Öncelikle acil şifalar dilerim
her hastalığın şifası mevcut amma arayıp bulabilene ne mutlu
ben inanın yürekten söylüyorum kesinlikle gidin ve eminim şifa bulacaksınız
hikayenizi okurken hiç 6 ay - 1 yıl ömrü kalmış hissi duymadım sizde oraya gidin ve 40 günün sonunda yeni bir konu açacaksınız ben iyileştim müjdeeeeeeee !!! diye
buna yürekten inanıyorum ve diliyorum rabbim sizi sevdiklerinize 2 güzel evladınıza bağışlasın gidin diyorum gidin ve eskisinden bin kat iyi olarak dönün
yanlız hikayenizde şu dikkatimi çekti
evet pes etmiyor hayatı kendinize zindan etmiyorsunuz ama doktor 1 yıl dedi diye veda eder tarzda yazmışsınız pozitif olsanızda mecbur gibi
hayır !!!! bence asla 1 yıl ömür biçmeyin kafanızda kendinize çamurumsu tümörmüş olabilir rabbim nelere şifa vermiş bilseniz size özeldende yazacağım bir konu var burda yazamayacağım inşallah özel mesaj bölümünüzü kullanabilirim
inşallah tez zamanda aradığınız şifayı bulursunuz çook uzun sağlıklı günler dilerim size bence siz kesinlikle düzeleceksiniz yüreğim böyle diyor
Teşekküür ederim canım özel mesaj okuyabiliyorum ama cevap veremiyorum.. Ne yalan söyleyeyim ne kdar pozitif baksamda durumumu aslında kabullenmiştim.Bunlar beni dahada bi umutlandırdı yeterli olmadığını düşünmemi sağladı.
Evet haklısınız Lokman Hekim'e bir aralar çok merak sarmıştım araştırınca neler neler öğrendim..İnşallah bizim için hayırlı bir karar veririz.Ne yalan söyliyim içimde umut var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?