sagol asuman ablacigimHayırlı olsun Yelizcim
İnşallah sana bol motivasyon sağlar günlüğün
sagol canim benim aslinda acarken size ihanet ediyomus gibi hissettim ama sonra gunluk gibi kulanacagim icin sorun olmaz diye dusundumgünlüğün sana uğur getirsin canım istikrarlı ve bol azimli günlerin olsun bu bölümün en iyi günlüğü olacağına eminim
Beklerim canim her zaman sen kac kilosunbende bugün başladım umarım istikrarlı olur sizinkide ve başarırsınız arada bakacagım bana da motivasyon olsun
Hey maşallah .allah kolaylık versin acilen zayiflamalisin bol şanslarUc cocuktan sonra aldigim kilolari artik vermenin zamani geldi buraui daha cok diyet gunlugu gibi kullanip butun gun yaptigim sporu ictigim suyu ve yedigim yemegi paylasmak istiyorum destek olursaniz sevinirim
22 mart 2016
Vucut olculerim
Bel:105
Gobek:124
Kalca:120
Gogus:113
Sagol canim olumsuz ve alayci cevaplara kulagim.sagirdirzeze_84 yelizcim hayırlı ol sun kilodaşım eee sen beni geçersin ammaaa hiç bir dış kuvvet etkilemesin seni devammmm
Sagol canim insallah oyle olurYelizciğim hayırlı olsun.. Yeni oluşum her zaman için iyidir.. Ben sana ugur getireceğine inanıyorum...
ben 65 kiloyum 160 boyum kısa o yüzden 54 olmakj istitiyorum. ama işte motivasyon sorunum var kendimi acayip seviyorum ve beğeniyorum diyete başladıktan üç gün sonra aynada yahu iyiyim falan deyip bırakıyorum. çevremdende eleştiri gelmeyince zorlayamıyorum. diyet işi birazcık da kafaya koymak kendinden memnun olmamakla ilgili belki bende kendimi ikna ederim böylece aslında iyi olmadığımaBeklerim canim her zaman sen kac kilosun
sagol caniimCanım hayırlı olsun inşallah bol bol eksi getirsin
keske bende o kilolarda olsam hic sesimi cikarmazdim ama biz kadinlarnhep daha fazla zayif olmakmistiyoruz iste umarim semde basarirsinben 65 kiloyum 160 boyum kısa o yüzden 54 olmakj istitiyorum. ama işte motivasyon sorunum var kendimi acayip seviyorum ve beğeniyorum diyete başladıktan üç gün sonra aynada yahu iyiyim falan deyip bırakıyorum. çevremdende eleştiri gelmeyince zorlayamıyorum. diyet işi birazcık da kafaya koymak kendinden memnun olmamakla ilgili belki bende kendimi ikna ederim böylece aslında iyi olmadığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?