Arkadaşlar merhabalar.. Uyku tutmadı,eşimi çocukları uyuttum ben kaldım :)) Sabah namazını bekleyeceğim bi arkadaş istihareye yatmamı önermiş sabahtan sonrada onu kılıp yatacağım.Dualarınız iyi dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ediyorum.
Bazı arkadaşlar teyzeyle bu muhabbetin nasıl açıldığını sormuşlar onu kısaca anlatmak istiyorum : Teyze bizim kaldığımız evin(tatil evleri var kalınabilen) yanındaki evde kalıyorlar.Çok tonton bir çift kısa zamanda iyi anlaştık.Kadına durumumdan ilk ben bahsettim.Ve o da kendinin de böyle bir hastalığa yakalandığını her türlü yolu denediklerini ve en son oraya gittiklerini anlattı.Neler yaşadığını uzun uzun anlattı.
Eşimle bu akşamda bu konuyu konuştuk,o herşeyden umut bekliyor öyle hevesli ki sanki iyileşmem için sürekli gözlerimin içine bakıyor. Kafamızda ölçtük tarttık düşündük.Biz bi sonuca vardık bir sorun çıkmazsa inşallah. Eşim kendi işini yaptığı için iş yerini o zaman zarfında kardeşine emanet edecek,ben pastanemi birine işletmesi için bıraktım zaten.Çocukları annemlerin yanına(İstanbul'a) götüreceğiz,annemlere çocuklar bayılır ve babam eminim onların gönlünü eğlendirecektir hiç değilse oyalayacaktır.Eşimle ilk önce Ağrı ya geçip o köyün civarındaki köylerde dedeyi tanıyıp tanımadıklarını nasıl biri olduğunu araştıracağız..Sonrada köye gidip oradakilere sorup soruşturacağız.Ve kabul ederse o dedemizden başta bizi(eşimle-beni) 2-3 gün misafir etmesini isteyeceğiz içimize sinerse eşim oradan ayrılacak. birinde misafir kalacak yada dediği gibi arabada yatıp kalkmayı bile göze aldı.Ve hergün belirlediğimiz bi saatte ben kapı önüne en azından bi kaç dakikalığına çıkıp ona görüneceğim.
Bizim şimdilik tasarılarımız bunlar..Gerisini Allah'tan diliyoruz vesselam.
Merhabalar kızlar..
Tek tek okudum kaldığım yerden yorumlara.. Hepiniz desteğinizi eksik etmemişsiniz çok teşekkür ediyorum bir kez daha..Herkesin tavsiyelerini dikkata alıp denemeye çalıştım..
Şuanda İstanbul'dayız,tatil dönüşü İstanbul'a geçtik.. Çocuklara tatili biraz daha uzatmanın ne kadar güzel olacağını,bizim ise başbaşa tatil yapmak istediğimizi söyledik.Başta mırın kırın edip dudak büktüler ama İstanbul lafını duyunca ikiside havalara uçtu annemlerde çok güzel ikna etti onları.
Bunların ardından 2 kere daha dedeye ulaştık konuştuk beni ikna etmesini istedim ondan.40 günün değişemeyeceğini belirtti herkesin 40 gününü istiyormuş zaten.İlaçlar konusunda sıkıntılıydım benden ilaçlarımı getirmememi istemişti,konuştuğumuzda eğer güvenemiyorsan yanında getir ama eminim bi kere bile kullanmayacaksın dedi.KOnuştu,bahsetti.
Ramazanda ordayım.. birkaç gün istanbulda oyalanacağız..İstanbul dönüşü Aydın'a geçeceğiz benim ve eşimin eşalarını toparlayacağız..Eşim işlerini düzene koyacak sonra ise ağrı yolcusuyuz.. Umarım 40 gün bizim için hayırlı olur.. Hepinizin yanaklarından öpüyorum..Beni unutmayınn ! Esen kalın..
canım benımmm esınde senınle mı kalacak? dede izin verdımı buna ?yoksa baska bıyerdemı kalacak eşinn?Merhabalar kızlar..
Tek tek okudum kaldığım yerden yorumlara.. Hepiniz desteğinizi eksik etmemişsiniz çok teşekkür ediyorum bir kez daha..Herkesin tavsiyelerini dikkata alıp denemeye çalıştım..
Şuanda İstanbul'dayız,tatil dönüşü İstanbul'a geçtik.. Çocuklara tatili biraz daha uzatmanın ne kadar güzel olacağını,bizim ise başbaşa tatil yapmak istediğimizi söyledik.Başta mırın kırın edip dudak büktüler ama İstanbul lafını duyunca ikiside havalara uçtu annemlerde çok güzel ikna etti onları.
Bunların ardından 2 kere daha dedeye ulaştık konuştuk beni ikna etmesini istedim ondan.40 günün değişemeyeceğini belirtti herkesin 40 gününü istiyormuş zaten.İlaçlar konusunda sıkıntılıydım benden ilaçlarımı getirmememi istemişti,konuştuğumuzda eğer güvenemiyorsan yanında getir ama eminim bi kere bile kullanmayacaksın dedi.KOnuştu,bahsetti.
Ramazanda ordayım.. birkaç gün istanbulda oyalanacağız..İstanbul dönüşü Aydın'a geçeceğiz benim ve eşimin eşalarını toparlayacağız..Eşim işlerini düzene koyacak sonra ise ağrı yolcusuyuz.. Umarım 40 gün bizim için hayırlı olur.. Hepinizin yanaklarından öpüyorum..Beni unutmayınn ! Esen kalın..
Merhabalar kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?