inş canım biz kilo veririz o da sigarayı bırakır. neyse kızlar benim bankaya gitmem lazım çıkıcam şimdi. giderkende biraz yürüyüş yapayım barievde net yok benim, haftasonu giremem. pazartesi görüşürüz.
Herkesciklere selamm kızlaar..
bende 2, 5 aydır dıyet yapıyorum 7kılo verdımm hala devam edıyorumm hazıara kadar 5 kılo daha vermek ıstıyorumm bende klasık turkk kadını gıbı basenlerdenn sorunluyum ve bu yuzden hergun yuruyorum 1 saatt havalar ısınsın 2 saate cıkarıcam.. butun yazılanalrı okudum aksam 6 dan sonra yemek yememek coz zor deılmı :26: ben zatn 6 da cıkıyorum ısten yuruyerek eve gıdıyorum ve 7,30 da yemegı yemıs oluyorum....yanı en azından benım cokk cooookk zorr:)))) pztesı gunlerı bendee kılo bıldırım yapıcamm cunkı ben hiçi super dıye yapıorum hsonalrı cozutuyorum benım ıcındee ıyı olucakkk bu:))))))
Herkesciklere selamm kızlaar..
bende 2, 5 aydır dıyet yapıyorum 7kılo verdımm hala devam edıyorumm hazıara kadar 5 kılo daha vermek ıstıyorumm bende klasık turkk kadını gıbı basenlerdenn sorunluyum ve bu yuzden hergun yuruyorum 1 saatt havalar ısınsın 2 saate cıkarıcam.. butun yazılanalrı okudum aksam 6 dan sonra yemek yememek coz zor deılmı :26: ben zatn 6 da cıkıyorum ısten yuruyerek eve gıdıyorum ve 7,30 da yemegı yemıs oluyorum....yanı en azından benım cokk cooookk zorr:)))) pztesı gunlerı bendee kılo bıldırım yapıcamm cunkı ben hiçi super dıye yapıorum hsonalrı cozutuyorum benım ıcındee ıyı olucakkk bu:))))))
Hoşgeldin aramıza arkadaşım.
Bende senin gibiyim yani 17:30 da işden çıkıp 19:15 gibi evde olup 19:30 gibi yemek yiyordum.
Ama şimdi işden 18:00 de çıkıp 17:30 18:00 arası akşam yemeğini yicem inşallah.Yani beni çok zorlamaz gibi geliyor hayırlısı.
Ve su şuan itibariyle 2 litre oldu
tşk ederim tatlımmm... ben onu pek yapamam ısyerıne oglenelrı yemek getırıyorum off bıde aksam ıcın getırırsemm :)))))) eve gıdınce yemegı ben yapıp hazırladıgım ıcınn yememek mımkınn olmiiiii :))))) ama ben porsıyonalrı cok kuculttum ve artık gercekten cok az yıyorumm ..:)))) bende gun 3 lt yakın su ıcıyorum 2 tane yesılcay ve aksmalrı sıkelı su ıcıyorum :))))))) ama hsonalrıda kacamak yapıyorumm onu azaltsam dah ahızlı kılo vercemm :)))))
Aa işde bu gerçekden zor yemekleri ben hazırlasam yemeden durmam zor olur:)
Eşim yerken ben bakamam dimi amaŞimdi annem aç mısın diyor yok annecim aç değilim diyorumm(Yalan dabi) sonra hemen odama geçiyorum Sirkeli su ben içemem gibi geliyor şimdilik böyle devam edeyimde sonra bende denerim belkim :) Ama bak yeşilçay içmedim buğün hiç içsem mi acep şimdi?Çok su içtim ya karnım şişti ama yeşilçayda içeyim hemen
işten cıktıgımda ac oluyorum eve gıdınce yemeden duraammamm :))))) zaten ölçülü yiyorum abartmadan... yesılcay mutlaka ıccc ıhmal etme bence ):))
Form karışık bitkisel çay içtim ılık içinde yeşilçayda var birçok bitkide.
ben aksamları haftada 3 kere fılan ıcıyorum onuu yemeklerden sonraa ozellıkle wc sorunum oldugunda :)))))
Bende yeşilçayı içemiyorum ama bunu seviyorum günde iki kere bundan içeyim barime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?