma
saat 3 gibi yağsız tost
saat 5 gibi 1 elma daha
1 kepçeden daha az çorba+ 2 yemek kaşığı pilav+ 1 yemek kaşığı patates yemeği+ salata
vee günün bombası :2: künefeeeeeeeeeeeeeee :2: valla çok az yedim ve üstüne yürüdüm umarım çok zararı olmaz bana :2:
bir de yatmadan önce yarım bardak tarçınlı light süt

akşam biraz ağır olmuş sanki canım genel olarak fena sayılmaz yürümüşsün ya yakmışsındır

Dünkü yediklerimmmm
sabah daha dogrusu gec yedigim icin öglen sayilir nerdeyse :)
domates+salatalik, mozzarella peynir cay
ara ögün: 250gr ananas
aksam: 2 dilim su böregi + 2 kücük kurabiye veeee dayanamadim dolapta dondurma vardi onu yedim:26:
yürüyüsümüde yapmadim

bugün sabah yediklerim ise 3 zeytin+ salam 5-6 dilim:78: ve cay
ya ben ekmek yiyemiyorum istahsiz oluyorum nedense bu aralar pek bisey yiyemiyorum ama tatli krizide pesimi birakmiyor aksama dogru

valal sekerımmm bu su borekelrı kurabıyelrııı yemısın bıde kemek yesen ogun olmazmıss :)))))) afııyetttt olsunn :)))

afiyet olsun canım benımde tatlı krızlerım çok fazla
biyerde okumuştum akşam yediğin meyvenın ustune falan tarcın serptiğinde tatlı ihtiyacını gıderıyomuş. denemedim ama işe yarıyodur heralde :26:

gidermez bence ya şimdi tatlıyı alıp bi güzel yemek var bide tarçınlı meyve :):):) canım tatlı istedi qızım

bende duydun bunu ve yapan cok ınsan var tarcın tatlı ıhtıyacını karsılıyormuş..

valal sekerımmm bu su borekelrı kurabıyelrııı yemısın bıde kemek yesen ogun olmazmıss :)))))) afııyetttt olsunn :)))

Yaa ama ama gülme:76: benim sorunum sabahları yiyememek ve bu yüzden akşamları
Birazciiiik:78: fazla kaçırmam

@qizz sagol canım ya tarcinn tatlı ihtiyacını giderdigini duymuştum
Ama öyle meyveli fln değil.. Denemek lazım:)

Bugün öğlen bi kasde domatesli ve kırmızı biberli Yoğurt yedim
Aksamada büyük ihtimalle bir veya iki dilim tavuk göğsü yücem..
Yürüyüşümü yapmadım şimdiye kadar ama havada iyice bozdu
Yağmur yağcak burda çıkmam heralde artık evde kalori yakmaya çalışcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…