Benden 40 günümü istiyor..

inşallah güzel haberlerle gelir , inşallah herşey olumludur.

inşallah bir mucizeye tanık oluruz.

Allah şifa versin inşallah.
En yakın zamanda güzel haberlerle dönmenizi dilerim.

Ablacım, gözyaşlarıyla okudum inan yazdıklarını, Ağrıdaymışsın şimdi inşallah iyi gelir ablam oralar sana.. kızlarının büyüdüğünü yanlarından görürsün, şinin orta yaş bulanımındaki triplerini çekmeyi nasip eder Allah inşallah.. Ablacım, iyi ol sen olur mu.. Allah yardımcın olsun ablacım.. Dikkat et kendine.. Allaha emanet ol ablacım..

Esen ablanın her başlığını üst konulara görünce heyecanlanıyorum..
Acaba diyorum döndüde 2 kelam birşeyler mi yazdı..
Öyle etkiledin ki bizi ablacığım
Tekrar iyi dileklerimi sunuyyorum..

daha bugün aklıma geldi,böyle bir arkadaş vardı böyle bir konusu vardı eşine nasıl söyleyeceğini bilmiyordu acaba söyledi mi acaba herşey yolunda mı diye..
şimdi başlığı görünce duygulandım..

inşallah herşey yolundadır.................

ınsallah canım bende hep dusunuyorum hemen hemen hergun aklıma gelıyor,benden 40 gunumu ıstıyor adlı konuyu acan hanımefendı ne durumdadır acaba dıyorum hepumarım ıyı haberlerle doner.Saglıgına duacıyız...

bugun Mübarek Kadir Gecesi! Dua edıyorum sizin için..Allah şifa versin saglıkla donun inşallah..

allah allah çok ilginç
mübarek kadir gecemiz hatrına allahım ailene bağışlasın seni inşallah
bian düşündümde kendimi senin yerinde
allahım böyle zorlu sınavlardan korusun cümlemizi AMİN

Böyle bir durum karşısında ne denilebilirki? Rabbim bu müberek günde seni çocuklarına ailene ve sevdiklerine bağışlasın..konuya gelince senin için 40 günün ne kadar değerli olduğunu anlayabiliyorum fakat ya gerçekten denemeye değerse.. umarım hakkında hayırlısı olabilecek yolu seçersin dualarım seninle..

RAbbim seni sevdiklerine bağışlasın bu mübarek günün hürmetine

esen gideli heme hemen 1 ay oluyor 10-15 gün kaldı ,neler yaşadığını çok merak ediyorum..

esencim Rabbim bu mübarek geceyi hakkında hayırlara vesile kılar inşallah AMİN ...

sana ve senin nezdinde şifa bekleyen tüm dostların dost niyetlilerin acil şifasını versin inşaallah rabbim

her girdigimde bakıyorum sızden bır haber var mı dıye... umarım her sey yolundadır... allah yardımcınız olsun... bu mubarek gunde dılerım kı allahım sızı evletlarınıza bagıslasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…