özletme kendını bukadarr:))))
ben bu hafta cok fecı dagıttımm ama bugun ıtıbarı ıle toparlamaya başladımm , motuvasyonum yerıne geldıı:)
5-6 dal maydanozu yikayıp 1buçuk su bardağı suda kaynatıyorum sonra ılımasını bekleyıp içiyorum. valla bende cok zor ıcıyorum ama ilk gunku kadar midemi bulandırmıyocanım nasıl içiyorsun onu... ben sabah denedim içeyim dedim. böyle kötü bişey yok. resmen midem bulandı arkasında ekmek yedim bastırsın diye. sen zorlanmıyormusun
kızz nerdesın sen özlettın kendınımerhabalarrr kızlarrr..uzun zamandır giremiodm foruma..ne war ne yok kilo durumları nasıl..neler yapıosnuz kısa bi özet lütfen :78:
:)))) su icince tuvalete cok fazla gidiliyor
bugün ki yediklerimi yazayim
iki de birde aciktigim icin bol bol sebze yemege calisiyorum..
bu sabah cay ictim iki domates yedim..
bi kac saat sonra yogurt+ salatalik+ domates yedim
3 tane seker yedimdayanamadimmm
sonra bir saat yürüyüsümü yaptim
birazdanda corba icecegim yaninada kücük bir parca karni yarik:26:yerim heralde
ve bi bardak cay
gün a$iri fazla su tüketemedigim icin tatlandirilmis sulardan icmeye karar verdim..
umarim icinde ki seker orani..az da olsa kilo vermemi engellemez
evet hiç birşey yememişsin :26:bugün çok dengesiz beslendim
sabak ılık ballı su + 2 bardak su
sonra kahvaltı yapamadım bi fincan kahve içtim
öğlen cola içtim bi kutu 2 3 çubuk kraker-bisküvi
akşam bir kase çorba ve 2 yemek kaşığı fırında bezelye yedim
çok dengesizdi hiçbişi yemedim yani
diyetisyenin bana verdiği listeyle nerdeyse aynı. ama onda 1oa yakın öğün vardı..ben çay sevmediğim için şuanda şekerim sıfır. ekmek de yemıyorum yersem tost ekmeği yiyorum. bugun bıraz fazla kaçırdım gıbı ama yurtta olunca malesef böyle oluyorBen de diyet listemi paylaşmak istorum. İki ayda 5,5 kilo verdim.
Sabah: 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 siyah zeytin, bir dilim çavdar ekmeği, bir yumurta, 1 bardak şekersiz çay.
Öğle: İş yerindeysem çavdar ekmeğinden yapılmış içinde beyaz peynir olan bir tost ve şekersiz çay. Evdeysem 1 tabak sebze yemeği ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.
Akşam: Tavuk, balık veya kırmızı et (miktar doyuncaya kadar, tabii bunlar haşlama veya az yağlı olacak), 1 tabak salata, 1 dilim çavdar ekmeği.
Meyvayı akşam yemeğinin hemen ardından yedim. Ondan sonra da şekersiz çay hariç ağzıma birşey koymadım.
Aslında önemli olan şekeri tamamen kesebilmek. Bir de beyaz ekmek yerine mutlaka çavdar ekmeği yemek. Çünkü iştahı kesiyor.
kızlar selam...
kaç gündür girmedim pek topiğee..
bu sabah tartıldım 54.4 çıktım
ama olmuyoo..hesaplarıma göre 2 haftadır 3 kilo vemiş omalıydım yani planım öyleidi ama olmamışım..
eeee yersem olmam tabiii
ama artık devam geçen hafta regliydim sürekli atıştırdım ama demekki daha çok çaba sarfetmeliyim...
sizler nasılsınız...
kızlar selam...
kaç gündür girmedim pek topiğee..
bu sabah tartıldım 54.4 çıktım
ama olmuyoo..hesaplarıma göre 2 haftadır 3 kilo vemiş omalıydım yani planım öyleidi ama olmamışım..
eeee yersem olmam tabiii
ama artık devam geçen hafta regliydim sürekli atıştırdım ama demekki daha çok çaba sarfetmeliyim...
sizler nasılsınız...
üzülme canım veririz yine ya daha azimli olalımbende 1 kilo almışım
çıldıracağıımmmmmmmmmmmmmmm :95::95::95::95::95:
üzülme canım veririz yine ya daha azimli olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?