bi gelişme bi haber varmı
40 güç geçmedi dimi
merak ettim ben..
inşallah herşey yolundadır.................
Merhaba arkadaşlar geçenlerde açtığım konudan bilenler bilir beni.
Öncelikle destekleriniz,tavsiyeleriniz,dualarınız.. herşey için çok teşekkür ediyorum KK kızlarına 
Şuan bir haftalık tatilimizn son 3 gününü geçirmekteyiz.. Eşime durumumu(hastalığımın en ilerisi olduğunu doktorların söylediklerini..) o günlerde anlatmıştım. Ayrıntılarina girmek istemiyorum ama bana büyük desteği oluyor.. Çocuklar çok mutlu tatilin keyfini çıkarıyorlar.Bense tavsiye edilen kitaplarımı okuyorum,dualarmı ediyorum,koca defterime çocuklarıma bırakacağım satırlrı karalıyorum..
Size danışmak istediğim bir önemli konu var.Burada benim gibi bir hastalık atlatmış bir teyze var(yaşlı bir bayan).. Bana Ağrıda kaldığını bir dedenin onun tedavisinde büyük rol oynadığını anlattı.. Teyzenin eşinden eşim rica etti telefon numarasını bulduk. Daha doğrusu o köyün muhtarının numarasını bulduk bizi o dedeyle konuşturmasını rica ettik çünkü adam telefon yada benzeri hiçbir iletişim aracı kullanmıyormuş. Konuştuk ama kafam çok karıştı..
O dede benden 40 günümü istiyor. Eşiyle birlikte yaşıyorlarmış. Benim 40 gün onlarla kalmamı istiyor. Eğer dayanabileceksen öyle gel çünkü telefon bile kabul etmiyoruz bu eve diyor.Ailemden,çocuklarımdan ayrı 40 gün Ağrıda bir köyde ne yaparım ben ? Dede bizden para vb birşeyde istemiyor sadece zemzem sularının azaldığını bulabilirsek biraz zemzem suyu getirmemizi,bulamazsakda önemli olmayacağını söyledi.
Benim için 40 gün oldukça değerli. Ama aklımda acabalarda var ya kurtulursam ? Bir umut yani..
Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?