ya ben 48 kilodan çıktım bu kiloya o yüzden benim için aşırı fazla aslında ama işte kendimi buna inandıramıyorum umarım send eistediğin kiloya düşersin en kısa sürede takip edeceğim snei :)sagol caniim
keske bende o kilolarda olsam hic sesimi cikarmazdim ama biz kadinlarnhep daha fazla zayif olmakmistiyoruz iste umarim semde basarirsin
Benden bi tane daha :) ben de 1.60 ımben 65 kiloyum 160 boyum kısa o yüzden 54 olmakj istitiyorum. ama işte motivasyon sorunum var kendimi acayip seviyorum ve beğeniyorum diyete başladıktan üç gün sonra aynada yahu iyiyim falan deyip bırakıyorum. çevremdende eleştiri gelmeyince zorlayamıyorum. diyet işi birazcık da kafaya koymak kendinden memnun olmamakla ilgili belki bende kendimi ikna ederim böylece aslında iyi olmadığıma
kahvaltı çok güzel görünüyor 5 numara on yıldız olmuş derler yaa işte aynen öyleeEki Görüntüle 1801462 Kahvaltiya buyrun yumurta peynir domates salatalik kusburnu cayi yaninda 1 dilim tam bugday ekmegi
Hosgeldin canim azmedersek basaririz bende inaniyorum basaranlardan neyimiz eksikMerhaba yeliz ablacim bnde bu hafta diyete basladim artik zayiflamak istiyorm suan 104.2 kiloyum gelismelerinizi takip edicem eger istikrarli bir sekilde devam edersek zayiflayacagimiza inaniyorm
Senin adina cok sevindim yeliz ablacim haftasonu kacamak yapmamaya calis unutma yediklerin kilo olarak geri doncek ve buda seni mutsuz edecekSanirim dunku kilo artisi odemdenmis bu sabah eski kilomdayim cok sukur aksama misafirim varnbugun pek ugrayamam umarim kacamaksiz bi haftasonu olur
katilabilirsin tabi canim hosgeldin kacamak herzaman oluyo malesef onemli olan yilmadan yenidwn baslamakBende size katılabilirmiyim bende başlayalı bir hafta oldum ama kaçamak çok yaptım 76.8 kiloyum
aynen oyle canim sagolSenin adina cok sevindim yeliz ablacim haftasonu kacamak yapmamaya calis unutma yediklerin kilo olarak geri doncek ve buda seni mutsuz edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?