Benden 40 günümü istiyor..

Diğer konunuzu da okudum, hayatta sizin kadar muhteşem bir insan görmedim ben.
Bize "aktardıklarınız" için minnettarım.
Dualarımız sizinle Esen...

dıger konunuzuda okudum. mutlaka gıdın ne olursa olsun benlkı ıse yarayacak ve saglıgınıza kavusacaksınz dımı ama hastaneye yatmak gıbı dusunun tabı guvenılırse sonucta ben sadece emın bır yer ıse yazıyorum muhtar falan ne dıyor köylü ne dıyor önemli

Isirgan tohumunuda öneririm size. Isirgan tohumunu yikayip, firin tepsisinde kuruttuktan sonra, ögütün ve bal ile karistirip ac karnina tüketin. (3 ögün, ögün basi 1-2 cay kasigi )
Internettede bir cok sayfada bulabilirsiniz bunu. Ayriyeten isirgan otunu bir cok sekildede tüketebilirsiniz. Tabi öncelikle doktorunuza danisin.

her gün aklıma geldikçe dua ediyorum sizin için ve sizin gibi olanlar için..... merak ediyorum karar verdiniz mi gitmeye?

tv de izlemiştim... kanserli hastalar manisanın bir ilçesi ya da köyüydü hatırlayamadım adını aklımda böyle kaldı.oraya yerleştiklerinde şifa buluyordu. bikaç kişi çıkıp durumlarını anlatmıştı.ayrıca u tip hastalığı olan insanların memleketlerine gidip yerleştiklerinde şifa bulduklarını da kumuştum tabi uzaksalar geçerli bu. ben hava değişimine inanıyorum açıkçası.. ama tabi güvenin iyice ondan sonra..Allah size ve herkese şifa versin

ayyy bılemedım sımdııı aslında denemekte fayda var ama ailenden ayrı 40 gunnnn bakalım som kararın ne olacakkkk rabbım yar ve yardımcın olsunnnn canımmmmmmmmmmmmmmmm benımmmmmmmm

ağlamamak için kendimi zor tutuyorum RABBİM sana ve bütün hastalara şifa versin
keşke yardım ede bilsem ama sana bi tavsiyem var hiç kuran-ı kerimdeki ha mim leri suya okuyup içtinmi?
sen bi dene valla yanım da yakınımda tanıdığım olsaydın gelir okurdum sana
ALLAHIM seni çoçuklarına eşine bağişlasın rabbim dualarını kabul etsin şu 3aylarda
keşke herkes senin gibi açık görüşlü olsaydım
köydeki dede vesile olur iğleşirsin belki bence git
:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

öncelikle geçmiş olsun acil şifalar.benim cildimle ilgili yılda 2-3 kere başıma gelen çok can sıkıcı durumum vardı 8 yıl boyunca çeşitli tedaviler yapıldı ama sonuç alınmadı adı tedavi oldu.sonrasında ALLAH'ım şifama neden olacak kişi ile karşılaştırdı.hemde çok yakınımızdaydı.nazar dedi emek yaptı ve ben derdimden kurtuldum çok şükür.dua ederken derman ALLAH'tan sebep kuldan diye dua etti.inşALLAH sizde şifacınızı bulursunuz.
öncesinden gidip araştırmak çok mantıklı.etrafa sorup soruşturun olumlu yanıt alırsanız ve 40 güne karar verirseniz eşiniz karavan kiralasın en rahat öyle olur.karavanında kalır arada sizide görür tabi hocanın izin verdiği şekilde.dünyevi şeylerden arınmanız istenecek gibi ALLAH'ım çabanızı görür ve sizi ödüllendirir inşALLAH.güzel haberlerinizi alırız umarım.forumda ağrı'lı yada ağrı'da yaşan üyeler vardır
onlara sorarak başlayabilirsiniz.

