Bende zayıflamak istiyorum :(

canım dun yada bugun tartıldıysan yaz kı listeye onu yazıyım bende
benim bağırsaklarımda problem vardı çok sık içmiyorum ama içince rahatlıyorum gerçekten işe yarıyor bi zararını görmedim öğle yemeğini atladınmı

ben kahvaltımı 11 bucukta yapmıştım zaten normaldede öğlen yoğurtla falan geçiştiriyorum

canım dun yada bugun tartıldıysan yaz kı listeye onu yazıyım bende

ben kahvaltımı 11 bucukta yapmıştım zaten normaldede öğlen yoğurtla falan geçiştiriyorum

ben öğün atlamıyorum kahvaltımıda en geç 9 da yapıyorum tavsiye ederim sanada canım

işte ben o saatte kalkamıyorum ama :26:
gerçi artık karar verdım diyetisyenın bana verdığı lısteyı yapıcam

Çok erken kalkmak falan zaten saçmada en geç 10 gibi yaparsan iyi olur öğün atlayınca iyice dengen bozulmasın canım bende önceden öyle yapıodum öeğlenle sabah bir bigib oluyodu akşam bir yiyodum sonra hazmetmek zor oluo yakmasıda tabi

haklısın ama alışkanlık işte zaten evde tek oldugum ıcın canım sıkılıyor o yuzden hıc kalkmak gelmıyor ıcımden

kızlar 2 gundur cok az gırebıldım , reglıyımm sanırım oyusden bırazz keyıfsızımmm...

kızlar 2 gundur cok az gırebıldım , reglıyımm sanırım oyusden bırazz keyıfsızımmm...

Bende öyleydim canım geçen gün hiç girmek istemedim mesela geçer merak etme rejimin nasıl gidiyor

Bende öyleydim canım geçen gün hiç girmek istemedim mesela geçer merak etme rejimin nasıl gidiyor

gunaydın canım,

valla bu hafta cok ıyı degılım yaaa pek bı kılo verecegımı sanmıorum bıraz motıvasyonum dustuu sanırım.. ben subatdan berı dıyetteyımm..

gunaydın canım,

valla bu hafta cok ıyı degılım yaaa pek bı kılo verecegımı sanmıorum bıraz motıvasyonum dustuu sanırım.. ben subatdan berı dıyetteyımm..

olur öyle geçer pes etme sakın çikolata krizlerin varmı?

olur öyle geçer pes etme sakın çikolata krizlerin varmı?

yokk yokk olee cıkolata krızlerım fılann... ama dun mesela 2 tane baklava yedım odaa canım ıstedıgı ıcın degıl öğlen arkasdaslar amsaya koymus dıyee,....ınsallah bole sacmalıkalr kılo olarak donemz bana:))

yok canım o kadarcıktan bişey olmaz mesela benim canım bişeyden çok isterse çok azıcık yiyorum kasmıyorum kendimi yoksa aklım onda kalıyo

canım zaten insan kendini yemiyeceğim diye zorladığında illaki yemek ister. normalde yemediğin şeyleri bile yersin. psikolojik bişeydir bu. bu tarz engeller koyma kendine. tatlı yemeyeyim kilo alırım filan diye. canın istiyorsa herşeyden ye ama az ye. kurallar hep zor gelir ya insana işte bu yüzdendir, yasak olan şeyi insan daha çok ister. bırak serbest kalsın, psikolojinde bozulmasın.

günaydın kızlarr
bende dün 2 tane elmalı turta yedım pişman değilim
şimdide maydanoz kaynattım onun suyunu içicem :100:

günaydın kızlarr
bende dün 2 tane elmalı turta yedım pişman değilim
şimdide maydanoz kaynattım onun suyunu içicem :100:

oh oh afiyet olsun :) bende sabah sirkeli ballı suyumu içtim küçücük kepek ekmeğiyle yağsız domatesli tost yedim dk yürüdükten sonra dolmuşa bindim 1 şişe suyumuda bitirdim akşama kadar 4 şişe daha içerim havada sıcak zaten öğle yemeğinde haşlanmış yumurta salatalık havuç var ama eminim hepsini yiyemicem alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…