Merhabalar kızlar..
Tek tek okudum kaldığım yerden yorumlara.. Hepiniz desteğinizi eksik etmemişsiniz çok teşekkür ediyorum bir kez daha..Herkesin tavsiyelerini dikkata alıp denemeye çalıştım..
Şuanda İstanbul'dayız,tatil dönüşü İstanbul'a geçtik.. Çocuklara tatili biraz daha uzatmanın ne kadar güzel olacağını,bizim ise başbaşa tatil yapmak istediğimizi söyledik.Başta mırın kırın edip dudak büktüler ama İstanbul lafını duyunca ikiside havalara uçtu annemlerde çok güzel ikna etti onları.
Bunların ardından 2 kere daha dedeye ulaştık konuştuk beni ikna etmesini istedim ondan.40 günün değişemeyeceğini belirtti herkesin 40 gününü istiyormuş zaten.İlaçlar konusunda sıkıntılıydım benden ilaçlarımı getirmememi istemişti,konuştuğumuzda eğer güvenemiyorsan yanında getir ama eminim bi kere bile kullanmayacaksın dedi.KOnuştu,bahsetti.
Ramazanda ordayım.. birkaç gün istanbulda oyalanacağız..İstanbul dönüşü Aydın'a geçeceğiz benim ve eşimin eşalarını toparlayacağız..Eşim işlerini düzene koyacak sonra ise ağrı yolcusuyuz.. Umarım 40 gün bizim için hayırlı olur.. Hepinizin yanaklarından öpüyorum..Beni unutmayınn ! Esen kalın..
hala hurafelere inanıyor musunuz ? tıp bulamamış çaresini üfürükçü mü bulacak. Çok geri kafalıca
hala hurafelere inanıyor musunuz ? tıp bulamamış çaresini üfürükçü mü bulacak. Çok geri kafalıca
Evet haklısınız Lokman Hekim'e bir aralar çok merak sarmıştım araştırınca neler neler öğrendim..İnşallah bizim için hayırlı bir karar veririz.Ne yalan söyliyim içimde umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?