Benden 40 günümü istiyor..

ağrıda yıllarca kalmış kimse yokmu yakınınız yokmu elbet biri tanır bu dedeyi:26:

ya kızlar aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya ordaki dede kötü biriyse esene kötü şeyler yaparsa off kimseye güven olmaz tamam esen çaresiz oldugu için gitti ama ya ne biliyim keşke eşide o evde kalsaydı nolcaktıki

Aynen benimde aklıma kötü kötü şeyler geliyor günler uzadıkça :44:

her konuya yeni birşeyler yazıldığını görünce kalbim heyecan ve umutla çarpıyor..bismillah diyerk açıyorum ama esen hanımdan yine haber yok..eşide gidecekti yanında,arabada kalacaktı,yalnız gitmeyecekti.Allah haklarında hayırlısını versin.belki dönmüş ve kontrolleri yapılıyordur.inşallah mutlu haberlerini alırız..inşallah...

ben kötü şeyler olduğunu düşünmüyorum
sonuçta eşide yanında olacaktı
tedavi süreci tamamlanmamış olabilir

ağrılı biri yokmu aramızda esen hanım dedenin yanında o dedeyi bulsak esen hanımıda bulduk demektir

ben ağrıda 4 sene yaşadım bu temmuz döndüm ordan, hala orda tanıdıklarım var ama hangi köy hangi dede,
sarı çizmeli mehmet ağa, bu şekilde bulmak imkansız

Konunuzu okurken bogazım düğümlendi
Allahım yardımcınız olur inşallah
Umarım iyi haberlerle dönersiniz..
Dualarım sizinle.

İçimizi ferah tutalım; Esen bu mesajı 16 temmuzda yazmış. Birkaç gün İstanbul, birkaç gün Aydın, Aydın'dan Ağrı'ya gitmek de iki gün sürer. Arbayla gittilerse bir gece yolda konaklamışlardır. En erken 20 Temmuz'da varmıştır Ağrı'ya, en erken. Bugün 46. gün. Dönüş yolunu da sayarsak evine daha yeni gelmiş, yeni yeni toparlanıyordur. Dularımız onunla. İyi haber gelir yakında...

İnşallah güzel haberler alacağız Rabbim inşallah iyi düşünelim kızlar esenin eli kulagındadır gelir inşallah

evine gelmiş 6 gün olmuşsa bilmiyorum neden yazmadı ozaman keşke numarasını filan aramızdan biri alsaydı rabbim yardımcısı olsun kötü şeylerden korusun onu

Kızlar yazılanları okumadım, ama hesabıma göre esenin gelmiş olması lazım değil miydi
Son sayfaya göre hala gelmemiş, Rabbim evlatlarına bağışlasın hayırlı haberlerle gelsin inşallah..
Beklemek çok zor, evet keşke bi numara bişey alsaymışız, böyle habersiz olunca insanın yüreği sıkışıyor.

Esenin mesajlarını okudum tek tek belki birşey bulurum umuduyla birisi sormuş hangi köy diye ama o cevap yazmamış atlamış sanırım bu msjındada dededen 40 gün öncesi 2-3 gün isteyeceklerini yazmış yani süre biraz uzuyor.Allahım hayırlı haberlerle gelir inşallah...

aklıma şu geldi: belki de yanında kaldıgı dede ona sıkı sıkı tembihledi bundan sonra nete girmek yok zamanını ve aklını böyle şeylerle harcama başka seylere yogunlaş diye. 40 gun geçti ama sonucta tedavi süreci hala devam ediyodur belki de orda gorduklerini sonrakı hayatında da devam ettirmek isteyecek arkadaşımız. ve aklına bile gelmiyodur internete girmek

konuyu baştan sona okudum..Uykum yoktu şuan itibari ile hiç yok tamamen gitti rabbim yardımcısı olsun..

Sizler kadar bende merak ettim.Benim aklıma gelen adminler mail adreslerimizi biliyorlar.
Olaki mail adresi isim soy isimden oluşuyorsa ki oluşmasada en azından mail atılsa artık cep telefonları ile maillere de bakıldığı için bir an neden olmasın dedim...

evet mail adresinden yola çıkarak ona ulaşabilirz yanlız kişisel bilgileri adminlerin karıştırcagını sanmıyorum

hala mı haber yok...benim aklıma geldi aslında eşinin telefonunu vs alalım diye ama çok geçti ondan sonra girmedi nete.inşallah güzel haberlerle gelecek yaa

Her gün işe başlamadan önce bu onuya bakıyorum. daha önce hiç yazmadım ama sürekli takip ediyorum. içimdeki ses esin hanımın iyileşeceğini söylüyor yada ona inanmak istiyorum bilmiyorum.Kurban oduğum Allah'ım esin hanımı evlatlarına anasına babasına ve kocasına bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…