Bende zayıflamak istiyorum :(

selam kızlar
kimsecikler yok yine noldu buraya nazar degdı

ben yurttayım şimdi o yuzden giremedim bugun :26:

akşam ki menüm 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase çorba ve cacık

şuandada yoğurt yiyorum

biraz geç kaldım ama napalım

yok canım henuz bişey yok tuvalete çok gidiyorum sadece :26:
oraya yatak atcam en son

canım nasıl içiyorsun onu... ben sabah denedim içeyim dedim. böyle kötü bişey yok. resmen midem bulandı arkasında ekmek yedim bastırsın diye. sen zorlanmıyormusun

merhabalarrr kızlarrr..uzun zamandır giremiodm foruma..ne war ne yok kilo durumları nasıl..neler yapıosnuz kısa bi özet lütfen :78:

selamm kızlllarrr nasılsınızz...

ben bu sabah tartıldımm llahdann okadar sapıtmalara ragmenn gelen bısey olmamıss:))))))

neleredesın sennnn canımm, ıyımısınn?

iyiyim canım..özledim walla sizleri..girmeye fırsatım olmadı net ile ilgili sorunlar wardı..
kızlar 61 kiloya düştüm ben nesfit yiorm suyumu içiorm..şekersiz çay,,azcık canımın istediqi şeylerden atıorm bi lokma aqızıma..bakalım neler olucak..

cnm ben cayi sekersiz icemiyorum ne güzel sen iciyosun tek dezavantaj bu sanirim

benden 1.5 kilo gitti:) senden nbr

benden de gitti 1-1,5 kilo civarı canım..neler yaptn nasıl gitti..ben şimdi yemeqimi yedm biraz makarna we salata..
cnm ben cayi sekersiz icemiyorum ne güzel sen iciyosun tek dezavantaj bu sanirim

canım walla ben kendimi bildm bileli hiç şekerli çay içemiorm..hep şekersiz..midem bulanıo sanki şekerli içince o yüzden çok rahatm..

Çayı şekersiz içmek için şekeri yavaş yavaş azaltın.Sonra tamamen kesersiniz.Daha sonra şekerli çay içemezsiniz mideniz bulanır.Rejim için de muhakkak 3 ana öğün 3 ara öğün mutlaka yiyin.Yemediğiniz zaman metebolizma çalışmıyor ve yavaşlıyor.Sonrada çok az yeseniz bile kilo alıyorsunuz.Şu örnek çok güzel.
Vucudunuzu araba gibi düşünün.Arabada benzin olmazsa çalışmaz.Bünyenizde yemeden çalışmaz muhakkak sağlıklı sebze ve meyveyle günde 2 yumurta büyüklüğünde etle beslenin.Hamur işi ve tatlıyı ölçülü yiyin .Yediğiniz yemeğin yarısı yiyip yaptığınız hareketleride yarısı kadar artırırsanız kilo vermemek için bir neden yok.Şok diyetleri görüyoruz daha fazla kilo olarak geri dönüyor.Sağlıklı zayıflamalar dilerim.

iyidi canım şükürler olsun bende yemeğimi yedim biraz çorba salata ve birazcık puding canım çok istedi ya iş yerinde yemeğe inince böyle oluyo işte hergünde yemek getiremiyorum işe:)

Son düzenleme:

özletme kendını bukadarr:))))

ben bu hafta cok fecı dagıttımm ama bugun ıtıbarı ıle toparlamaya başladımm , motuvasyonum yerıne geldıı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…