Benden 40 günümü istiyor..

canım çok güzel yazmışsın, eline sağlık. allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
ama bir düzeltme yapmak istiyorum izin verirsen.
"izdivaça çekilmek" değil, doğru olanı "inzivaya çekilmek".
izdivaçın farklı bir anlamı varda o açıdan düzeltmek istedim. inşallah kırmadım.

Rabbim büyüktür derdi veren Allah dermanıda verir inşallah şu mübarek ayda her sahurda her iftarda ezan okunurken namazda kuranda senin için dua edicem esen abla.hayırlı haberlerini bekliyoruz.rabbim evlatlarına bağışlasın.
ilk okuduğumda içimden geçen tek şey oraya gitmen gerektiği ve sana verilen bir şans olduğuydu.

Ramazan ayınada girdik acaba gittin mi Esen abla.. :26:

Esencim hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah 40 günün sonunda iyileşir ve sevdiklerinden hiç ayrılmamak üzere kavuşursun..Rabbim seni eşine çocuklarına ve ailene bağışlasın..Dualarımız ve kalbimiz seninle..

arkadaşlar konuyu yeni gördüm
esen galiba gitti ağrıya
birleşip ŞİFA için ''YA ŞAFİ YA ALLAH''tesbihi çeksek
şu hayır mübarek günlerde
ne dersiniz
bizim de manevi bi katkımız olur

arkadaşlar konuyu yeni gördüm
esen galiba gitti ağrıya
birleşip ŞİFA için ''YA ŞAFİ YA ALLAH''tesbihi çeksek
şu hayır mübarek günlerde
ne dersiniz
bizim de manevi bi katkımız olur

Canım biz ne zaman burada dua edelim desek konu kapanıyor..
Bencede dua bölümünde toplanıp tesbihi çekelim..:26:

Eski konusu bu yüzden kapatılmıştıda oradan biliyorum,,
Yardımcı olacak biri çıkar sanırım..:26: Benimde çok fikrim yok..

kucağımda oğlum, ağlamaktan bir hal oldum...

esen, o kadar güçlüsün ki,
daha 1 ay olmadı, "ben ölmeden önce" diye bir kitap okumuştum. genç bir kız. onun da kalan zamanı belliydi. neyse yani çok etki,lenmiştim. ama sen sen, sen nasıl güçlüymüşsün. empati değil bendeki hal..."hemhal olmak" acını, endişelerini, anneliğini, eş oluşunu, evlat oluşunu taaa yüreğimde hissediyorum.

aslında sen şansının farkındasın kardeşim. hepimiz, sanki uzuuuun yıllar yaşayacakmışız gibi planlar yapıyoruz. hayatınmızda saçma sapan konulara üzülüyoruz. planlar yapıyoruz ama saniyeler sonra ne olacağından hiç birimizin haberi yok. o yüzden de saniyelerimizi, dakikalarımızı, aylarımızı, yıllarımızı ve koca bir ömrü bomboş tüketiyoruz. biliyorum ki senin en büyük endişen kendi yolculuğun değil, geride bıraktıkların.

Rabbimden bu mübarek ayın ilk gününde, tek duam sana hayırlı bir şifa vermesi. seni evlatlarına bağışlaması. ama emr-i hak vaki olacaksa da, Peygamberimizin de 6 yaşında anneciğini Rabbine göndermişti. Rabbim de Efendimize kendi bakmıştı.

sen, yavruların ve ailen, emanetçilerin en güzeline emanetsiniz.

hala hurafelere inanıyor musunuz ? tıp bulamamış çaresini üfürükçü mü bulacak. Çok geri kafalıca

tipin kullandigi ilaclar nerden geliyo? dogadan
Allahin izniyle bu dedede dogayla sifa bulmaya calisicak

kimse geri kafali degil, sifali ilaclarin dogadan geldigini bilmeyen insanlar geri kafalidir bence
saygilar..

