bende zayiflamak istiyorum

sagol caniim

keske bende o kilolarda olsam hic sesimi cikarmazdim ama biz kadinlarnhep daha fazla zayif olmakmistiyoruz iste umarim semde basarirsin
ya ben 48 kilodan çıktım bu kiloya o yüzden benim için aşırı fazla aslında ama işte kendimi buna inandıramıyorum umarım send eistediğin kiloya düşersin en kısa sürede takip edeceğim snei :)

Gunaydin
Sabah kahvaltisinda 1 dilim tam bugday ekmegi 5kasik menemen 1dilim peynir 5zeytin yedim 90 dk yuruyus yaptim ara ogun niyetine bir avuc karisik olarak ceviz badem bir fimcayda yesil cay

Benden bi tane daha :) ben de 1.60 ım kilo da 56,57 spora başladım ben de. Hadi hepimize hayırlı olsun zeze_84

Günaydın
Güne sabah ceviz suyu icerek başladım sımdide ballı limonlu ılık su içiyorum kahvaltı kızlar okula gittikten sonra insallah

Yarim saat yuruyusu yaptimmogle yemegimide yedim az pilav boraz bezelye ve cacik

Dun aksam yemeginde ispanak yogurt salata yedim

Sabah bi tartilayim dedim basladigim kilonunda ustune cikmisim moralim cok boUldu hemen kendimi yemege verdim sonra dedim kizim napiyosun dur kalk evinin isini yaparken unutursun yemek yemeyi gercektende oyle oldu cok sukur hemen oglen yemeginde toparladim sabahkileri yazmiyayim ama oglen bir tabak ispanak 2kasik yogurt yedim sonra 1 mil leslie 5 dk bolgesel hareket yaptim

Merhaba yeliz ablacim bnde bu hafta diyete basladim artik zayiflamak istiyorm suan 104.2 kiloyum gelismelerinizi takip edicem eger istikrarli bir sekilde devam edersek zayiflayacagimiza inaniyorm

Merhaba yeliz ablacim bnde bu hafta diyete basladim artik zayiflamak istiyorm suan 104.2 kiloyum gelismelerinizi takip edicem eger istikrarli bir sekilde devam edersek zayiflayacagimiza inaniyorm
Hosgeldin canim azmedersek basaririz bende inaniyorum basaranlardan neyimiz eksik

Sanirim dunku kilo artisi odemdenmis bu sabah eski kilomdayim cok sukur aksama misafirim varnbugun pek ugrayamam umarim kacamaksiz bi haftasonu olur

Hosgeldn canim bu sabah tartildigimda 103.1 dim cok mutluyum her cumartesi tartilip sizi haberdar ederm hedefin kac

Sanirim dunku kilo artisi odemdenmis bu sabah eski kilomdayim cok sukur aksama misafirim varnbugun pek ugrayamam umarim kacamaksiz bi haftasonu olur
Senin adina cok sevindim yeliz ablacim haftasonu kacamak yapmamaya calis unutma yediklerin kilo olarak geri doncek ve buda seni mutsuz edecek

Bende size katılabilirmiyim bende başlayalı bir hafta oldum ama kaçamak çok yaptım 76.8 kiloyum
katilabilirsin tabi canim hosgeldin kacamak herzaman oluyo malesef onemli olan yilmadan yenidwn baslamak

Senin adina cok sevindim yeliz ablacim haftasonu kacamak yapmamaya calis unutma yediklerin kilo olarak geri doncek ve buda seni mutsuz edecek
aynen oyle canim sagolkac yasindasin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…