öncelikle allah hastalığınızın şifasını versin...
Bence bu dede insanı arındırıyor ilk aklıma gelen bu oldu kitaplardan hikayelerden duymuşuzdur muhakkak eski alimler izdivaçlarına çekilirleşmiş vs. peygamber efendimiz bile hira dagına izdivaç a çekilir orada düşünür orada dua edermiş ya da kendimizi düşünelim ben çok çıkmazlarda oldugum da namazlarımdan sonra odaya kapanıp saatlerde kur an okur dua ederim annemler yattıktan sonra yapmak isterikmki kimse beni görmesin bilmesin diye bence bu pozitiflik arındırmak gibi bişey bu dedenin yaptıgı...umarım yardımcı olur allah herşeyi gönlünüze göre vesin inş.
Rabbim büyüktür derdi veren Allah dermanıda verir inşallah şu mübarek ayda her sahurda her iftarda ezan okunurken namazda kuranda senin için dua edicem esen abla.hayırlı haberlerini bekliyoruz.rabbim evlatlarına bağışlasın.
ilk okuduğumda içimden geçen tek şey oraya gitmen gerektiği ve sana verilen bir şans olduğuydu.
arkadaşlar konuyu yeni gördüm
esen galiba gitti ağrıya
birleşip ŞİFA için ''YA ŞAFİ YA ALLAH''tesbihi çeksek
şu hayır mübarek günlerde
ne dersiniz
bizim de manevi bi katkımız olur
Canım biz ne zaman burada dua edelim desek konu kapanıyor..
Bencede dua bölümünde toplanıp tesbihi çekelim..:26:
özür dilerim düşünemedim
nerde nezaman derseniz
beni unutmayın
Eski konusu bu yüzden kapatılmıştıda oradan biliyorum,,
Yardımcı olacak biri çıkar sanırım..:26: Benimde çok fikrim yok..
hala hurafelere inanıyor musunuz ? tıp bulamamış çaresini üfürükçü mü bulacak. Çok geri kafalıca
hala hurafelere inanıyor musunuz ? tıp bulamamış çaresini üfürükçü mü bulacak. Çok geri kafalıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?