Merhabalar kızlar..
Tek tek okudum kaldığım yerden yorumlara.. Hepiniz desteğinizi eksik etmemişsiniz çok teşekkür ediyorum bir kez daha..Herkesin tavsiyelerini dikkata alıp denemeye çalıştım..
Şuanda İstanbul'dayız,tatil dönüşü İstanbul'a geçtik.. Çocuklara tatili biraz daha uzatmanın ne kadar güzel olacağını,bizim ise başbaşa tatil yapmak istediğimizi söyledik.Başta mırın kırın edip dudak büktüler ama İstanbul lafını duyunca ikiside havalara uçtu annemlerde çok güzel ikna etti onları.
Bunların ardından 2 kere daha dedeye ulaştık konuştuk beni ikna etmesini istedim ondan.40 günün değişemeyeceğini belirtti herkesin 40 gününü istiyormuş zaten.İlaçlar konusunda sıkıntılıydım benden ilaçlarımı getirmememi istemişti,konuştuğumuzda eğer güvenemiyorsan yanında getir ama eminim bi kere bile kullanmayacaksın dedi.KOnuştu,bahsetti.
Ramazanda ordayım.. birkaç gün istanbulda oyalanacağız..İstanbul dönüşü Aydın'a geçeceğiz benim ve eşimin eşalarını toparlayacağız..Eşim işlerini düzene koyacak sonra ise ağrı yolcusuyuz.. Umarım 40 gün bizim için hayırlı olur.. Hepinizin yanaklarından öpüyorum..Beni unutmayınn ! Esen kalın..

Mübarek aylarda, her gün her gece dualarımdasınız..
Bize iyi haberlerle dönün LÜTFEN ! Herşeyden önce kendiniz böyle olacağına inanın.. Mutluluğunuzu, inancınızı, kalbinizin o güzel yanını hiç kaybetmeyin..
Allah sizi evlatlarınıza, eşinize, sevdiklerinize, bizlere bağışlasın..

Esenciğim;

senin için okunan salat-ı tefriciyyelerden sonra bu dedeyle karşılaşman bence Allah'ın bir mucizesi.

İçimde çok güzel bir his var.

40 günün sana iyi geleceğine yürekten inanıyorum.

Ve 40 gün sonraki "iyileştim" konunu merakla bekliyorum.

Yıllardır (senin hastalığının yanında çok basit kalan) bir ağrıyı yenemedim ben!

İnşallah bana da umut olursun, bunu da çok istiyorum.

Ve o "dede'ye" ben de giderim:)

Hayırlı yolculuklar inşallah.

Dip not: Yanında bir defter, bir kalem getirmende sakınca var mı acaba? Hissettiklerini yazardın, bizler de feyz alırdık bundan.

Gidecek olmanıza çok sevindim Esen ablacığım..
Sonuçta eşinde seninle olacak bir sorun olacağını sanmıyorum ama olsada hemen müdahalede bulunur..
Senin için bende hep dua edeceğim.. Mübarek Ramazan ayına denk gelmeside ayrı bir güzellik olmuş bence.. Hakkında hayırlısı inşa'Allah..

canım benımmm esınde senınle mı kalacak? dede izin verdımı buna ?yoksa baska bıyerdemı kalacak eşinn?

Rabbim seni ailene bağışlasın... Dualarım seninle çok güzel haberlerini almak umuduyla ALLAHA EMANET OL

Haberlerini kesin beklıyoruz Allah acil şifalar versin sana merak etme iyileşeceksin

Konunuzu ağlayarak okumuştum.Allahım sizi ailenize çocuklarınıza bağışlasın.
Mübarek ayda dualarımız sizinle.Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ablacım.Alternetif tıpa inanıyorum.Bitkiler doğal yöntemlerle sağlıgına kavuşan insanlar var.Evet 40 gün aileniz için uzun gelebilir ama sağlıgınız için değer.En kısa zamanda sağlıgınıza kavusursunuz inşallah.Yazdıklarınızdan kalbinizin güzellligi anlasılıyor zaten.
Dularımız sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…