esen ablacigim
insallah su mubarek aylarda sifa bulursun
benim icim niyeyse kipir kipir seni dusundukce
bence Rabbimin izniyle iylesiceksin
hayatta tesaduf diye bisey yoktur,herseyin bi sebebi vardir
bi arkdasimiz 40 gun cocuklarindan ayri kaldigina degmez,bi ise yaramasza pisman olursun keske yapmasaydim diye yazmis
bende diyorumki YA YARARSA? yapmamaklada pisman olur insan,en azindan denersin icinde kalmaz,KESKE demezsin
bence bu bi tesaduf degil
o 40 gun sana biseyler katicak ablacim,ben inaniyorm

Allahım tez zamanda şifa versin esen umarım sağlığına kavuşur ve çocuklrının çocuklarını förecek kadar uzun ve sağlıklı bir hayat yaşarsın. Allahım dermansız dert vermez. Şu mübarek günlerde tüm dualarımız seninle canım benimmm.

hala hurafelere inanıyor musunuz ? tıp bulamamış çaresini üfürükçü mü bulacak. Çok geri kafalıca

sen ne kadar taş kalpli bir insansın
tıp çare bulamamış evet, ama bi ümit var, ve bir insan ümitleri olduğu sürece yaşar. bir insanın ümidini yok etmek ne kadar büyük günah biliyormusun?
belki iyileşir, belki iyileşmez (ki ben tüm kalbimle iyileşmesini diliyorum) onu anca allah bilir ama emin ol bu son ümidi bile onu hayata bağlamıştır şu anda
çok kötüsün

Son düzenleme:
benim kayınvalidem de kanseri alternatif tıpla yenmiş.. kütahyaya gitmiş orda birilerine danışmış tam bilmiyorum ama birtakım otlar falan içmiş etmiş, sonrasında iyileşmiş.. tabi kemoterapi falan da görmüş.. ama o içtiği otların falan iyileşme sürecini hızlandirdiğini söyler hep..

şu güzel ayın yüzü suyu hürmetine sana acil şifalar diliyorum.. yeneceksin allahın izniyle.. inan canım.. yenilme teslim olma diren.. inanç çok önemli.. benim teyzem hastaliğini duyar duymaz yenildi, mücadele edecek takatim yok ölmek istiyorum dedi ve inanır mısın kendisine ilik nakli yapıldı.. annem verdi.. ve teyzemin vücudu kabul etmedi.. gecesi vefat etti.. moralini bozmak için söylemiyorum canım, inanırsan direnirsen yaşama sımsıkı sarılırsan vücudun da tepki verir savaşır.. bunu unutma..

kızlar uygun olan sürekli takip edip sayabilcek kk çok fazla zaman geçiren bir arkadaş dualar bölümünde konu açsın ve bu mübarek ayda herkes manevi olarak esen ablanın yanında olsun ben inanıyorum dualarla herşeyin çok güzel olacağına.

ablamda birini önerdi bana gelip okuyup, üfleyecekmiş bi de laç hazırlayacakmış. bekliyor bakalım

kkda yakın arkadaşlarım bilirler neler yaşadığımı. aciller, ambulans, ameliyatlar,yoğunbakımlar ve ağır ilaçlar

bana iyi huylu dendi. iyisi buysa artık... bir umut tüm sayfaları okudum şu ısırgan formülünü deneyeceğim

vermezsiniz belki dedenin nosunu da bi umut yazıyorum. bana da yardımcı olur musunuz

şiffanın nerden geleceği belli olmaz, hakkınızda hayırlısı olsun

bende deniycem artık her şeyi. çaresizlik insana heer şeyi yaptırıyor. doktorların ağzından çıkacak her kelime için dua etmek, çaresizlik ne çok iyi biliyorum, yaşıyorum.

ağlayarak yazdım. belki hastalıklarımız farklı ama umudumuz aynı. rica etsem tlf nosunu. değil 40 gün 40 yılda kalırım

yeter ki güneş yeniden doğsun, rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…