canım dun yada bugun tartıldıysan yaz kı listeye onu yazıyım bendeslm kızlar dün bildirim yapamadım çünkü internetimde bir sorun vardı az önce günün ilk yemeğini yedim bugün biraz geç başladım güne
sabah kalkınca ballı ılık su + 2 bardak su
2 dilim kepek ekmeği arasına light peynir ve cherry domates + 1 bardak elma suyu
şimdilik bunları yedim
benim bağırsaklarımda problem vardı çok sık içmiyorum ama içince rahatlıyorum gerçekten işe yarıyor bi zararını görmedim öğle yemeğini atladınmı
canım dun yada bugun tartıldıysan yaz kı listeye onu yazıyım bende
ben kahvaltımı 11 bucukta yapmıştım zaten normaldede öğlen yoğurtla falan geçiştiriyorum
ben öğün atlamıyorum kahvaltımıda en geç 9 da yapıyorum tavsiye ederim sanada canım
canım dun yada bugun tartıldıysan yaz kı listeye onu yazıyım bende
kilom 65.00
işte ben o saatte kalkamıyorum ama :26:
gerçi artık karar verdım diyetisyenın bana verdığı lısteyı yapıcam
Çok erken kalkmak falan zaten saçmada en geç 10 gibi yaparsan iyi olur öğün atlayınca iyice dengen bozulmasın canım bende önceden öyle yapıodum öeğlenle sabah bir bigib oluyodu akşam bir yiyodum sonra hazmetmek zor oluo yakmasıda tabi
kızlar 2 gundur cok az gırebıldım , reglıyımm sanırım oyusden bırazz keyıfsızımmm...
slm kizlar dün giremedim pazartesi tartildim 55 kiloyum 1 kilo vermisim mutluyum:))
günaydınnnn
ama kimsecikler yokkk
Bende öyleydim canım geçen gün hiç girmek istemedim mesela geçer merak etme rejimin nasıl gidiyor
gunaydın canım,
valla bu hafta cok ıyı degılım yaaa pek bı kılo verecegımı sanmıorum bıraz motıvasyonum dustuu sanırım.. ben subatdan berı dıyetteyımm..
olur öyle geçer pes etme sakın çikolata krizlerin varmı?
yokk yokk olee cıkolata krızlerım fılann... ama dun mesela 2 tane baklava yedım odaa canım ıstedıgı ıcın degıl öğlen arkasdaslar amsaya koymus dıyee,....ınsallah bole sacmalıkalr kılo olarak donemz bana:))
günaydın kızlarr
bende dün 2 tane elmalı turta yedımpişman değilim
şimdide maydanoz kaynattım onun suyunu içicem :100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?