Bende zayıflamak istiyorum :(

ben aksamalrı yatmadan once ıcıyorum ama sadece sırkel ılık su ıcıyorum... ama ac karnına aslaa içememm:)

ben sirkeli salata bile yiyemıorm canım hıssetmemem gerekıo onun kokusunu..yoksa cok fena oluorm..ama cok etkılı olduqunu duydum keşke içebılseydm..

ben sirkeli salata bile yiyemıorm canım hıssetmemem gerekıo onun kokusunu..yoksa cok fena oluorm..ama cok etkılı olduqunu duydum keşke içebılseydm..

aynen bende hiç salatada bile yiyemiyorum . 1gün denedim sabah aç karnına içtim ama mideme dokundu bi dahada içmedim . zaten iğrenç bi tadı vardı kuzucaktım nerdeyse.
şimdi maydanoz içiyorum onunda tadı kötu ama sirkeden iyi

maydonuzu hıc denemedm ama cok kötu olduqunu söluodu yapanlar..zayıflıcam dıede agız tadımı bozama

akşam yemeğimm
5-6 kaşık kabak yemeği 1dilim tost ekmeği 4 kaşık yoğurlu havuc

selam kızlar :) ben yeni geldim ve direkt dalıyorum aranıza.Yediklerime dikkat etmediğimde sorumlu olacağım ve birbirimize destek olacağımızı düşündüğüm bu topiğe yazmaya karar verdim.En son Tartıldığımda 74 kiloydum ve 60 olmak istiyorum.off kilolarla başım belada.

yediklerime görüşlerinizi bildirirseniz ve destek olursanız çook sevinecem.Bugün Yediklerim:

-2 kase Salçalı tuzsuz makarna
-yarım kase yoğurt--bunları sabah yedim.saat 2 gibi küçük boy mantarlı ve peynirli pizza yedim.
akşam oldu henüz bi'şey yemedim.Sizce nasıl?

hoşgeldin canım
surekli buralardayız bız diğer arkadaşların çoğu sadece iş saatlerınde girebiliyorlar ama ben devamlı gırıp yazıyorum yediklerimi
listeye kilonu 74 olarak geçicem pazartesi günü tekrar yazıyoruz kilolarımızı.

onun dışında menüne gelince onlar benım nerdeyse aylardır yemediğim şeyler
makarna-pilavı mümkün olduğunca kesmen lazım veya 1-2 kaşık ekmek yerine yemelisin.

örneğin çorba ekmek ve makarna-pilav aynı gün olmaz umarım anlatabilmişimdir

hamur ağırlıklı beslenmişsin bugun sebze yemelisin özellikle akşamları.. öğlen protein akşam sebze, öğlen sebze akşam protein yemelisin.
ayrıca bunların yanında birer kase yoğurt ve 1 dilim kepekli ekmek ye böylece de doyarsın.

bu kadar

ayrıca yazmayı unuttum yemeklerını en fazla 3 saat arayla yemelisin ki metabolizman çalışsın. aralarda 1 elma 3-4 kraker yeşilçay kuru meyve yoğurt yiyebilrsin

hoşgeldinn aramızaa:))

gizz gayet gusel acıklamıs herseyıı, kaarbonhıdratlı cok fazla beslenmıoruz, sebze agırlık beslenmelısın ve duzenlı yemelısın cok su tuketmelısın.. bende aylardır makarna yemırodum dun aksam yedım:)))) onuda sadece haslayıp bol dıyet yogurtla yedımm... 3 öüğün 3 ara ogun mutlak ayapmalısınn bıde yanında yuruyus yaparsdann eldava kılolarr :))))

merhaba kızlar ben bugün çok hastayım ya ayrıcada yüzüm soyuluyor doktora gösterdim egzama dedi yüzdende egzama mı çıkarmış yahu diyesim geldide sustum stresten oluyormuş ah ah herşeyi kafama takarsam böyle olur tabikide bu akşam biberiye yağı alcam streç filmle sarcam kendimi sonra oynucam zıplıcam sabah kahvaltım

yumurta
şekersiz kahve
domates
ekmek yiyemiyorum artık tamamen kestim

[/B]
geçmiş olsun canım

bende ekmek yemıyorum ama onun yerıne doymak ıcın tost ekmeği yiyorum sende onu deneyebilirsin

tşkler tatlım hemen yarın başlamak istiyorum

sabah kahvaltımm
1 bardak maydanoz suyu yarım litre su

kahvaltıda 1 tost 3 çeri domatesi 1kk peynir şekersiz yeşilçay

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine,
kafana takma herşeyi, stres bütün vücudu etkiliyor çünkü
biberiye yağı iyimi geliyormuş egzamaya

bende artık hiç ekmek yiyemiyorum, tıkıyor beni
sanırım midemiz küçüldü kızlar, bu iyi haber
bende bi çay aldım aktardan beşi bi yerde diye onu içiyorum sabah akşam
internette araştırdım, bu çayı içip kilo veren çok
inş bizdede etkisi olur

bende almıştım o çayı ama içmedim

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine,
kafana takma herşeyi, stres bütün vücudu etkiliyor çünkü
biberiye yağı iyimi geliyormuş egzamaya

yok canım ya :) o terletmek için iyimiş zayıflamak için yani bi yerde okudumda hangi bölgeniz için istiyorsanız sürüp hareket edin yazıyordu bende bacaklarım ve karnım için denicem

[/B]

geçmiş olsun canım

bende ekmek yemıyorum ama onun yerıne doymak ıcın tost ekmeği yiyorum sende onu deneyebilirsin

yok canımcım zaten canım istemiyor benim alıştım artık yemeklerden önce su içincede iyi kesiyo zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…