Cook mü tembelim ne??:2::83:
Cook mü tembelim ne??:2::83:
bu hafta bennnım cok kotuuherseyy yaaaa , hsonuda kesınn kacırıcamm uffff((((
senin adına sevindim tatlım inş istediğimiz gibi olur herşey
öyle düşünme ama :26:
bence canının çektiği şeylerden azar azar ye sadece tadını al ki aklında kalmasın :82:
bu hafta bennnım cok kotuuherseyy yaaaa , hsonuda kesınn kacırıcamm uffff((((
şekercım bu hava ınsanı tembelelstrıyor gercekten bende sadwece dun yuruyus yapabıldım bugunde yapamıycam mısafırlıge gıdıorumm , sarma yapıorlarmısss ben sımdık onalrdan 5 6 taneyıyemem ki:))))) bu hafta zaten kotu gecıor benım ıcınn(( 5:
süpersinn bende heves ettim simdii keske ciksaydim diyorummmburdada yağmur yağacak gibi kapalı hava ama ben yürüycem yinede
günaydınnn şekerlerr kahvaltıdan önce elma sirkesi+bal+su karışımını içtim kahvaltım küçücük kepek ekmeğinden yağsız tost+ şekersiz yeşil çay şimdide suyumu içiyorum
Selam kızlarr
sabah yine 1 bardak maydanoz suyu içtim.
yarım saat sonra kahvaltımı yaptım . .
tost, 1kk peynir, 2 küçük çeri domatesi, 1çatal zeytin ezmesi, 1 bardak şekersiz yeşilçay
Selam kızlarr
sabah yine 1 bardak maydanoz suyu içtim.
yarım saat sonra kahvaltımı yaptım . .
tost, 1kk peynir, 2 küçük çeri domatesi, 1çatal zeytin ezmesi, 1 bardak şekersiz yeşilçay
günaydınnn şekerlerr kahvaltıdan önce elma sirkesi+bal+su karışımını içtim kahvaltım küçücük kepek ekmeğinden yağsız tost+ şekersiz yeşil çay şimdide suyumu içiyorum
Afiyet olsunnnnn
Nezle olmuşum ya çok keyifsizim hiç iştahım yok:2:
Maydonoz suyunun ödem sokucu olduğunu biliyorum, saglıgımız için çok
Faydalı ama zayıflatıyor mu bilmiyorum
Afiyet olsunnnnn
Nezle olmuşum ya çok keyifsizim hiç iştahım yok:2:
Maydonoz suyunun ödem sokucu olduğunu biliyorum, saglıgımız için çok
Faydalı ama zayıflatıyor mu bilmiyorum
öğle yemeğini yedim birazcık kaçırdım sanki
bir kepçe brokoli çorbası+ haşlanmış patates+salata+1 çatal börek böreği niye yediğimi hala anlamış değilim ama aklım kalmadı işte ya böyle biraz kaçırınca sanki bütün rejim bozuldu verdiğim kiloları geri aldım gibime geliyor:)
gecmis olsun cnm aman dikkat et vitaminsiz kalma
geçmiş olsun kuşum kendine dikkat et
kızlar bu aralar kimsecikler yok burda. niye böyle herkes kayboldu. belkide burda pek paylaşmayınca benim biraz şevkim kırıldı. ne bileyim ne yemek geliyor içimden ne yememek. bi anım bi anımı tutmuyor. daha sağlıksız besleniyorum böyle. bazen uzun süre bişey yemiyorum bazende bi oturuşta dünyalar kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?