kızlar kımse buraya yazmıyo katılmıyo musunuz anlamadım ben :26:
eger gerçekten katılmak ıstıyosanız ve hergun paylasım yapacaksanız yarın kılonuzu belırtın lutfen çunku ben kendımı buraya bagımlı hıssedıyorum sız katılıcam dedıgınız ıcın..
**
neyse ben yınede bugun yedıklerımı yazıyım
kahvaltıda
1dilim tost ekmeği
domates
1kk peynır
4zeytın
1 bardak şekersiz yeşilcay
öğlen;
1tane ufak börek
2tane zeytinyağlı dolma
1kaşık makarna (çok kaçırdım ama geçmiş doğumgunu partım vardı)
akşam daha bişey yemeyı dusunmuyorum belkı 1 dılım ananas yerım yada elma
kızlarr günaydınn..ben sabah tartıldım yineee 62,8 çıktım not edersiniz..bu sabah kaçırdm biraz 1 pogaça bi kek yedimşu boğazım bi durmuo ama yokkkkk doktor kuşanın diyetine başlıcam yarın..buqn öglende çok az yicem.. :26:
günaydın kızlar ıyı haftalarrr,
ben sabah 1 sımıt yedım öğlen salata yıyıcem aksam da sadece meyve yemeyuı dusunuyorum... hsonu cok ıyı gecmedı sacma sapan seyelr yedım(( ..
kılomda 68,500
cnm ögleyin corba sebze yemegi de yesen cok sagliksiz besleniyosun sonra verdigin kilolari geri alirsin
günadin kizlar ben 56 kiloyum bakalim haftaya kac kilo olacagim aksam 6 dan sonra yemiyorum son hiz devam:)
bu arada bu hafta vizelerim var o yuzden fazla giremicem haberiniz olsun:)
cnm ögleyin sadece salata aksamda meyve demisin ya ondan dedim ama hafta sonu kacirmisin o zaman haklisin:)
öğlen tavuklu salata yıycemmm... ewet hsonu fecı kacırdım oyusden aksamları ac kalsam yerıdır:)))))))
Kız sen 56 kilosun da kaç kilo olmak istiyonn :)
Ay ben 56 olsam hiç kilo vermeyle uğraşmam tamam belki 50 olmak isteyebilirim
sağlıksızmı ??? neden ki anlamadım.. hsonu cok kacırdıgım ıcın bı kac gun aksamalrı hafıf gecırmem lazım toprlamak ıcın..
ayers ama boyum 1.62 ve kilolu görünüyorum bi de kilolu gelin olmak istemiyorum amacim 50 olmak insaallah
günaydın kızlar.. ben paylaşım yapılmasını ıstıyordum cunku birbirimize destek olalım eksıklerımızı görelım ıstıyorum :26:
girebilen arkadaşlar yınede gırıp yedıklerını yazarlarsa ben cok sevınırım
bu sabah
1tane yağsız tos
domates, 1kk peynır , 3 zeytın
1bardak yeşilçay şekersiz
bu arada kızlar perşembe gunu dıyete basladım o zaman kılom 67.700'dü şimdi ki kılom 66.700tam 1 kılo vermısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?