Bende zayıflamak istiyorum :(

slm kizlar
bende yediklerimi yazayim
sabah ilik balli elma sirkeli su
yarim saat sonra yesil cay
kahvalti: 2 dilik kepek ekmegi biraz lor peynir 4 tane zeytin yumurta ve cay
ögleyin 5 yemek kasigi sebze yemegi 1 dilim kepek ekmegi 3 kasik yogurt
simdilik bu kadar devamini yazarim artik

2-3 kişiden baska kimse paylaşım yapmıyor :26:

bende yedıklerımı yazıyorumm

sabah geç kalktım temızlık yaptım o yuzden kahvaltı yapmadım
2buçuk gibi 2 tane küçük patlıcan dolması 1 kaşık yoğurtlu makarna yedim
şimdi de meyve yiyorum

kızlar kımse buraya yazmıyo katılmıyo musunuz anlamadım ben :26:
eger gerçekten katılmak ıstıyosanız ve hergun paylasım yapacaksanız yarın kılonuzu belırtın lutfen çunku ben kendımı buraya bagımlı hıssedıyorum sız katılıcam dedıgınız ıcın..

**

neyse ben yınede bugun yedıklerımı yazıyım

kahvaltıda
1dilim tost ekmeği
domates
1kk peynır
4zeytın
1 bardak şekersiz yeşilcay

öğlen;
1tane ufak börek
2tane zeytinyağlı dolma
1kaşık makarna (çok kaçırdım ama geçmiş doğumgunu partım vardı )

akşam daha bişey yemeyı dusunmuyorum belkı 1 dılım ananas yerım yada elma

cnm ben paylaşım yapmıyorum yediklerimi çünkü özel birşey yapmıyorum ben herşeyi yiyorum sadece akşam 7den sonra birşey yemiyorum yaptığım tek şey bu haa bir de ekmek yemiyorum
çikolata da yiyorum tatlı da ama herşey azında kararında

kızlarr günaydınn..ben sabah tartıldım yineee 62,8 çıktım not edersiniz..bu sabah kaçırdm biraz 1 pogaça bi kek yedim şu boğazım bi durmuo ama yokkkkk doktor kuşanın diyetine başlıcam yarın..buqn öglende çok az yicem.. :26:

Günaydın kızlar ben geldim

Kilom 68.200

Biliyorsunuz geçen hafta ptesi başlamıştım diyete o zaman 71 kiloydum
Bir haftada 2.800 gr gitti
Benide not edersiniz.Bu arada ben hafta içi burdayım ama hafta sonu pek girmiyorum kızlar hatta hiç girmiyorum.Bir gün zaten nişanlımla geçiyor diğer günde temizlikti ütüydü pc başına oturmuyorum.O yüzden ben hafta içi paylaşımda bulunucam hafta sonu izinliyim bilginiz olsun.

Olsun canım öğlen kararında ye akşam dengelersin hiç merak etme

günaydın kızlar ıyı haftalarrr,

ben sabah 1 sımıt yedım öğlen salata yıyıcem aksam da sadece meyve yemeyuı dusunuyorum... hsonu cok ıyı gecmedı sacma sapan seyelr yedım(( ..

kılomda 68,500

günadin kizlar ben 56 kiloyum bakalim haftaya kac kilo olacagim aksam 6 dan sonra yemiyorum son hiz devam:)
bu arada bu hafta vizelerim var o yuzden fazla giremicem haberiniz olsun:)

cnm ögleyin corba sebze yemegi de yesen cok sagliksiz besleniyosun sonra verdigin kilolari geri alirsin

günadin kizlar ben 56 kiloyum bakalim haftaya kac kilo olacagim aksam 6 dan sonra yemiyorum son hiz devam:)
bu arada bu hafta vizelerim var o yuzden fazla giremicem haberiniz olsun:)

Kız sen 56 kilosun da kaç kilo olmak istiyonn :)
Ay ben 56 olsam hiç kilo vermeyle uğraşmam tamam belki 50 olmak isteyebilirim

cnm ögleyin sadece salata aksamda meyve demisin ya ondan dedim ama hafta sonu kacirmisin o zaman haklisin:)

öğlen tavuklu salata yıycemmm... ewet hsonu fecı kacırdım oyusden aksamları ac kalsam yerıdır:)))))))

cnm insaallah hayirlisiyla veririz
benim cikmam gerekiyor sinavim var gelince girersem görüsürüz
hepinize iyi günler az yemek yemeniz dilegiyle:))

Kız sen 56 kilosun da kaç kilo olmak istiyonn :)
Ay ben 56 olsam hiç kilo vermeyle uğraşmam tamam belki 50 olmak isteyebilirim

ayers ama boyum 1.62 ve kilolu görünüyorum bi de kilolu gelin olmak istemiyorum amacim 50 olmak insaallah

sağlıksızmı ??? neden ki anlamadım.. hsonu cok kacırdıgım ıcın bı kac gun aksamalrı hafıf gecırmem lazım toprlamak ıcın..

Canım yediğin bir simit yanlış hazırlamıyorsam yarım beyaz ekmeğe denk geliyor.Susam biliyorsun ki yağlı ve midede eritilmesi çok zor.Kahvaltı yapma şansın yok mu?

Ayrıca hafta sonu kaçamakları unut ve sanki buğün başlamışsın gibi düzenli başla.
Sabah kahvaltısı,öyle yemeği akşam yemeği.Aralarda meyve yada yoğurtta yiyebilirsin.

Sabah zor eritebileceğin bir öğün almışsın.Öğlen salata yiyeceksin tavuklu yada ton balıklı olabilir proteinede ihtiyacın var.Akşam da meyve yerine bir kase çorba yanında 4,5 kaşık sebze yemeği yiyebilirsin.Sebze ve çorba bağırsaklarını çalıştırmada yardımcı olucakdır.

Ayrıca meyveye çok yüklenme çünkü en hafif sandığımız meyvede bile ciddi şeker var.
Yani sabah yağ akşamda şekerle beslenmiş oluyorsun o şekilde düşün.

günaydın kızlar.. ben paylaşım yapılmasını ıstıyordum cunku birbirimize destek olalım eksıklerımızı görelım ıstıyorum :26:
girebilen arkadaşlar yınede gırıp yedıklerını yazarlarsa ben cok sevınırım

bu sabah
1tane yağsız tos
domates, 1kk peynır , 3 zeytın
1bardak yeşilçay şekersiz

bu arada kızlar perşembe gunu dıyete basladım o zaman kılom 67.700'dü şimdi ki kılom 66.700 tam 1 kılo vermısım

Tebrik ediyorum canım böyle devam edeceksin inşallah.
Hafta sonu tamam gelip paylaşım yapmaya çalışırım.
Hafta içi hep burdayım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…