- Konu Sahibi karkedisi35
-
Profil fotoğrafı benim veya değil, bu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor.? Herhalde hem tüm detaylarıyla özelimi anlatıp hem de fotoğrafımı koymayacaktım. Fiziksel özelliklerime yakın bir fotoğraf buldum Tumblr dan ve onu koydum boş kalmasını istemedim, O nedenle üyeye de evet diyip geçtim. hoşuma gitti, kabak gibi kendi fotoğrafımı koyacak halim yoktu.Profil fotoğrafı kendisi olduğunu iddaa etti de gece siteye girmesine rağmen cevap vermedi iddaalara fake olduğunu düşünüyorum konunun
Sizi anlamak adına şöyle bir izlenimde bulunacağım, yanlışım varsa beni düzeltin lütfen.
Anneniz ile babanız ya sürekli sizin yanınızda tartışıyor, ya babanız çok otoriter biri, ya babanızı erken yaşta kaybettiniz ya da ayrıldınız, ya babanızla iyi bir ilişkiniz yok ve sevgi görmüyorsunuz ya da olgun erkeklerden hoşlanıyorsunuz.
Çünkü küçğk yaşlarda olgun erkekle birlikte olan kadınlar çoğunlukla bulamadıkları, özledikleri baba figürüyle aşkı karıştırıyor. Daha genceciksiniz. Yaşıtınız olmasa bile en fazla 6 yaş büyük biriyle birlikte olmalısınız diye düşünüyorum. Ben şu an 34 yaşındayım ve 21 yaşındaki erkekler bana çocuk gibi geliyor. Yani şunu demek istiyorum sevgiliniz küçük yaşlardaki kızlardan hoşlanıyor olabilir. Yorumum kırıcı olduysa özür dilerim ama tamamiyle iyiliğiniz için burdayım.
Profil fotoğrafı benim veya değil, bu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor.? Herhalde hem tüm detaylarıyla özelimi anlatıp hem de fotoğrafımı koymayacaktım. Fiziksel özelliklerime yakın bir fotoğraf buldum Tumblr dan ve onu koydum boş kalmasını istemedim, O nedenle üyeye de evet diyip geçtim. hoşuma gitti, kabak gibi kendi fotoğrafımı koyacak halim yoktu.
Ama siz beni çok merak ettiyseniz eğer ben size özelden kendi fotoğrafımı da atarım. :) sevgiler.
hahaha oldu canım suyundan da koy benim demek yerine hayır değilim ama çok benziyoruz diyebilirdin bu konunun gerçekliğine inanmıyorum seni de merak etmiyorum ben genelde kendine saygısı olan dik duruşlu insanları merak ederim sen şu adamdan kurtul bana öyle at fotonu bende o fotonun alnından öpeyimProfil fotoğrafı benim veya değil, bu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor.? Herhalde hem tüm detaylarıyla özelimi anlatıp hem de fotoğrafımı koymayacaktım. Fiziksel özelliklerime yakın bir fotoğraf buldum Tumblr dan ve onu koydum boş kalmasını istemedim, O nedenle üyeye de evet diyip geçtim. hoşuma gitti, kabak gibi kendi fotoğrafımı koyacak halim yoktu.
Ama siz beni çok merak ettiyseniz eğer ben size özelden kendi fotoğrafımı da atarım. :) sevgiler.
hahaha oldu canım suyundan da koy benim demek yerine hayır değilim ama çok benziyoruz diyebilirdin bu konunun gerçekliğine inanmıyorum seni de merak etmiyorum ben genelde kendine saygısı olan dik duruşlu insanları merak ederim sen şu adamdan kurtul bana öyle at fotonu bende o fotonun alnından öpeyim
Siz bu adamla zengin olduğu için evlenmeyi düşünmüyor sunuz değil mi?
Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Bence aşık değilsiniz. Aradığınız baba figürünü onda bulduğunuz için bu ilgi. Zaten şiddete eğilimi var şahsın. Geleceğinizi yakarsınız yol yakınken vazgeçin.Merhaba, aslında evet babamla aramda büyük sorunlar var, bosandılar ben cok küçükken.
Belki ona bu kadar bağlanmamın nedenlerinden biri budur.. bilemedim simdi..
Evlenmiş ve çocuğunun olması ilerde sorun yaratır madem kendinden büyüklerden hoşlanıyorsun kendinden büyük bekar birini bul bariMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
en buyuk sorun çocuk olacaktır.Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Evlilik için erken ama sanırım gelen cevaplara göre ilişkinize yön vereceksiniz. Benim de eşimin 2. Evliliği ama çocuk yoktu. Çocuk olması demek eski eşle kopmayacak bi bağ demek. Bunu göze alın önce her şeyiyle. Eşimle aramızda 12 yas var bu kişiye göre değişir yaştan dolayı sorun yaşamıyoruzMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
meraba yas farkınız normal geldı ama sunu dıyeyım sorun yas farkı degıl hayatınızdakı olumsuzluklar. mesela sen henuz okuyorsun bı okulunu bıtır . suan calsıyor olsaydın belkıde ıs hayatı yuzunden bırsuru tecbure edınmıs olacaktın yasın 21 de olsa olgun olacaktın yas farkınızda tamamen normallesırdı. ama dedgm gbı bır ogrencısın derslerıne adapteolsan da suan askten emskten uzak dursadın. olacaksanda kendı dengınle(yas degıl) yanı bekar cocugu olmayan sennle gercekten cıddı dusunen bırıyle. bu adamın nıyetı bır ogrencı buldum genc taze daha egleneyım bıraz dıyodur adam senle gecen zamandan zevk alıyodur. tabı kı 21 yasnda bı genc kızın onun cocuguna anne olacagını dusunmuyordur o neler gormus neler yasamıs bırı senn dısında baskalarıylada zaman gecıyordur zaten. nasıl olmayan sevgısıne ınanıyosun kı . annen ne desın ılıskınıze canm kadın sen uzulme yada kendıne zarar verme dıye bısey demıyodur kadın. yoksa hangı anne ıster gencecık kızları dul cocuklu yaslı baslı adama gelın gıtsın. bılmıyorum ya acelen nedır kı okulunu bıtır vazgec su herıften evlılık lafı bıle etmıyormus nıye etsın sen onun cocuklu oldugunu daha eskı esıyle yasadıklarını vs bıle bıle onu kabullenıyosun zaten adam nıye sana kucak acmasın aldanmayın soyle tıplere ya duzgun bırı olsa suan bosanmıs olmazdı zaten ya eskı esınde ya kendısınde bı sorun varkı ayrılmıslar. bana tazecık kızlarla ılıskı yasadgına gore sorun kendısndeymıs gıbı geldı. dıkkatlı ol. ayrca sunu eklıyeyım yasın normal erkek arkadsına yakı nbır yas olsa ogrencı olmasan olgun dusunen bırı olsan gercetken desteklıycem ama hem sen suan derslerıne odaklanman gerekıyorken boyle bırsey duusnuyr olman hem cocugu var hem dısardan bakanalr ıcın yas farkınız hemde adamın evlılıhe uzak durması gıbı unsurlar pek desteklenecek yanı olmadıgını gosterıyorMerhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?