Evet yürüyeşe başaldaım artı olarakda okulada yürüyerek gidiyorum artık
kizlar ben cikiyorum kpss calismam gerekiyor bi de yürüyüs yapicam görüsmek dilegiyle
ben aslıda hiç hareket etmiyorum sureklı evdeyım o yuzden kaybediyorum
tembelim fazlasıya
Bende otobüse binmek yerine yürüme mesafesindeki yolu yürüyorum.
Kesinlikle eğer imkan yoksa hiç hareketsiz olmakdan iyidir.
Benim listem bu kızlar..
Çok iyi yorumlar yapılmış iyi kilo veren arkadaşlar var.
Ama şu ara topik çok sakin ben geçmişde yazılanları okudum.
Birde içerik olarak bana çok uygun geldi hepsini rahatlıkla bulabilirim.
Ben bu tarz listelerin içindeki yiyeceklerin biribirini götürdüğüne inanıyorum.
Nötr oluyor yani.Bende bilinçli beslenmek adına bu listeye uymak istiyorum.
Buğün 1. günüm:)Aralarda meyve yenebilir diyor yeşil elma özellikle kalorisi düşük meyvelerden.Yada salatalık yenebilirmiş.Ama ben ara yapmadım.İhtiyaç duymadım yani tok tutuyor beni.
Ben şimdi bu listeye göre hergün 18:00 de gün içinde neler yedim kaçamak yaptım mı yoksa listeme uydum mu hepsini yazıcam.Resimde paylaşıcam
ayy sorma bende çok tembelım yaa..işim geregı sureklı oturarak çalısıyorum ama yınede aksam bıraz kondısyon bısıkletınde çalısmaya üşeniyorum..ama bu kadar yeter buqun sondu artık her aksam sporumu yapıcm..bu basenlerden kurtulucam..yaz gelıoo kızlarr böleee kalmayalımm..
canım bu dıyetı bende cok yapmak ıstıyodm ama bı turlu baslayamamıstım..pazartesi gunu baslıcam..tam 2 hafta suruo zaten..8 kılo weremıceqımı bılıorum ama 5 kılo bıle versem benım ıcın cok buyuk bıse olur
Ayy hiç sorma tüm derdim zaten şu basenler benim.
Sürekli kapatmak için uzun uzun şeyler giymek istemiyorum.
Ayy birde ben 55 olunca nişanlımla anlaştım şort ve etek giyicem
Şimdi eteğe karşı paşamm gerçi ben de çok uslu hatun sayılmam istediğimi giyerim ama evlenince öyle olmayabilir şimdiden anlaştık
Evet canım artık tembelliği bıraktım hareket etmeye çaışıyorum bol bol her işede koşuşturuyorum
Benim listem bu kızlar..
Çok iyi yorumlar yapılmış iyi kilo veren arkadaşlar var.
Ama şu ara topik çok sakin ben geçmişde yazılanları okudum.
Birde içerik olarak bana çok uygun geldi hepsini rahatlıkla bulabilirim.
Ben bu tarz listelerin içindeki yiyeceklerin biribirini götürdüğüne inanıyorum.
Nötr oluyor yani.Bende bilinçli beslenmek adına bu listeye uymak istiyorum.
Buğün 1. günüm:)Aralarda meyve yenebilir diyor yeşil elma özellikle kalorisi düşük meyvelerden.Yada salatalık yenebilirmiş.Ama ben ara yapmadım.İhtiyaç duymadım yani tok tutuyor beni.
Ben şimdi bu listeye göre hergün 18:00 de gün içinde neler yedim kaçamak yaptım mı yoksa listeme uydum mu hepsini yazıcam.Resimde paylaşıcam
tşkler tatlım, aldım hemen listeyi, elimden geldiği kadarıyla uygulamaya çalışacağım. 8 değil bana 5 bile yeter. son zamanlarda pek tartılmadım ama 60 gibilerde kilom. benimde göbekte problemim var. mekik çekmeye devam o zaman
aslında bizim evde koşu bandı bıle var ama annem öyle bi yere soktu kı onu bırsuru koli vAR üstünde çıkarmak imkansız
ewlenınce öle olmuo walla tatlım herseye bıse dıyolar bu kısamı bu darmı falan filanben tayt giymek istıyorum şööllee hıc bıyerım çıkmadannn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?