Benden 40 günümü istiyor..

bende işe başlamadan önce hep buraya gelip esin hanım gelmişmi diye bakıyorum ama yok

bende hep bakıyorum.. bir umut.. ve gönlümde hiç sıkıntı oluşmuyor bu sayfayla ilgili.. hayırlısıyla inşAllah güzel haberle dönecektir.

geceden bu tarafa hep aklımda bir yandanda diyorumki keşke buda diğer okuduğumuz hikayeler gibi Fake olsa diğer yanım bu hikaye değil gerçek diyor...
Rabbim eşine çocuklarına bağışlasın umarım kısa zamanda güzel ve hayırlı bir haber alabiliriz...

bir zamanlar sensible diye bir üye vardı onuda hep merak etmişimdir acaba ne oldu ne durumda diye daha nickleri aklıma gelmeyen ama beni derinden etkileyen o kadar çok kişi varki inşallah esen hanım onlar gibi bizleri habersiz bırakmaz...

Eevet sensible yi bende cok merak ediyorum hep aklımda oda umarım her şey onun içinde iyi olur

kızlar konuyu bılmıyorum bı ılk sayfayı okudum bıde son sayfayı..konu sahıbı dedenın yanına gıtmıs mı 40 gun kalmaya merak ettım?

kızlar konuyu bılmıyorum bı ılk sayfayı okudum bıde son sayfayı..konu sahıbı dedenın yanına gıtmıs mı 40 gun kalmaya merak ettım?

en son gitmeye karar verdi ve gitti diye biliyorum

ben de merakla bekliyorum sonuç ne oldu acaba, inşallah şifa bulmuştur

Konuyu TV kanallarina tasisak mi diye dusundum bugun,bulsa bulsa onlar bulur...

Nasil almadik bir iletisim bilgisi ya cok merak ediyorum...

en son gitmeye karar verdi ve gitti diye biliyorum

ben de merakla bekliyorum sonuç ne oldu acaba, inşallah şifa bulmuştur

bende artık sureklı burayı takıp etcem,merak ettım gelecek haberı ama ara sayfalara baktım coktandır hıc ses cıkmamıs..insallah kötu bıse olmamıstır,gıttıyse de kocası onu yalnız bırakmamıstır ınsallah..ben korkardım bı basıma orda 40 gun kalmaya..allah yardımcısı olsun,şifasını versın ınsallah..

sanıyorum hala ordadır kendiside belirtmişş, istanbul aydınn sonra ağrı yapıcakmışş
şimdi okudum yazdıklarınıııı, allahım yardımcısı olsunn, keşke bir iletişi adresi alsaydınız ayada ne bileyimm,
birşekilde haber alabilseydikk,
hayırlısıylaa gidip gelirlerr inşallahhh

Arkadaşlar sürekli bu konuyu takip etmekteyim.. Çevremdekilerle beraber..
Acaba Kadınlar Kulubu Yönetiminden yardım mı istesek ?
Email adresine ulaşmalarını istesek.. Mail adresini de facebook aratsak yada mail atsak ..
Belki bir iz yada bir haber alabilme ihtimalimiz olur..

Ay bir haber var zannedip heyecanlandım.
Hayırlı haberlerinide almamız yakındır inşallah.
Rabbim şifa arayan herkesin şifasını versin . (amin)

belkide dedeye güvenmekle hata etti
esenden haber alamazsak o dedeye ulaşmak lazım bi şekilde

Esenden haber var sanıp heyecanla actım bu topıgı ama...Lütfen barı yonetımden bırısı bılgılerınden ıletısıme gecsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…