Benden 14 yaş büyük, çok aşığım, korkuyorum.

bundan sonra da devam edecek misin çok merak ediyorum hareket halindeki arabadan atlamayacagını bilecek yaşta bir adam var karşında ne yani eline vurmuş olsa affı var mı ?Hayatım sakin ol birazdan duracağım lütfen aşkım gibi şeyler varken akla ilk gelen vurarak müdahale lütfen hak ettiğiniz hayata dönün elin amcasının derdini çekmeyin kadının adamı niye boşadığı belli oldu

21 yasinda okuyan prensesler gibi guzel bir kiz neden evlenmeyi dusunur?

Evinde ailesinde bulamadigi sevgi ve huzur yuzunden.

Ben konu sahibine kizmiyorum. Kendince hakli. Ama goremedigi sebepler var ki bunlar ne bizi ne o adami ne de bu iliskiye onay veren anayi yakar. Yaksa yaksa konu sahibinin kendisini yakar.
Dusunsenize 21 yasinda okuyan pirlanta gibi bir kiziniz var. 35 yasindaki coluklu cocuklu heriften dayak yiyor. Siz hala bu iliskiye onay veriyorsunuz. Bu kiz sizden kurtulmak istese haksiz mi?
Ama yagmurdan kacarken doluya tutulacak. Allah korusun.

EVLENME!
Bak çok pişman olursun. Evlenme! Evlilik zaten zor çocuklu adamla x10 zor olur. Yaşı büyük hep geri planda olmayı kabullenemiyorsan evlenme.

Çok merak ediyorum genç kızlar neden böyle durumlarda ayrılmak yerine daha çok zorlar? Bir tanede benim ev arkadaşım vardı böyle. Dayak yedi çoluk çocuklu adamdan. Adamın başka sevgilileride çıkyı sonra ortaya. Yazık anlaşılacak gibi değil. Dünya hayatı kısa vakit bunlarla harcanarak kadar kıymetsiz mi?

Refleksi vurmak oldu yani?tutmak ve sakinleştirmek yerine vurmak.....Daha nasıl bir aydınlanma yaşamak istiyorsunuz?cidden merak ediyorum?

geçen bi arkadaşın konusu vardı
kocası 10 yaş büyükmüş
sevgide bitince abi gibi görmeye başladım diye
dikkat edin daha çok gençsiniz

Narin elleriyle kapıyı kilitlese de atlayamazdın? Biz zengin değiliz orta halli aracımızın kapı kilidi kontrolü şoför tarafında,narin ellerimle kilitlendiğimde kimse kapıyı açamıyor. zenginin aracının kontrol paneli daha sağlam olur diye düşünüyorum.
Hem sen drama quinn misin beybisu arabadan atlama nedir?

tamamen yorumları okumadan naçizane yorumumu yapacağım.

ben daha geçen seneki benle bile aynı değilim, 1 yıl bile neler değiştiriyor. kalkıp benden 14 yıl öndeki adam, eğer hala kalkıp bana bakıyorsa ( tamamen tecrübe olrak konuşuyorum) ve de benle aynı dili konuşabiliyorsa o adamın zekasından şüphe duyarım. çünkü ben ne kadar olgun ve zeki olursam olayım, o adamın dengi değilim. ve inanın türkiye standartlarına göre çok ama çok modern bakışlı biriyim. sadece 8-9 yaş üstü farklar gerçeekten absürt geliyor. gerçekten. kurtulun bir an önce, o kadar güzel bir aşk bulacak ki sizi, hissediyorum :)

Sadece gördüklerim ve yaşadıklarımdan şunu söyleyebilirim; evet aşk insanı aşırı etkisine alan bir duygu ve evet karşımızdakinin bu fedakarlıklara değdine inanıyoruz AMA inan anne dışında hiç kimse kendinden ödün vermene değmez. Kimse aşk acısından ölmez. Kabul etmek istemediğin şeyleri kabul etme, evlilik istiyorsan evlilikten bahset, konuşmak istiyorsan konuşmak istiyorum de, kırgınsan kırgınım de, küsmek istiyorsan küstüğünü söyle vs. Kendimde bu hatayı çok görüyorum geriye bakınca, hep karşı tarafa göre hareket etmem, hep ondan kabul görecek şekilde davranmam, içimden geleni değil de onun benden beklediğini yapmam vs. bunlar ileride hayatımın en büyük pişmanlıkları oldu. Keşke ben karşımdakine ve onun isteklerine göre değil de o benim isteklerime ve bana göre hareket etseydi.
Aklınızda soru işareti varsa açıkça konuşun, emin değilseniz sonlandırın. Çok gençsiniz dünyanın sonu değil, ileride düzelir, ileride geçer, ileride değişir denilen hiç birşey öyle olmuyor. İç sesinizi dinleyin, o size doğruyu söyler.

