Benden 40 günümü istiyor..

Hikayeniz beni çok etkiliyor. Umarım güzel haberlerle döneceksiniz. Allah çok büyüktür. O ol deyince her şey olur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

allah yar ve yardımcın olsun 40 gün sonra iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum Allah seni sevdiklerine bağışlasın sen iyi olacaksın buna inanıyorum

Allah şifa versin canım umudunu hiç kaybetme. hep böyle güçlü ve kararlı ol. Rabbim seni sevenlerine bağışlasın

Allah'ım size ve sizin gibi şifa bekleyen herkese şifasını versin inş.umarım iyileşmiş olarak dönersiniz

hala hurafelere inanıyor musunuz ? tıp bulamamış çaresini üfürükçü mü bulacak. Çok geri kafalıca

ne kadar kırıcı bi yorum, çok üzüldüm gördüğümde
bilmem farkında mısınız ama ağır hastalıklarda bile moralin etkisi büyüktür
hasta bir insana geri kafalı denmez ona moral verilir, destek olunur, pozitif düşünmeye itilir
kalp kırmak çok kolay..bu tarz şeylere inanmasanız bile bunu güzel bir üslupla söylemek varken, hasta olan ve en ufak bir umut ışığını dahi değerlendirmek isteyen bir insana bu şekilde yaklaşılmaz
ben kendi adıma çok kırıldım bu yoruma

konu sahibi arkadaşım ben de sessiz takipçilerindendim ama aklım hep sendeydi..umarım hakkında hayırlısı olur ve güzel haberlerle dönersin
dua ediyorum senin için
Allah yardımcın olsun inşallah

hala hurafelere inanıyor musunuz ? tıp bulamamış çaresini üfürükçü mü bulacak. Çok geri kafalıca

Uslubunuz o kadar yanlış ki..
Umarım birgün siz muhtaç kalmazsınız o hurafelere..
Böyle üfürükçü diye diye alternatif tıp hep 2. planda kaldı zaten.
Kusura bakmayın kimyasal maddelerden ama daha çok inanıyorum sizin o hurafe dediğiniz şeylere.
Allah bencede " geri kafalılardan" korusun bizi..

Allah sizi çaresiz bırakıp da o "üfürükçü"lere muhtaç etmesin.. şu yaptığınız o kadar yanlış ki.. konu sahibi nerden bi umut ışığı bulurum diye bakınırken bulduğu ufak bi umudu kırmaya hiç hakkınız yok kusura bakmayın. madem bi yararınız olmayacak zararınız da olmasın. bu kadar açık açık fikrinizi belirtmenize gerek yok

yazdıklarınızı, önceki konunun hepsini satır satır okudum.
okurken hem ağladım hem düşündüm.
içimden bir ses git diye bağırdı resmen.
ne duruyorsun hala orada kalk ve git.
Allah inancım vardır ama öyle aman aman dua namaz oruç hiçbirşey bilmem ama bilirimki Allah ihtiyacı olana muhtaç olana elini her zaman uzatır. bu yaşlı amca size gönderilmiş bir hızır.
gelecek yılların yanında 40 gün nedir ki. çocuklarınızla eşinizle dolu dolu bir hayat yaşamak varken 40 günün hesabını yapmak biraz tuhaf değilmi. gidin ne olur gidin. o kadar çareler tükenmiş durumdaki gelen her alternatifi değerlendirmek zorundayız.
bu amcanın varlığını öğrenmeniz, o yaşlı teyzenin size ondan bahsetmesi hepsi birer tesadüf olamaz.

mantıklı olarak yorumlamak gerekirse tabiki araştırmak iyice soruşturmak gerekir ama ya o kadar vaktiniz kalmadıysa.
gidin iyileşin ve geri dönün.

ne olur tek başınıza gitmeyin.benim nacizane fikrim bu.Allah aydınlığa çıkarır inş cnm benim

Dualarımız sizinle bu mübarek ayda güzellikler sizinle olsun... Hayırlı haberlerle dönün inşallah..

Allah şifa versin. dualarım sizinle. bu süreçte size negatif düşünceler veren kimseyle görüşmeyin. şifa içimizde pozitif enerjilerde. melekleriniz sizi korusun. burda size güzel br enerji gönderiyorum. Allah ve melekleri yanınızda olsun. iyileşeceksiniz.

Evet haklısınız Lokman Hekim'e bir aralar çok merak sarmıştım araştırınca neler neler öğrendim..İnşallah bizim için hayırlı bir karar veririz.Ne yalan söyliyim içimde umut var

ESEN9 canım orada o nıne ve dedyle karsılasman bır tesadufmu:44: belkıde bır mucızedırderdının dermanını vermıstır belkıde rabbım ay canım benım ya ınsallah oledır ınsallah kurtulursun bu hastalıktan RABBIM senı yavrularına ve esıne bagıslasın ınsallah su mubarek ramazan ayının yuzu suyu hurmetıne rabbım sıfa versın sana ınsallah amın...

Çok dua edeceğim sizin için. Allah yardımcınız olsun sevdiklerinize bağışlasın sizi. Çok çok zor bir karar.

öncelikle allah hastalığınızın şifasını versin...

Bence bu dede insanı arındırıyor ilk aklıma gelen bu oldu kitaplardan hikayelerden duymuşuzdur muhakkak eski alimler izdivaçlarına çekilirleşmiş vs. peygamber efendimiz bile hira dagına izdivaç a çekilir orada düşünür orada dua edermiş ya da kendimizi düşünelim ben çok çıkmazlarda oldugum da namazlarımdan sonra odaya kapanıp saatlerde kur an okur dua ederim annemler yattıktan sonra yapmak isterikmki kimse beni görmesin bilmesin diye bence bu pozitiflik arındırmak gibi bişey bu dedenin yaptıgı...umarım yardımcı olur allah herşeyi gönlünüze göre vesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…