ben aksamalrı yatmadan once ıcıyorum ama sadece sırkel ılık su ıcıyorum... ama ac karnına aslaa içememm:)
ben sirkeli salata bile yiyemıorm canım hıssetmemem gerekıo onun kokusunu..yoksa cok fena oluorm..ama cok etkılı olduqunu duydum keşke içebılseydm..
aynen bende hiç salatada bile yiyemiyorum . 1gün denedim sabah aç karnına içtim ama mideme dokundu bi dahada içmedim . zaten iğrenç bi tadı vardı kuzucaktım nerdeyse.
şimdi maydanoz içiyorum onunda tadı kötu ama sirkeden iyi
maydonuzu hıc denemedm ama cok kötu olduqunu söluodu yapanlar..zayıflıcam dıede agız tadımı bozama
sabahh ac karnınaa nasıl ıcıyorsun onuuu :)))))
selam kızlar :) ben yeni geldim ve direkt dalıyorum aranıza.Yediklerime dikkat etmediğimde sorumlu olacağım ve birbirimize destek olacağımızı düşündüğüm bu topiğe yazmaya karar verdim.En son Tartıldığımda 74 kiloydum ve 60 olmak istiyorum.off kilolarla başım belada.
yediklerime görüşlerinizi bildirirseniz ve destek olursanız çook sevinecem.Bugün Yediklerim:
-2 kase Salçalı tuzsuz makarna
-yarım kase yoğurt--bunları sabah yedim.saat 2 gibi küçük boy mantarlı ve peynirli pizza yedim.
akşam oldu henüz bi'şey yemedim.Sizce nasıl?
selam kızlar :) ben yeni geldim ve direkt dalıyorum aranıza.Yediklerime dikkat etmediğimde sorumlu olacağım ve birbirimize destek olacağımızı düşündüğüm bu topiğe yazmaya karar verdim.En son Tartıldığımda 74 kiloydum ve 60 olmak istiyorum.off kilolarla başım belada.
yediklerime görüşlerinizi bildirirseniz ve destek olursanız çook sevinecem.Bugün Yediklerim:
-2 kase Salçalı tuzsuz makarna
-yarım kase yoğurt--bunları sabah yedim.saat 2 gibi küçük boy mantarlı ve peynirli pizza yedim.
akşam oldu henüz bi'şey yemedim.Sizce nasıl?
merhaba kızlar ben bugün çok hastayım ya ayrıcada yüzüm soyuluyor doktora gösterdim egzama dedi yüzdende egzama mı çıkarmış yahu diyesim geldide sustum stresten oluyormuş ah ah herşeyi kafama takarsam böyle olur tabikide bu akşam biberiye yağı alcam streç filmle sarcam kendimi sonra oynucam zıplıcam sabah kahvaltım
yumurta
şekersiz kahve
domates
ekmek yiyemiyorum artık tamamen kestim
normalde 4 yemek kaşığı elma sirkesi 4 yemek kaşığı bal 4 bardak su olarak belirtmişlerdi ama ben ılık suyla bir çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı elma sirkesiyle yapıyorum sabah aç karnına bide akşam yemekten sonra içiyorum
merhaba kızlar ben bugün çok hastayım ya ayrıcada yüzüm soyuluyor doktora gösterdim egzama dedi yüzdende egzama mı çıkarmış yahu diyesim geldide sustum stresten oluyormuş ah ah herşeyi kafama takarsam böyle olur tabikide bu akşam biberiye yağı alcam streç filmle sarcam kendimi sonra oynucam zıplıcam sabah kahvaltım
yumurta
şekersiz kahve
domates
ekmek yiyemiyorum artık tamamen kestim
bende artık hiç ekmek yiyemiyorum, tıkıyor beni
sanırım midemiz küçüldü kızlar, bu iyi haber
bende bi çay aldım aktardan beşi bi yerde diye onu içiyorum sabah akşam
internette araştırdım, bu çayı içip kilo veren çok
inş bizdede etkisi olur
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine,
kafana takma herşeyi, stres bütün vücudu etkiliyor çünkü
biberiye yağı iyimi geliyormuş egzamaya
tşkler tatlım hemen yarın başlamak istiyorum
[/B]
geçmiş olsun canım
bende ekmek yemıyorum ama onun yerıne doymak ıcın tost ekmeği yiyorum sende onu deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?