bende zayiflamak istiyorum

zeze_84

Başkası olmayanları seviyorum
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
4.671
23.374
308
Uc cocuktan sonra aldigim kilolari artik vermenin zamani geldi buraui daha cok diyet gunlugu gibi kullanip butun gun yaptigim sporu ictigim suyu ve yedigim yemegi paylasmak istiyorum destek olursaniz sevinirim

23 mart/97.2
1 nisan/98
8 nisan/97.5
14 kasim/96.8
21 kasim/95.5
2 aralik/93.2

Son düzenleme:
günlüğün sana uğur getirsin canım istikrarlı ve bol azimli günlerin olsun bu bölümün en iyi günlüğü olacağına eminim
sagol canim benim aslinda acarken size ihanet ediyomus gibi hissettim ama sonra gunluk gibi kulanacagim icin sorun olmaz diye dusundum

Hey maşallah .allah kolaylık versin acilen zayiflamalisin bol şanslar

Beklerim canim her zaman sen kac kilosun
ben 65 kiloyum 160 boyum kısa o yüzden 54 olmakj istitiyorum. ama işte motivasyon sorunum var kendimi acayip seviyorum ve beğeniyorum diyete başladıktan üç gün sonra aynada yahu iyiyim falan deyip bırakıyorum. çevremdende eleştiri gelmeyince zorlayamıyorum. diyet işi birazcık da kafaya koymak kendinden memnun olmamakla ilgili belki bende kendimi ikna ederim böylece aslında iyi olmadığıma

Canım hayırlı olsun inşallah bol bol eksi getirsin
sagol caniim

keske bende o kilolarda olsam hic sesimi cikarmazdim ama biz kadinlarnhep daha fazla zayif olmakmistiyoruz iste umarim semde basarirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…