- Konu Sahibi karkedisi35
-
bundan sonra da devam edecek misin çok merak ediyorum hareket halindeki arabadan atlamayacagını bilecek yaşta bir adam var karşında ne yani eline vurmuş olsa affı var mı ?Hayatım sakin ol birazdan duracağım lütfen aşkım gibi şeyler varken akla ilk gelen vurarak müdahale lütfen hak ettiğiniz hayata dönün elin amcasının derdini çekmeyin kadının adamı niye boşadığı belli olduMerhaba arkadaşlar sizleri ciddiye almadığımı düşünenler olmuş, inanın alıyorum.
Bugün çok kötü şeyler yaşadım.
Benimle evlenmeyi düşünüyor musun sen? diye sordum beklemeden hemen cevap verdi Tabiiki de düşünüyorum sen dalga mı geçiyoruz sanıyosun dedi.
Ama bu konu açılınca nedense çok sinirleniyor vs. baya bir tartıştık tartıştık.. sürekli benim üzerime geldi yok işte sen daha ne istediğini bilmiyorsun, sürekli eleştirdi beni sinir krizi geçirecek dereceye geldim.
Arabadan inmeye çalıştım o öfkeyle, araba seyir halindeydi. Ben o şekilde yapınca bana, kafama vurdu.
Ama ne vurmak, ne olduğumu şaşırdım beyin sarsıntısı dedikleri şey budur herhalde.
Baya bir ağladım özürler diledi, eline vuracaktım nasıl kafana denk geldi anlamadım falan dedi.. Müdahale etmesedeydim atlayacaktın arabadan delirmiştin dedi.
Sonra elimi yüzümü yıkadım makyajımı yaptım beni kahvaltıya götürdü.
Ben ne olduğunu anlayamadım sanırım şok geçiriyordum hic bi tek kelime edemedim..
Tek bisey söyledim bana en cok dokunan şey
"O ellerin.. dedim ne kadar çok severdim o narin ellerini..şimdi bana vurdun o ellerinle." diyebildim.
Kendimi çok aptal, çok iğrenç, çok değersiz hissediyorum.
Şokta mıyım hala ne olduğunu idrak edemedim mi bilmiyorum ama beni eve bıraktığı sürece kadar hic bisey olmamıs öyle bisey yaşanmamış gibi sustum hatta normal sohbet bile ettiğim oldu.
Ama iyi değilim bana yaptığını unutamıyorum.
hayır arkadaşlar fotodaki kendisi değil kanıtlayabilirim isteyene özelden
Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.[/QUOT
sonra başını çok taşlara vurursun ama nafile..
Aa evet ben de baktım şimdi onun değil, neden benim deme gereği duydu ki acaba?hayır arkadaşlar fotodaki kendisi değil kanıtlayabilirim isteyene özelden
Narin elleriyle kapıyı kilitlese de atlayamazdın? Biz zengin değiliz orta halli aracımızın kapı kilidi kontrolü şoför tarafında,narin ellerimle kilitlendiğimde kimse kapıyı açamıyor. zenginin aracının kontrol paneli daha sağlam olur diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar sizleri ciddiye almadığımı düşünenler olmuş, inanın alıyorum.
Bugün çok kötü şeyler yaşadım.
Benimle evlenmeyi düşünüyor musun sen? diye sordum beklemeden hemen cevap verdi Tabiiki de düşünüyorum sen dalga mı geçiyoruz sanıyosun dedi.
Ama bu konu açılınca nedense çok sinirleniyor vs. baya bir tartıştık tartıştık.. sürekli benim üzerime geldi yok işte sen daha ne istediğini bilmiyorsun, sürekli eleştirdi beni sinir krizi geçirecek dereceye geldim.
Arabadan inmeye çalıştım o öfkeyle, araba seyir halindeydi. Ben o şekilde yapınca bana, kafama vurdu.
Ama ne vurmak, ne olduğumu şaşırdım beyin sarsıntısı dedikleri şey budur herhalde.
Baya bir ağladım özürler diledi, eline vuracaktım nasıl kafana denk geldi anlamadım falan dedi.. Müdahale etmesedeydim atlayacaktın arabadan delirmiştin dedi.
Sonra elimi yüzümü yıkadım makyajımı yaptım beni kahvaltıya götürdü.
Ben ne olduğunu anlayamadım sanırım şok geçiriyordum hic bi tek kelime edemedim..
Tek bisey söyledim bana en cok dokunan şey
"O ellerin.. dedim ne kadar çok severdim o narin ellerini..şimdi bana vurdun o ellerinle." diyebildim.
Kendimi çok aptal, çok iğrenç, çok değersiz hissediyorum.
Şokta mıyım hala ne olduğunu idrak edemedim mi bilmiyorum ama beni eve bıraktığı sürece kadar hic bisey olmamıs öyle bisey yaşanmamış gibi sustum hatta normal sohbet bile ettiğim oldu.
Ama iyi değilim bana yaptığını unutamıyorum.
bilmiyorum artık foto da parası için birliktesin laflarından hemen sonra atıldı gencim güzelim zenginim havası vermek için galibaAa evet ben de baktım şimdi onun değil, neden benim deme gereği duydu ki acaba?
Konu fake mi acaba ...bilmiyorum artık foto da parası için birliktesin laflarından hemen sonra atıldı gencim güzelim zenginim havası vermek için galiba
Bence her şey olabilirKonu fake mi acaba ...
Merhaba ben 21 yaşındayım, yaklaşık 1 senedir beraber olduğum bir adam var kendisi 35 yaşında. 2 yaşında kız çocuğu var, boşanmış birisi.
Biz birbirimizi saygı sevgi çerçevesinde tesadüfen tanıdık.. birbirimizle alakalı bilmediğimiz şey yok.
Büyük Aşk'tı diyebilirim. Sevgim ve onun sevgisinden eminim..
Çok fazla fedakarlığım oldu, arkadaşlarım çok karşı çıktı yaş farkından dolayı. Okulun bitmesine 1 sene var..Annem destek verdi karşı çıkmıyor..
Son bir kaç aydır bana karşı hiç olmadığı kadar sert. Çok fazla kavga ediyoruz bazı güven sorunlarımız var. Aşabileceğimizi düşünüp ilişkiyi devam ettiriyoruz.. henüz bir evlilik sözü vs almadım onun tarafından ya da böyle bir şey konuşmadık ama ben yine de sormak istiyorum sizlere..
*Sizce bu ilişkide karşılaşabileceğim sorunlar nedir?
*Aranızda eşiyle bizimki kadar yaş farkı olan var mı?
*Bu ilişkide ciddiye alınmak için nasıl davranmam gerekiyor, arada yaş farkı olduğu için saf davranmak istemiyorum, evlilikle sonuçlanmasını umuyorum..
sizlere sorularım genel olarak bu tarz, sevgiler.
Foto nerede yahu?bilmiyorum artık foto da parası için birliktesin laflarından hemen sonra atıldı gencim güzelim zenginim havası vermek için galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?