Bende zayıflamak istiyorum :(

günaydıınnnn kızlarrrrr,,

bende bu sabag bı daha tartıldım 200 gr vermısımmm :))))) pztesıye kadar 1 kg verırım ınsallahh çook dıkkat edıcem bu haftaa diye düşünüyorumm:)))))))

tebrikler canım
seni niye davet etttiler ki

aşk olsun ben davet edilemezmiyim
ama yine de açıklama yapayım bugün öğleden sonra cumhurbaşkanı bağlı olduğum öğrenci derneğine ziyarete gelecek ve oradan avusturya cumhurbaşkanının verdiği resepsiyona geçecek. ve sekreterlik tarafndan bir kaçımıza da davetiye gönderildi. ayrıca birkaç avustur grubun tercümanlığını da yapacağım

Son düzenleme:

şaka yapıyorum canım tabıkı davet edilirsin
iyi bakalım ne diyim bilemedim iiyi eğlenceler mi desem artık ne kadar eglenırsen bilmiyorum ama

şaka yapıyorum canım tabıkı davet edilirsin
iyi bakalım ne diyim bilemedim iiyi eğlenceler mi desem artık ne kadar eglenırsen bilmiyorum ama

ne eğlencesi canım ya ecel terleri döküorum :18:
nese kızlar ben kaçtım kuaföre falan gitmem lazım görüşürüz akşam bildirim yaparım yine

kızlarr merhaba..bu ara işler çok yoqun bi giremiorm nete..hafta sonu yedıklerım yuzunden werdiqim kiloyu hopp geri aldım..bu sabah 62,1 çıktım uuff yıne 62 olmak canımı çok sıktı ama dieti bozmak bu bu hafta sonuda tutucam kendımı

sizlerde son durumlar nasıl kilo weren war mı ?

kendini çok özletiyorsun canım ya benimde 66 olmama çok az kaldı yarndan itibaren işe gelirkende yürücem akşamları yetmiyor sadece

Son düzenleme:
kendini çok özletiyorsun canım ya benimde 66 olmama çok az kaldı yarndan itibaren işe gelirkende yürücem akşamları yetmiyor sadece

tebrik ederim canım..bende buqnden itibaren başlıorm yürümeye..hawalar çok qüzel çookk.. tatile çıkmayı düşünuorz eşimle,,o zamana kadar incelmem gerekio o bikinilere girmek için..:97: off off nedir bu kilolardan çektıqımız..

kızlar ben geldim ama yine kimse yokkkk
Bugünlerde hava yağmurlu bende hiç yürüyemiyorum
ballı sirkeli bişey içiyorsunuz ya bende ondan içmek istiyorum
Ne kadar koyucaz bunlardan

kızlar ben geldim ama yine kimse yokkkk
Bugünlerde hava yağmurlu bende hiç yürüyemiyorum
ballı sirkeli bişey içiyorsunuz ya bende ondan içmek istiyorum
Ne kadar koyucaz bunlardan

normalde 4 yemek kaşığı elma sirkesi 4 yemek kaşığı bal 4 bardak su olarak belirtmişlerdi ama ben ılık suyla bir çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı elma sirkesiyle yapıyorum sabah aç karnına bide akşam yemekten sonra içiyorum

sabahh ac karnınaa nasıl ıcıyorsun onuuu :)))))

hayatta içemem şu sirkeli ballı suyu.. tadıı çok kötu bi kere denemiştm kusmaktan ölücektm..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…