Oooooo super oldu
E oturma o zaman hadi sende yap bi liste de gelYaaa super sizi boyle gayretli gormek
Birazda kiskandim ben köskös oturuyorum
Sagol ablacimYelizcim hayırlı olsun canım
Görmemiştim
Gelicem insallah yeliz bu haftayida atlatayim insallah cok sisim cok fena kilo aldim gibi geliyor ama tartilamiyorum korkudanE oturma o zaman hadi sende yap bi liste de gel
Canım sıkma canını ümitsizliğe kapılma bende günlüğümü sanırım nisan gibi açmıştım dönmüş dolaşmış aynı kilolarda kalmışım 31 ekimde azmettim başladım 2 hafta 3.5 kilo verdim ve aynen devam ediyorum verdikçe ve gözle görünür fark olmaya başladıkça insan daha çok dikkat ediyo salmıyo tekrar kendini inşallah sende o hızı yakalayıp sonuna kadar gidersinYeniden merhaba
Bakiyorumda marttan beri 1 kilo bile verememisim bugun donum olsun insallah
Sagol canim insallah oyle olurCanım sıkma canını ümitsizliğe kapılma bende günlüğümü sanırım nisan gibi açmıştım dönmüş dolaşmış aynı kilolarda kalmışım 31 ekimde azmettim başladım 2 hafta 3.5 kilo verdim ve aynen devam ediyorum verdikçe ve gözle görünür fark olmaya başladıkça insan daha çok dikkat ediyo salmıyo tekrar kendini inşallah sende o hızı yakalayıp sonuna kadar gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?