Benden 40 günümü istiyor..

Öncelikle acil şifalar dilerim
her hastalığın şifası mevcut amma arayıp bulabilene ne mutlu
ben inanın yürekten söylüyorum kesinlikle gidin ve eminim şifa bulacaksınız
hikayenizi okurken hiç 6 ay - 1 yıl ömrü kalmış hissi duymadım sizde oraya gidin ve 40 günün sonunda yeni bir konu açacaksınız ben iyileştim müjdeeeeeeee !!! diye
buna yürekten inanıyorum ve diliyorum rabbim sizi sevdiklerinize 2 güzel evladınıza bağışlasın gidin diyorum gidin ve eskisinden bin kat iyi olarak dönün
yanlız hikayenizde şu dikkatimi çekti
evet pes etmiyor hayatı kendinize zindan etmiyorsunuz ama doktor 1 yıl dedi diye veda eder tarzda yazmışsınız pozitif olsanızda mecbur gibi
hayır !!!! bence asla 1 yıl ömür biçmeyin kafanızda kendinize çamurumsu tümörmüş olabilir rabbim nelere şifa vermiş bilseniz size özeldende yazacağım bir konu var burda yazamayacağım inşallah özel mesaj bölümünüzü kullanabilirim
inşallah tez zamanda aradığınız şifayı bulursunuz çook uzun sağlıklı günler dilerim size bence siz kesinlikle düzeleceksiniz yüreğim böyle diyor

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım yavrularına bağışlasın .. benimde diğer arkadaşların dediği gibi şifa bulacaksınız gibi geldi içime öyle doğdu bilmiyorum .. en doğru iyi kararı eşinle sen vereceksin .. ama tatil yerinde karşılaştınız sanırım diğer kişiyle belki ALLAH seni karşılaştırdı nereden nereye bi vesile gibi geliyo bana .. şifayı ALLAH verecek ama bi vesileyle ..
herşey den önce içinden kalbinden ne yapmak geliyorsa o senin için doğru olandır.. sağlıkla kal ALLAH şifalar versin tez zaman da inş ... yaradanım yanın da olsun

Teşekküür ederim canım özel mesaj okuyabiliyorum ama cevap veremiyorum.. Ne yalan söyleyeyim ne kdar pozitif baksamda durumumu aslında kabullenmiştim.Bunlar beni dahada bi umutlandırdı yeterli olmadığını düşünmemi sağladı.

bilemiyorum çok zor bi karar

ama gönlüm gitmekten yana olurdu

burada o kadar dualar edildi size

Allah belki de bi çıkış yolu sundu size

Allah yar ve yardımcınız olsun

sizi ailenize ve sevdiklerinize bağışlasın

ha şöyle silkelen kendine gel
1 yıl mı oooo daha dur bakalım kızlarını evlendirmeden öyle hemen pes etmek yok
at kafandan 1 yılı 10-20-30 yılını düşün hastalığının seni hangi evreye taşıyacağını değil nasıl çabuk düzeleceğini düşün
ne zaman çökeceğim ne zaman son bulacak yaşam değil
çook güzel günlerin olucak bunu düşün
daha evlatların küçük onlar büyüyecek ergenliğe girecek üstelik daha yaşlanacaksın yüzün kırışacak tatlı yaşlı bir kadın olana kadar ölümü düşünme at kafandan bunu tek düşüncen BEN İYİLEŞECEĞİM olsun ki olacak rabbine sığın bol bol dua başka yapacak bişey yok
bence 40 gün sabredilebilecek bişey hatta ibadet ederken herşeyi unutacaksın inan maneviyat başka güzellik git ve iyileşmiş olarak dön yeni konu başlığını da şimdiden bul ve senden güzel topikler bekliyoruz ASLA UMUDUNU KAYBETME birazdan özel msj atacağım

esen kardeş dert gezmiş derman gezmiş derler sen her türlü tevekkülünü elden bırakma şifanı ara.
Rabbim belki de senin için böyle bir sebep yarattı.
eşinin rızası da olduktan sonra ve de seninle birlikte gelecekse kalbini ferah tut ve Allah'a sığınıp düş yola .

tedbirler alınarak gidilmeli bence.
bana da iyi sonuçlar alınacak gibi geliyor.
ama keşke teyzeyle olan konuşmanızı ayrıntılarıyla yazsanız bize.

özel msj gönderdim cnm okumanı bekliyorum sevggiler

Evet haklısınız Lokman Hekim'e bir aralar çok merak sarmıştım araştırınca neler neler öğrendim..İnşallah bizim için hayırlı bir karar veririz.Ne yalan söyliyim içimde umut var

bıran once gıt ve dondugunde bıze guzel haberlerını getır

gidebilirsin de neden seni tek istiyor o ilginç geldi bana birde orda kaldığın sürede neler olacaak onu merak ettim canım inş hakkında hayırlısıdır

Peki bu dede her turlu hastaliga bakiyormu acaba
sizofren hastasi bir kuzenim var daha yasi cok genc gitmedigimiz doktor hoca kalmadi bunada bir care bulabilirmi acaba

