Bence şansını denemelisin.. En azsindan sevdiklerin icin. Ve zaten başka seçenekte yok. Ama esın o dedeye yakın bur yerlerde olsun ve o Dede'nin adresini, bilgileri yakınlarına mutlaka ver.Umut ettiğim tek nokta bu bir umut istedim onca dua ettim bana gelen bu yol oldu.. Benim kalmamı istiyorlar sadece..Çok zor bir karar.
Merhabalar kızlar..
Tek tek okudum kaldığım yerden yorumlara.. Hepiniz desteğinizi eksik etmemişsiniz çok teşekkür ediyorum bir kez daha..Herkesin tavsiyelerini dikkata alıp denemeye çalıştım..
Şuanda İstanbul'dayız,tatil dönüşü İstanbul'a geçtik.. Çocuklara tatili biraz daha uzatmanın ne kadar güzel olacağını,bizim ise başbaşa tatil yapmak istediğimizi söyledik.Başta mırın kırın edip dudak büktüler ama İstanbul lafını duyunca ikiside havalara uçtu annemlerde çok güzel ikna etti onları.
Bunların ardından 2 kere daha dedeye ulaştık konuştuk beni ikna etmesini istedim ondan.40 günün değişemeyeceğini belirtti herkesin 40 gününü istiyormuş zaten.İlaçlar konusunda sıkıntılıydım benden ilaçlarımı getirmememi istemişti,konuştuğumuzda eğer güvenemiyorsan yanında getir ama eminim bi kere bile kullanmayacaksın dedi.KOnuştu,bahsetti.
Ramazanda ordayım.. birkaç gün istanbulda oyalanacağız..İstanbul dönüşü Aydın'a geçeceğiz benim ve eşimin eşalarını toparlayacağız..Eşim işlerini düzene koyacak sonra ise ağrı yolcusuyuz.. Umarım 40 gün bizim için hayırlı olur.. Hepinizin yanaklarından öpüyorum..Beni unutmayınn ! Esen kalın..
benimde ihtiyacım var ....
ablamda birini önerdi bana gelip okuyup, üfleyecekmiş bi de laç hazırlayacakmış. bekliyor bakalım
kkda yakın arkadaşlarım bilirler neler yaşadığımı. aciller, ambulans, ameliyatlar,yoğunbakımlar ve ağır ilaçlar
bana iyi huylu dendi. iyisi buysa artık... bir umut tüm sayfaları okudum şu ısırgan formülünü deneyeceğim
vermezsiniz belki dedenin nosunu da bi umut yazıyorum. bana da yardımcı olur musunuz
şiffanın nerden geleceği belli olmaz, hakkınızda hayırlısı olsun
bende deniycem artık her şeyi. çaresizlik insana heer şeyi yaptırıyor. doktorların ağzından çıkacak her kelime için dua etmek, çaresizlik ne çok iyi biliyorum, yaşıyorum.
ağlayarak yazdım. belki hastalıklarımız farklı ama umudumuz aynı. rica etsem tlf nosunu. değil 40 gün 40 yılda kalırım
yeter ki güneş yeniden doğsun, rabbim yardımcımız olsun
arkadaşlar konuyu yeni gördüm
esen galiba gitti ağrıya
birleşip ŞİFA için ''YA ŞAFİ YA ALLAH''tesbihi çeksek
şu hayır mübarek günlerde
ne dersiniz
bizim de manevi bi katkımız olur
Eski konusu bu yüzden kapatılmıştıda oradan biliyorum,,
Yardımcı olacak biri çıkar sanırım..:26: Benimde çok fikrim yok..
Senin için de dua edelim Zebos. Ne dersin?
çok isterim canım. nasıl olacak?
çok isterim canım. nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?