slm gizz
cnm maydonoz suyunin faydasini gördün mü?
ben aranızda yeniyim.bende zayıflamak istiyorum.doğumdan sonra 10 kilo gitti gerisi kaldı.
:2:
yok canım henuz bişey yok tuvalete çok gidiyorum sadece :26:
oraya yatak atcam en son
merhabalarrr kızlarrr..uzun zamandır giremiodm foruma..ne war ne yok kilo durumları nasıl..neler yapıosnuz kısa bi özet lütfen :78:
neleredesın sennnn canımm, ıyımısınn?
merhabalarrr kızlarrr..uzun zamandır giremiodm foruma..ne war ne yok kilo durumları nasıl..neler yapıosnuz kısa bi özet lütfen :78:
nerelerdeydin bakıyım sen özledik biz seni
bende sizleri özledim canımwalla burda ki sohbet hiç biyerde yok.. kilo werenler oldu mu bakiimm..
iyiyim canım..özledim walla sizleri..girmeye fırsatım olmadı net ile ilgili sorunlar wardı..
kızlar 61 kiloya düştüm ben nesfit yiorm suyumu içiorm..şekersiz çay,,azcık canımın istediqi şeylerden atıorm bi lokma aqızıma..bakalım neler olucak..
benden 1.5 kilo gitti:) senden nbr
cnm ben cayi sekersiz icemiyorum ne güzel sen iciyosun tek dezavantaj bu sanirim
iyiyim canım..özledim walla sizleri..girmeye fırsatım olmadı net ile ilgili sorunlar wardı..
kızlar 61 kiloya düştüm ben nesfit yiorm suyumu içiorm..şekersiz çay,,azcık canımın istediqi şeylerden atıorm bi lokma aqızıma..bakalım neler olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?