Bende zayıflamak istiyorum :(

özletme kendını bukadarr:))))

ben bu hafta cok fecı dagıttımm ama bugun ıtıbarı ıle toparlamaya başladımm , motuvasyonum yerıne geldıı:)

iş yerinde giydiğim pantolonum geniş geliyo artık düşüyo çok seviniyorum:)

canım nasıl içiyorsun onu... ben sabah denedim içeyim dedim. böyle kötü bişey yok. resmen midem bulandı arkasında ekmek yedim bastırsın diye. sen zorlanmıyormusun
5-6 dal maydanozu yikayıp 1buçuk su bardağı suda kaynatıyorum sonra ılımasını bekleyıp içiyorum. valla bende cok zor ıcıyorum ama ilk gunku kadar midemi bulandırmıyo

merhabalarrr kızlarrr..uzun zamandır giremiodm foruma..ne war ne yok kilo durumları nasıl..neler yapıosnuz kısa bi özet lütfen :78:
kızz nerdesın sen özlettın kendını

:)))) su icince tuvalete cok fazla gidiliyor

evet ya hele o maydanoz olduruyo benı ustune 1.5 litrede su içince iyice fenalaşıyorum

gelmişken yediklermi de yazıyımm

sabah yarım dilim ekmek 1 çatal peynir 2 zeytin 3 dilim salatalık

ara 1 tost

öğlen 3 parça ufak doğranmış tavuk göğsu domates salatalık 2 tost ekmeği

bugün ki yediklerimi yazayim
iki de birde aciktigim icin bol bol sebze yemege calisiyorum..
bu sabah cay ictim iki domates yedim..
bi kac saat sonra yogurt+ salatalik+ domates yedim
3 tane seker yedim dayanamadimmm

sonra bir saat yürüyüsümü yaptim
birazdanda corba icecegim yaninada kücük bir parca karni yarik:26: yerim heralde
ve bi bardak cay

gün a$iri fazla su tüketemedigim icin tatlandirilmis sulardan icmeye karar verdim..
umarim icinde ki seker orani..az da olsa kilo vermemi engellemez

Son düzenleme:
bugün çok dengesiz beslendim

sabak ılık ballı su + 2 bardak su
sonra kahvaltı yapamadım bi fincan kahve içtim
öğlen cola içtim bi kutu 2 3 çubuk kraker-bisküvi
akşam bir kase çorba ve 2 yemek kaşığı fırında bezelye yedim

çok dengesizdi hiçbişi yemedim yani

Ben de diyet listemi paylaşmak istorum. İki ayda 5,5 kilo verdim.
Sabah: 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 siyah zeytin, bir dilim çavdar ekmeği, bir yumurta, 1 bardak şekersiz çay.
Öğle: İş yerindeysem çavdar ekmeğinden yapılmış içinde beyaz peynir olan bir tost ve şekersiz çay. Evdeysem 1 tabak sebze yemeği ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.
Akşam: Tavuk, balık veya kırmızı et (miktar doyuncaya kadar, tabii bunlar haşlama veya az yağlı olacak), 1 tabak salata, 1 dilim çavdar ekmeği.
Meyvayı akşam yemeğinin hemen ardından yedim. Ondan sonra da şekersiz çay hariç ağzıma birşey koymadım.
Aslında önemli olan şekeri tamamen kesebilmek. Bir de beyaz ekmek yerine mutlaka çavdar ekmeği yemek. Çünkü iştahı kesiyor.

Son düzenleme:

canım bence kendini zorla normal su iç

evet hiç birşey yememişsin :26:
en azından sebzenı biraz daha fazla yeseydın.. yarın dıkkat et bence

diyetisyenin bana verdiği listeyle nerdeyse aynı. ama onda 1oa yakın öğün vardı..ben çay sevmediğim için şuanda şekerim sıfır. ekmek de yemıyorum yersem tost ekmeği yiyorum. bugun bıraz fazla kaçırdım gıbı ama yurtta olunca malesef böyle oluyor

günaydın cicoşlarrım ben bu sabah işe kahvaltı getiremediğim için simit yemek zorunda kaldım önceden 1 simitle doymazken yarısı doyurdu çok yedim gibi oldum ve yanında form çay :)

kızlar selam...
kaç gündür girmedim pek topiğee..
bu sabah tartıldım 54.4 çıktım
ama olmuyoo..hesaplarıma göre 2 haftadır 3 kilo vemiş omalıydım yani planım öyleidi ama olmamışım..
eeee yersem olmam tabiii
ama artık devam geçen hafta regliydim sürekli atıştırdım ama demekki daha çok çaba sarfetmeliyim...
sizler nasılsınız...

iyiyiz canımcım bende bi kaç gündür fazla kaçırmaya başladım iş yerinde olunca öğlen mecburen yemekhanede yemek zorunda kalıyorum oda pek iyi olmuyor ama ekmek yemiyorum hiç

bazen diyet esnasında birkaç haftada aynı kiloda takılabiliyorsunuz. yediğiniz aynı, kilo da aynı olabiliyor. sakın vazgeçmeyin. herkesin takıldığı bir kilo vardır. sabrederseniz tekrar hızlı bir şekilde kilo vermeye başlarınız. bir de regl dönemi vücut şiştiği için kilo kaybı olmuyor gibi görünebiliyor.

Selam kızlarrr :82:
yediklerimi yazmaya geldim

sabah kahvaltıda 3 dilim domates 3 dilim salatalık 5 yeşil zeytin yarım kk peynir.

ara çubuk kraker

öğlen 1 tost

şimdide yoğurt yedim

bugn yedklerimi yazıyım
sabah kalkınca ballı ılık su + 2 bardak su
kahvaltı: 1 kase sütlü mısır gevreği
ara: 1 2 bisküvi
öğlen: 1 tost
ara: 1 magnum
birazdan da akşam yemeği yiyeceğim muhtemelen çorba salata bir de sebze yemeği yerim

kızlar patates diyetine başladım
sabah maydanoz suyumu içtim sonrada 2 tane haşlanmış patates yediim :81:

slm kizlar bugün diyeti bozdum az önce dügünden geldim az malesef biraz fazla kacirdim ama aksama yemicem insaallah kilo almamisimdir.

günaydın herkese güzel haftalar...
benim idyet tarihe karıştı...heheheheeee.....
dün eski birimimdeki bi ablama oturmaya gittik ohhh valla ye ye doyamadım...kekler ,börekler,sarmalar,,,pastalar....tatlı vsvsvssss...:18::18::18:
ama onları yiyince üzerine daha bişi yemedim akşam...

aynen aynen cumartesi gününden beri diyet denen bişey kalmadı cumartesi kızlar sağolsunlar bir sürü bişey yedirdiler ama akşamını ekmeksiz salatayla atlattım pazar günüde sağolsun babam pikniğe götürdü 27: bugünden itibaren döndüm tekrar sirkelendim geldim tek bozmadığım şey yürüyüşlerim su içmeye devam ettim ve ip hopladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…