Bende katılabiilirmiyim acaba aranızaa :26:
Tek tip beslenme yeter ki canım.
Az ama sık sık yersin düzenli yersin umarım faydasıda görürsün.
Ki ben destekle yapacağımıza inanıyorum.
Yanlız şu var kesinlikle pes etme ve haftada birkez tartıl sadece
Kendimden biliyorum insan o kadar dikkat edipde veremeyince hayal kırıklığı yaşıyor.
Ahh ahh bende düğünüme daha var biliyorum ama kışa denk geliyor.
Ben şimdiden başlasam ancak hedefime ulaşırım gibi geliyor.
Ay birde yazın oram buram çıktı derdi olmasın dimi ama
cnm ben bazen evde yürüyorum :))
İnanmak başarmanın yarısıdır canım.Ve birbirimize sağladığımız destekle ben inanıyorum ki kesinlikle başaracağız.Hoş geldin aramıza.
benim dügün temmuzda kilolu bir gelin olmak istemiyorum senin dügün ne zaman
ben bugun sabah aç karnına içtim sirkeyi bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koydum. burnumu tıkadım bi kerede içtim ama sonra ölüyodum resmen çok midem bulandı. işe yararsa içmeye devam edicem tabi midemede zarar vermezse. karnım ağrıyo gibi hafiften bi sancı var ama bakalım:26:
inş canım birlikte başaracağız. bu arada ben nesfit yemedim öğlen. burda yiyecek pek alternatif yok. bende nesfiti bırakmanın sevinciyle bir kır pidesi yedim. ama öyle rahatsız ettiki ben. patlayacam sanki( olsun yinede azmettim başaracam
Benim düğünümde kasımda ve kilolu bir gelin olmak kesinlikle istemiyorum.
Biliyorsun gelinlik için dikimler vs en az 3 ay önceden başlamalı diyorlar.
Bende diktirmek istemiyorum o yüzden çünkü zamanım kısıtlı hazır olan bir gelinlik istiyorum.
Tabi onun içinde zayıf olmam gerekiyor.Ayrıca nişanlım uzun boylu ve fiziği çok düzgün.
Bende kısa ve şişkoAhh ahh bileydim o ilacı kullanır mıydım
hoşbuldum canım teşekkür ederm..haklısın inanmak çok önemli..inanıyorm ki bu sefer olucak desteklerle zayıflıcas..
kilon kac senin dügüne var daha verirsin insaallah bi de benim kpss stresi var sinavlarda var bir cok sey yanii
Kesinlikle bende inanıyorum destekle kurtulucaz kilocuklardan çıtır hatunlar olcaz
Hoş geldin arkadaşım tabiyki katılabilirsin.
Pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz.Ve mümkünse resim ekliyoruz.
Tabi resim zorunlu değil ben kendimi motive etmek açısından istiyorum
Bende popodan şikayetçiyim
ben ewlenırkende öle pek zayıf deqıldım..57 kiloydum ama belim inceydı gelınlıkte alt tarafı kapatıyoduşimdi hem koca popolu hem göbeklı bı hatun hatun oldum..ve bu durum hiç hoşuma gitmio o yuzden azımlıyım..akşam ewe gıdıncede plates yapmayı dusunuyorum..bırasda kondısyon bısıkletınde çalışırım..ohhh
Salı günü başladım dikkat etmeye canım.
Ay bir tartıldım ptesi günü 71 kilo şok oldum aşırı üzüldüm
Bir dönem düzenleyici ilaç kullandım bırakmama rağmen kilo vermem çok ama çok yavaştı.
En son salı gübü isveç diyeti yaptım.3. günün sonunda -1800 gördüm.Bu sabah 69.20 dim.
Hedefim 55 olmak.Benim için zor olacağı için biran önce başlamak istedim.Kasıma kadar 55 şart.
Hatta ben hedeflerimi büyüttüm haziranın sonu gibi 55 olabilirim inşallah.
Tamam cnm bende pazartesi tartılıp kilomu yazarım buraya ilk hedefim 5 kilo
Aynen bende koca popodan şikayetciyim
insaallah inanirsak basaririz 6 dan sonra ben meyve bile yemiyorum cok cok acikirsam meyve yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?