Bende zayıflamak istiyorum :(

Kolay gelsin arkadaşım.
Benim evde net var ama hafta sonu pc başına oturmuyorum haftanın 5 günü yeterli geliyor zaten.
O yüzden ctesi pazar günleri pazartesi sabahdan yazarım :) Görüşmek üzere.

Herkesciklere selamm kızlaar..
bende 2, 5 aydır dıyet yapıyorum 7kılo verdımm hala devam edıyorumm hazıara kadar 5 kılo daha vermek ıstıyorumm bende klasık turkk kadını gıbı basenlerdenn sorunluyum ve bu yuzden hergun yuruyorum 1 saatt havalar ısınsın 2 saate cıkarıcam.. butun yazılanalrı okudum aksam 6 dan sonra yemek yememek coz zor deılmı :26: ben zatn 6 da cıkıyorum ısten yuruyerek eve gıdıyorum ve 7,30 da yemegı yemıs oluyorum....yanı en azından benım cokk cooookk zorr:)))) pztesı gunlerı bendee kılo bıldırım yapıcamm cunkı ben hiçi super dıye yapıorum hsonalrı cozutuyorum benım ıcındee ıyı olucakkk bu:))))))

Aynı mesajı göndermişim düzelttim :)

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza arkadaşım.
Bende senin gibiyim yani 17:30 da işden çıkıp 19:15 gibi evde olup 19:30 gibi yemek yiyordum.
Ama şimdi işden 18:00 de çıkıp 17:30 18:00 arası akşam yemeğini yicem inşallah.Yani beni çok zorlamaz gibi geliyor hayırlısı.

Ve su şuan itibariyle 2 litre oldu

tşk ederim tatlımmm... ben onu pek yapamam ısyerıne oglenelrı yemek getırıyorum off bıde aksam ıcın getırırsemm :)))))) eve gıdınce yemegı ben yapıp hazırladıgım ıcınn yememek mımkınn olmiiiii :))))) ama ben porsıyonalrı cok kuculttum ve artık gercekten cok az yıyorumm ..:)))) bende gun 3 lt yakın su ıcıyorum 2 tane yesılcay ve aksmalrı sıkelı su ıcıyorum :))))))) ama hsonalrıda kacamak yapıyorumm onu azaltsam dah ahızlı kılo vercemm :)))))

Aa işde bu gerçekden zor yemekleri ben hazırlasam yemeden durmam zor olur:)
Eşim yerken ben bakamam dimi ama Şimdi annem aç mısın diyor yok annecim aç değilim diyorumm(Yalan dabi) sonra hemen odama geçiyorum Sirkeli su ben içemem gibi geliyor şimdilik böyle devam edeyimde sonra bende denerim belkim :) Ama bak yeşilçay içmedim buğün hiç içsem mi acep şimdi?Çok su içtim ya karnım şişti ama yeşilçayda içeyim hemen

işten cıktıgımda ac oluyorum eve gıdınce yemeden duraammamm :))))) zaten ölçülü yiyorum abartmadan... yesılcay mutlaka ıccc ıhmal etme bence ):))

işten cıktıgımda ac oluyorum eve gıdınce yemeden duraammamm :))))) zaten ölçülü yiyorum abartmadan... yesılcay mutlaka ıccc ıhmal etme bence ):))

Form karışık bitkisel çay içtim ılık içinde yeşilçayda var birçok bitkide.

Bende yeşilçayı içemiyorum ama bunu seviyorum günde iki kere bundan içeyim barime:)

form çayı ise coksık tuketme bagırsaklarda tembellil yapıyor... yesılcayın elmalısı , yaseminlisi varr onalrı dene ıstersen ben onalrı icııyorum..

selam kızlar ben diyet yapmıyorum ama 20 lik dişim çıktığı için zaten az yiyorum mecburen 59 dum 58 e düştüm 4 gündür spor yapıyorum ama.

bende şimdi eve geldim çok acıktımm
elma yiyorumm

Son düzenleme:
kızlarr bu sabah işe gelmedn önce tartıldm veee 62,8 çıktm bi an önce zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmm :84: bu sabah 1 galete yedim ikitane kucucuk un kurabıyesınede dayanamadm öglen ve aksam cok az yıcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…