canım zaten insan kendini yemiyeceğim diye zorladığında illaki yemek ister. normalde yemediğin şeyleri bile yersin. psikolojik bişeydir bu. bu tarz engeller koyma kendine. tatlı yemeyeyim kilo alırım filan diye. canın istiyorsa herşeyden ye ama az ye. kurallar hep zor gelir ya insana işte bu yüzdendir, yasak olan şeyi insan daha çok ister. bırak serbest kalsın, psikolojinde bozulmasın.
valla kizlar veridginiz kilolari bana verin, seve seve alirim. Benimde kilo alamama problemim var
valla kizlar veridginiz kilolari bana verin, seve seve alirim. Benimde kilo alamama problemim var
dün yediklerimi bildireyim
ılık ballı su + 2 bardak su (kalkınca)
kepekli ekmekten beyaz peynrli domatesli yağsız tost+ elma suyu (kahvaltı)
2 saat sonra 1 elma
saat 3 gibi yağsız tost
saat 5 gibi 1 elma daha
1 kepçeden daha az çorba+ 2 yemek kaşığı pilav+ 1 yemek kaşığı patates yemeği+ salata
vee günün bombası :2: künefeeeeeeeeeeeeeee:2: valla çok az yedim ve üstüne yürüdüm umarım çok zararı olmaz bana :2:
bir de yatmadan önce yarım bardak tarçınlı light süt
Dünkü yediklerimmmm
sabah daha dogrusu gec yedigim icin öglen sayilir nerdeyse :)
domates+salatalik, mozzarella peynir cay
ara ögün: 250gr ananas
aksam: 2 dilim su böregi + 2 kücük kurabiye veeee dayanamadim dolapta dondurma vardi onu yedim:26:
yürüyüsümüde yapmadim
bugün sabah yediklerim ise 3 zeytin+ salam 5-6 dilim:78: ve cay
ya ben ekmek yiyemiyorum istahsiz oluyorum nedense bu aralar pek bisey yiyemiyorum ama tatli krizide pesimi birakmiyor aksama dogru
Dünkü yediklerimmmm
sabah daha dogrusu gec yedigim icin öglen sayilir nerdeyse :)
domates+salatalik, mozzarella peynir cay
ara ögün: 250gr ananas
aksam: 2 dilim su böregi + 2 kücük kurabiye veeee dayanamadim dolapta dondurma vardi onu yedim:26:
yürüyüsümüde yapmadim
bugün sabah yediklerim ise 3 zeytin+ salam 5-6 dilim:78: ve cay
ya ben ekmek yiyemiyorum istahsiz oluyorum nedense bu aralar pek bisey yiyemiyorum ama tatli krizide pesimi birakmiyor aksama dogru
afiyet olsun canım benımde tatlı krızlerım çok fazla
biyerde okumuştum akşam yediğin meyvenın ustune falan tarcın serptiğinde tatlı ihtiyacını gıderıyomuş. denemedim ama işe yarıyodur heralde :26:
afiyet olsun canım benımde tatlı krızlerım çok fazla
biyerde okumuştum akşam yediğin meyvenın ustune falan tarcın serptiğinde tatlı ihtiyacını gıderıyomuş. denemedim ama işe yarıyodur heralde :26:
gidermez bence ya şimdi tatlıyı alıp bi güzel yemek var bide tarçınlı meyve :):):) canım tatlı istedi qızım
:):) katılıyorum
aaaaaa lütfeennn demeyın oyleeeee ahahahahahahah sağlık sağlıkk :))))
tabi canım herşeyin başı sağlık niye güzel olan herşey kilo aldırıyoki sanki ya:)
valal sekerımmm bu su borekelrı kurabıyelrııı yemısın bıde kemek yesen ogun olmazmıss :)))))) afııyetttt olsunn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?