Benden 40 günümü istiyor..

ABLACIGIM sana özelden mesaj atmistim okumussundur umarim....
Her namazimda senin icin yavrularin icin dua ediyorum...iyilesiceksin inaniyorum ALLAHim seni su mübarek günlerde iyilestirecek.
GIT ABLA hic durma kim ne derse desin bazen insana biyerden bi isik gelir yapayimmi yapmayayimmi diye düsünürsün ama allaha her dua ettigimizde allahim hayirlisini ver diye dua ederiz belki bu senin icin iyilesmen icin bi dönüm noktasi. Esinle git dedeye bi bakin sonra kalip kalmayacagina karar verirsin abla. belki gittiginde icine öyle bi huzur, güven, iyilescegine dair inanc girecekki kalmak isteyeceksin.

kim bilir bazen bilmedigimiz biyerden hic ummadigimiz bi anda bi mucize gerceklesir.
bu kadar kisi sana dua etti - allah bizi duydu belkide, abla lütfen git dene ne kaybedersinki

ALLAHIM SENI KURTARSIN

Umut ettiğim tek nokta bu bir umut istedim onca dua ettim bana gelen bu yol oldu.. Benim kalmamı istiyorlar sadece..Çok zor bir karar.
Bence şansını denemelisin.. En azsindan sevdiklerin icin. Ve zaten başka seçenekte yok. Ama esın o dedeye yakın bur yerlerde olsun ve o Dede'nin adresini, bilgileri yakınlarına mutlaka ver.

öncelikle çok geçmiş olsun. umarım sağlığınıza kavuşursunuz.

bi insanın yaratıcıya inancı tamsa bu tip mistik güçlerden medet ummasında bence sıkıntı yok. dinlere pek inanmayan ama yaratıcıdan şüphe etmeyen bi insan olarak hayatta herşeyin mümkün olabileceğini düşünüyorum. bazen bişeylere güvenerek teslim olmak, adanmak gerek. çünkü insan olarak inanmaya muhtaç yaratıklarız. allah sizi evlatlarınıza bağışlasın. akıbetinizi merak ediyor olacağım.

sevgiler

diğer konunuzu okurken gözlerim doldu insanın öleceğini zaman dilimi olarak bilmem çok kötü bir durum insallah doktorlar yanılır ya ömre pay biçtikleri için çok üzüldüm gerçekten kendimi sizin yerinize koydum çocuklardan eşten vazgeçmek çok kötü illaki hepimiz öleceğiz ama sınırlı zmanını bilerek yasamak cok kötü bence o dedeye gidin belki hayırlı yoldur oranın havsı toprağı şifa verir Allah tarafından bir göndermede olabilir bu dede size.Doktorlar ölüm zamanını tam bilecek değil ya...

Hastaliginizin ne oldugunu bilmiyorum ama gecmis olsun ve insallah gercekden gecer.

Umarim dogru seye karar verdiniz bunuda ancak siz ve esiniz bile bilir, kolay bir kara degil ama insallah dogru karari verirsiniz.

Allah dualarinizi kabul etsin ve insallah hastaliginizdan kurtulursunuz

şimdi ordasındır umarım canım bu müberek ramazan ayında allah dualarımızı kabul etsin. inş 40 gün sonunda güzel haberlerele gelirsin allah seni çocuklarına ve sevdiklerine bağişlasın dualarımız seninle .

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm acil şifalar diliyorum herşey gönlünüzce olsun Rabbim sizi sevdiklerinizden ayırmasın:26:

Senin için de dua edelim Zebos. Ne dersin?

arkadaşlar konuyu yeni gördüm
esen galiba gitti ağrıya
birleşip ŞİFA için ''YA ŞAFİ YA ALLAH''tesbihi çeksek
şu hayır mübarek günlerde
ne dersiniz
bizim de manevi bi katkımız olur

Eski konusu bu yüzden kapatılmıştıda oradan biliyorum,,
Yardımcı olacak biri çıkar sanırım..:26: Benimde çok fikrim yok..

Bununla ilgili şu topic'te toplanabiliriz arkadaşlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mit252m-kalbimizle.html

canımmm diğer konunu okudum önce Allah şifa versin diyorum...yanlış hatırlamıyorsam diğer konuda bi arkadaş sana öneride bulunmuştu ve sende ailenle oraya tatile gittin...orada sana bu fikri veren çiftle karşılaştın ve sana bu dededen bahsettiler...yani bence bunlar tesadüf olamaz...Allahın ne zaman kapı açacağı belli olmaz...önce buraya konu açıp derdini anlatıyorsun hastalığından bahsediyorsun sonra hiç tanımadığın bir üye sana bir yer öneriyor oraya gidiyorsun orada birileriyle tanışıyorsun ve ucu Ağrıya dayanıyor....belki de senin şifana giden yol budur...dedim ya Allah bir kapı açacaksa eğer bunun yeri ve zamanı olmaz...Allah ol der ve olur ayette bile bu yazar...bilmiyorum ama ben gerçekten gitmen gerektiğine inanıyorum...evet 40 gün eşinden hele de çocuklarından ayrı geçirmek için uzun bir süre ama dayanılmayacak kadar değil...hem yer gök duayla diye boşuna demiyorlar...bence denemelisin...

ben bütün yorumları okumadan direk atlamışım konuya heyecan yapıp...sanırım esin abla gitti ağrıya inşallah şifa bulup döner...şu mübarek günlerde dua edelim esin abla için...

inşallah dönünce güzel haberi bizimle paylaşırsınız...
Rabbim şifa versin...

Umarım güzel haberlerle dönersin.

Bence saglıgına kavusacagına dair umutla dolmak ve inanmak çok iyi gelecek. Acil şifalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…