Son düzenleme:
elbet ecelden kaçılmaz ama o bayanla tanışmanız ağrılı dedeyi aramanız tesadüf olamaz demi!!!
Rabbim belkide bir yol gösterdi sana bellimi olur
eşinle birlikte git nedir nasıldır beraber bi analiz yapın
İnşallah şifa bulursunuz....

bütün kalbimle dualarımı yolluyorum... İnşşallah her şey daha güel olacak sen ve güzel yavruların için... Moralini yüksek tut... Allah'tan asla ümit kesilmez...
sana bir yol açılmış... belki de şifa yolundur...
tedbirli olmak şartıyla işte ne bileyim önceden git bir bak eşinle nasıl bir yer araştır kalın 1-2 gün ya da seninle gelebilecek orda kalabilecek bir kişi ile git sana hem destek olur o şeklde dene derim ... Ve DUA UMUT neleri halleder ,Allah benden ümit kesmeyin der .... .asla ümidni yitirme... Sen iyileşeceksin arkadaşım .önce Allah ın izniyle...

Allah(cc) yardımcınız olsun.İLK konunu okurken gözlerim doldu.

Dede olayı garip ama Allah belkide karşına böyle bir fırsat çıkardı bilinmez...

Eşin sana çok yakın olacaksa gidip dene...

Bilmiyorum dene diyorum ama aslında çokta garip geliyor bu olay....

İnşallah senin ve ailen için en iyi şekilde kurtulursun yaşadıklarından...

Allah şifa ve hayırlı ömür nasip etsin....

Enteresan, olmakla beraber ben bu amcanins izi neden tek basiniza istedigi konusunda suphe etmedim..

hastaliginizi bilmiyorum, daha once mesajlariniza da denk gelemdim ama kanser hastasi oldugunuzu dusundum.. eger bu tarz bir hastaligin varsa tibbi olarakda tedavi asamasinda hastanin bedenen tek, moral olarak guclu olmasi istenir.. vucud kanser denen illetden tmizlenirken, bebek bedeni safligina ulastigindan, disardan gelicek grip mikrobuna bile cok duyarli hale gelir.. bu yuzden etrafinda kisi sayisi mumkun oldugunca dusurulur.. mumkunse hastaya bakacak kisi ve sadece hasta kalsin istenir.. bazi durumalrda ise hastanin kendi basina kalmasi gerekir..

amcanin ki her nekadar tibbi bir yontem olmasada , tib disinda ilimlerin varligini artik dunya kabul etmis durumda, hastaliktan sentetik ilac almadan, tek basina yaptigi kurlerle iyilesen insanlarin hikayesiyle dolu internet.. dogrulugu her halukarda tartisilabilir..

Hayatiniz sonuclanmadan evvel, hastaliktan kurtulmak, kurtulmaya calismak sizin vazifeniz ! oncelikle cocuklariniza karsi vazifeniz .. gidin gorun en azindan, bir yol olabilirdi ve ben onu denemedim pismanligini yasamaktan iyidir gorecekleriniz..

Son ana kadar bile bir mucize olduğunu daha önceki konunuza hayatımda ki bir örnekle yazmıştım. Fakat bu 40 gün ne için? Ne yapacakta siz iyi olacaksınız anlamadım. Ama bir yandan da belki bu bir fırsattır ve kabul etmezseniz ayağınızla iteceksiniz gibi geliyor. Acaba kabul etseniz bir süre deneseniz,ne olduğunu görseniz ona göre karar verseniz... Bilemiyorum ama umarım herşey gönlünüzce olur. Dualarımız sizinle. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba esen abla ilk konunda hepimizi darma duman etmiştin..Senin için öyle içten dualar edildi ki.. Bence bu sana açılan sana gösterilen bir yol.. Kandil günü ve devamında edilen duaların geri çevrilmediğini düşünüyorum. Bende çoğu arkadaşa katılıyorum ve gidip görmedi kontrol etmeni sonra ona göre hareket etmeni tavsiye ediyorum. Benim nişanlım da doğulu öyle misafirperverler ki hem konuuştuğunuzda sizede belirtmiş eşinizi orada çok güzl misafir edeceklerdir.Uzaktan görür içi rahat eder diye düşünüyorum.
Acayip yönlerde var bence,bana çok gizemli geldi..Sizi tek ağırlamak istiyor,40 gün diye sabitli bi zaman var,ve ilaçlarınızı getirmenizi istemiyor..Bilmediği bişey olsa en azından ilaçlarınızı götürmenizi ve bi ücret talep ederdi diye düşünüyorum.:26:

Allah sizi evlatlarınıza,sevenlerinize kavuştursun inşa'Allah..

Canim merhaba, yorymlari okumadan yaziyorum.
Belki baskasida demistir.
Bence önce esinle git önce bir kac gün bakin durumlara.
Eger kalacak gibiysen eşini gönderirsin evlatlarinin yanina.
40 gün cok uzun bir sùre degil ama evlatlarindan ayri bir
Anne icin asır gibi gelir.

Off cok zor bir durum ya.
Canim senin şurda"Ben iyileştim" diye bir Konu
acmani çoooook istiyorum.

Zor bir karar ama senin en dogrusuna karar verecegine inaniyorum.
Allah şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…