Bu arada sizi ciddiye almıyorsa 1 saniye daha devam ettirmeye değmez.

Sen kaç yasındasın da bana evladım diyorsun? O yazdıgın cümlenin vebalını ödersin bir gün. Öyle bi şey yazdınki hala aklımdan çıkmıyor, ileride döner sana bu lafın. Ünide okuyan öğrenci yazıyor profilinde demekki aynı nesiliz. Önyargılı kezban seni. O cümlen burnundan fitil fitil gelir

Kişi kendinden bilir işi..
Galiba sen evli adamlarla dolaşıyorsun da bana görüştüğün adamların eski eşleri diyorsun. Ya da öyle bi ortamın içindesin.
İnşallah ileride bu laf sana döner de beni hatırlarsın. Fikirlerin pislenmiş git temizlet.
Kezban üniversiteli.

Cahil bir ergen ünili oldugun nasıl belli ama. İnsan o mesajı yazarken kendine bir bakar ben sanal alemde elaleme nasıl bir ithamda bulunuyorum diye. Burnumdan gelmez mi bu lafım diye.
İnsan kınamadığını yaşamadan ölmezmiş.
Dikkat et de buralarda fazla atıp tutma,kezbanismus. Sen git vizelerine çalış. Malum profilde öğrenci yazıyor. Buralarda kezban teyzelerle kezban muhabbetler yapma oku altın bilezğini tak
Elin çok alışmış atıp tutmaya. O laf senin Burnundan gelir kuzum

@Mune, yukarıda ayrı ayrı yazdığım 3 mesajı @22_BC adlı üye ceza uygulamasından çekinme ya da kendince başka sebeplerle alenen burada yazmayı tercih etmeyip özelden yazmıştır. :)

Bu küçük ama bir o kadar da bilgisiz arkadaşımız için üzüntümle birlikte yukarıda kendi lügatında yazdığı yazılar için gerekli uyarı/uzaklaştırma alacağından şüphem yok. :)

Bilgine sunarım.

Mune

Son düzenleme:
Kendini gercekten kadin hissettigin , guclu oldugun , hayati artik toz pembe gormedigin , dogruyu yanlisi bildigin , kendini en seksi hissettigin yaşta eşin 50 yasina gelmiş olacak.. Gonlun baskasina kayabilir.. baskasi cekici gelebilir. Cunku evlilik heyecani öldürüyor o gizemi cozuyor sevgiliyken kalbinde ucan kelebekler evlenince ölebiliyor. Yasin cok genc...

Ve cocugu varmiş bu sorun olabilir de olmaayabilirde..

Bir arkadasimin da yas farki sizinki kadardi.. bi zamandan sonra adamda yaslilik kompleksleri baslamişti. Kadin 24 yasinda iki cocuk annesi olmuştu.. Kadina dunyayi zehir etmişti. cok guzel bir kadindi ama adam ne giyse kiziyor erkeklerle gozgoze gelmesine izin bile vermiyordu.. asiri kiskanclik yapiyordu.. birde soyle dusun suan sen gencliginin basindasin hayata bakis acin farkli , sevgilin ise gormus gecirmis bakis acisi daha farkli..

Bunlari evlenmeden anlaman imkansiz ama evliligin geri donusu de yarali olabiliyor..

Erkekler evlenmeden once kendilerini cok iyi gizleyebiliyorlar. Mesela ben evlenmeden once esimi ruh ikizim sanmiştim halbuki ruh öküzümmüş..

Iyi dusun iyi degerlendir.. Seninle ayni pencereden bakan biriyle daha mutlu olabilirsin...

Sizi anlamak adına şöyle bir izlenimde bulunacağım, yanlışım varsa beni düzeltin lütfen.

Anneniz ile babanız ya sürekli sizin yanınızda tartışıyor, ya babanız çok otoriter biri, ya babanızı erken yaşta kaybettiniz ya da ayrıldınız, ya babanızla iyi bir ilişkiniz yok ve sevgi görmüyorsunuz ya da olgun erkeklerden hoşlanıyorsunuz.
Çünkü küçğk yaşlarda olgun erkekle birlikte olan kadınlar çoğunlukla bulamadıkları, özledikleri baba figürüyle aşkı karıştırıyor. Daha genceciksiniz. Yaşıtınız olmasa bile en fazla 6 yaş büyük biriyle birlikte olmalısınız diye düşünüyorum. Ben şu an 34 yaşındayım ve 21 yaşındaki erkekler bana çocuk gibi geliyor. Yani şunu demek istiyorum sevgiliniz küçük yaşlardaki kızlardan hoşlanıyor olabilir. Yorumum kırıcı olduysa özür dilerim ama tamamiyle iyiliğiniz için burdayım.

Profil fotoğrafı kendisi olduğunu iddaa etti de gece siteye girmesine rağmen cevap vermedi iddaalara fake olduğunu düşünüyorum konunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…