Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

Yas farkina deginmeyecegim.

Ama yasim geciyor diye sevmedigi kadindan hemen cocuk yapip bosanan, daha 1 yil gecmeden yeni sevgili bulan bir adama ben hic mi hic guvenemezdim

Bir de siddet var isin icinde.

Ama adam izmirin en zenginlerinden ya, onun vurdugu yerde gul biter di mi?
Bakin bunlar hep seyma subasina ozenmekten oluyor.

Henuz bir evlilik sozu almamissin. E alamazsin. Adamin niyetinin senle evlenmek oldugunu nerden cikarttin ki?

bu söylediğim laf bile ya lış anlaşılıyor sizin tarafınızdan. romantizm yapmadım. ben çok duygusal bi insanım bu olay beni çok çok üzdü..

Çocuklu adamla evlilik şaka değil
Ben yaptım biliyorum
Tam yarı yaşımdasın
Düşünme bile evliliği, arkana bakmadan kaç

Muhtemelen neden boşandıklarını da böylece öğrenmiş oldun.

neden bilmiyorum ama siz bu adamdan ayrılmazsınız. evlenir de sizinle. 1 çocuk da sizinle yapar. 35-40 lı yaşlara geldiğinizde, gençliğiniz gittiğinde çok üzüleceksiniz. bunu şimdiden görebiliyorum. hakkınızda hayırlısı

bu söylediğim laf bile ya lış anlaşılıyor sizin tarafınızdan. romantizm yapmadım. ben çok duygusal bi insanım bu olay beni çok çok üzdü..

Şiddet konusunu sonradan gördüm
Mısıra sultan olsa, şiddet olduğu zaman akan su durur
Çok gençsin, bu girdaba atma kendini
Şiddetin olduğu yerde aşk olmaz, evlilik olmaz
Bunun şakası olmaz, kıvırması olmaz, kendine gel

Yahu bildiğiniz dayak yemissiniz iste daha neyin narin eli ?
Kolunuzu morartmis
Kafaniza vurmuş

Bir sonrakimde tekme tokat dalacak belli ki.

Vallahi cok sinirleniyorum yazik ediyorsunuz kendinize.

Neyi vazgecilmez bu adamin? Maddi durumu mu?

o 21 yasinin ustunden daha ne aşklar geçecek bu yaşta ne gerek var 14 15 yas cocuklu adamla birak evlenmeyi birlikte olupta bukadar bas agritmaya evlilik planlari yapmaya ye ic keyfine bak sen kosarken yanindaki yürüyor resmen

Hem kızımı uyutuyorum hem konunuzu okuyorum söyleyecek çok lafım var ama ya kınamış olursam diye susuyorum dedim ya çünkü -bi kızım var- onu uyutuyorum,Allah kurtarsın seni,senin kendine hayrın yok belli ki.

Daha 21 yaşındasın. Karşında ki adam ise yolu yarılamış. Evlensen eski es ve çocuk var ki senin yaşın bile evlenmek için çok erken.. evlendiğinde gezmek tozmak eğlenmek isteyeceksin ama karşındakinin enerjisi buna yetmeyecek ne yazık ki. Yol yakınken dön 26 27 yaşına kadar yaşıtlarınla gez toz flort et. Bu yasta baska insanların çocuğuna bakıcılık edersin sonra

Benm de eşimle aramda 14 yaş fark var 2.5 yıllık evliyiz ikimizinde ilk evliliği ama zorlukları oldu tabi ben çocuk gibiydim bazen o kaldıramıyodu o olgun yeri gelıyodu ben kaldıramıyodum boşanma aşamasına bile gelmiştik ama geçti gitti şimdi mutluyuz çok şükür ama sizin durumunuz farklı onun çocuğu da varmış zorlanırsınız çocuğu geçtim el kaldırmış anladığım kadarıyla bence vazgeçin sonradan yıpranan siz olmayın...

Senin canından ve psikolojinden daha önemli değil mi?

Adam canına kastetmiş, psikolojini alt-üst etmiş resmen hâlâ önemli değil diyorsun.

Bir tane daha var senden burda. Yaşınız daha o kadar küçük ki halinize üzülüp acımamak elde değil.

Üzdüyse neden ayrılmıyorsunuz? Hala ellerin gözlerin bilmem ne. Gönder gitsin yahu.
Ya ne eli gözü adam çok zengin.konu sahibesinin anneside istiyormuş adamı yani adamin nasıl bir hayvan olduğunun çokta önemi yok.Bence konu başlığındaki korkuyorum kelimesinin sebebi bu işin sonu nereye varacak oynadığımız kumar başıma kotu patlayacak mi anlamında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…