Bende zayıflamak istiyorum :(

Cook mü tembelim ne??:2::83:

şekercım bu hava ınsanı tembelelstrıyor gercekten bende sadwece dun yuruyus yapabıldım bugunde yapamıycam mısafırlıge gıdıorumm , sarma yapıorlarmısss ben sımdık onalrdan 5 6 taneyıyemem ki:))))) bu hafta zaten kotu gecıor benım ıcınn ((5:

öyle düşünme ama :26:
bence canının çektiği şeylerden azar azar ye sadece tadını al ki aklında kalmasın :82:

ben normalde zaten oyleyapıorumm , fakatt sanırım 3aydır sıkıldım bıraz motıvasyonum dustu, cok yemek yemekde ıstemek deıl benımkı suanda sacma sapan seyler yıyorum yok 3 baklava yok 2 cubuk , dun aksam 3 dılım kepek ekmegı yedımm sasırdım kendımee mumkun deıl yıyemem olee normalde yemem yanı ,2 tabak sebze yemegi yedım :)))))))

evet bugünlük yeme faslını bitirdim hemen rapor veriyim

kalkınca ballı ılık su + 2 bardak su
kahvaltı: peynrli domatesli 2 ince dilim kepek ekmekten tost + 1 bardak elma suyu
11de: 5-6 çilek
13de: yeşillkli domatesli mısırlı ton balıklı peynirli yağsız bir tabak salata
15de: yağsız tost
17de: 1 elma
18de: 1 kase çorba+ yağsız salata

birazdan da yürüyüş yapmayı planlıyorum

bu hafta bennnım cok kotuuherseyy yaaaa , hsonuda kesınn kacırıcamm uffff ((((

böyle düsünmeeee.. iyi düsün pozitif ol verebilecegim de.. bi hafta sonundan birsey olmaz ki..
hem zaten ömür boyu diyetle yasanmiyor.. illaki canin cektigi seylerden yiyeceksin ama abartmadan..

zaten bu durumda spor yapmak önemli ki keyifle yediklerimizi yakabilelim dimii sonradan neden yedim diye dert etmiyelim hic birseyi yasaklama kendine..
normalde yemediginden fazla yiyorsan zaten diyet kelimesi aklinda bulundugu icin ve kendine yasaklar koydugun icin öyle oluyor.. ki bendede öyle oluyor maalesef cogunlukla:26:
ama bu düsünceleri bi kenara atmaya calisiyorum bunun icinde direnmek gerekiyor gercekten ve elinde sonunda basariyosn

burdada yağmur yağacak gibi kapalı hava ama ben yürüycem yinede
süpersinn bende heves ettim simdii keske ciksaydim diyorummm

Son düzenleme:
günaydınnn şekerlerr kahvaltıdan önce elma sirkesi+bal+su karışımını içtim kahvaltım küçücük kepek ekmeğinden yağsız tost+ şekersiz yeşil çay şimdide suyumu içiyorum

Selam kızlarr
sabah yine 1 bardak maydanoz suyu içtim.
yarım saat sonra kahvaltımı yaptım . .
tost, 1kk peynir, 2 küçük çeri domatesi, 1çatal zeytin ezmesi, 1 bardak şekersiz yeşilçay

Selam kızlarr
tost, 1kk peynir, 2 küçük çeri domatesi, 1çatal zeytin ezmesi, 1 bardak şekersiz yeşilçay

slm gizz
cnm maydonoz suyunin faydasini gördün mü?

Selam kızlarr

günaydınnn şekerlerr kahvaltıdan önce elma sirkesi+bal+su karışımını içtim kahvaltım küçücük kepek ekmeğinden yağsız tost+ şekersiz yeşil çay şimdide suyumu içiyorum

Afiyet olsunnnnn
Nezle olmuşum ya çok keyifsizim hiç iştahım yok:2:

Maydonoz suyunun ödem sokucu olduğunu biliyorum, saglıgımız için çok
Faydalı ama zayıflatıyor mu bilmiyorum

Afiyet olsunnnnn
Nezle olmuşum ya çok keyifsizim hiç iştahım yok:2:

Maydonoz suyunun ödem sokucu olduğunu biliyorum, saglıgımız için çok
Faydalı ama zayıflatıyor mu bilmiyorum

geçmiş olsun kuşum kendine dikkat et

öğle yemeğini yedim birazcık kaçırdım sanki
bir kepçe brokoli çorbası+ haşlanmış patates+salata+1 çatal börek böreği niye yediğimi hala anlamış değilim ama aklım kalmadı işte ya böyle biraz kaçırınca sanki bütün rejim bozuldu verdiğim kiloları geri aldım gibime geliyor:)

işte kacamakalrımı fazla oldu benımbu hafta aynı senın gıbı dusunuorum butun kılolalrımı gerı aldımmmm sankı((aslında ole bıseyde yok gercı 2 gundru tartılmıorum sabah tartılıcam kesın. ama toparlıycam kendımı pztesıı bomba gibi dönücemm, bu aralar bıraz sıkıntılarımda var sanırım onunda etkısı var boyle dagıtmamadaa...

kızlar bu aralar kimsecikler yok burda. niye böyle herkes kayboldu. belkide burda pek paylaşmayınca benim biraz şevkim kırıldı. ne bileyim ne yemek geliyor içimden ne yememek. bi anım bi anımı tutmuyor. daha sağlıksız besleniyorum böyle. bazen uzun süre bişey yemiyorum bazende bi oturuşta dünyalar kadar

gecmis olsun cnm aman dikkat et vitaminsiz kalma

geçmiş olsun kuşum kendine dikkat et

cok tsk ederim güzellerimmm:79:
simdi daha iyiyim cok sükür.. sabah kahve ictim.. kendime geldim
havada güzel olunca bir saat yürüyüsümü yaptim acildim dogrusu
geldikten sonra annem kiyma kavurmus bi kase yogurtla birlikte onu yedim
simdide ara ögün olarak armut yedim.. tarcinli denicektim bak unuttum simdi geldi aklima
artik meyve ile gecistirmeye caliscam tatli krizlerimi

kizlarrrr kacamak yaptim diye üzülmeyin olacak okadar ayrica arada biraz abartmak gerekirmis diger günlere nazaran ki metabolizmamiz yavaslamasin.. ozmn daha da zor verilir..
insallah hepimiz istedigimiz kilolari verip.. hedefimize yavasta olsa zamanla saglikli bir sekilde ulasacagiz

cnm pes etmek yok her ögün ye ama az porsiyonlar seklinde yemeyip yemeyip bir oturusta yersen kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…