- Konu Sahibi incognito35
-
sizin yaşınız kaç bilmiyorum. ben de boşandım benim de çocuğum var ama yanlış anlamayın yargılamak için söylemiyorum bu kadar yaş farkına ve onun evlenmemiş olmasına takardım. bir süre sonra çocuğunuz ve sorumluluklar ağır gelebilir. onun çocuğu yok evlilik olursa çocuk isteyebilir. iki çocuk arasında çok yaş farkı belki kendi çocuğuna karşı ayrımcılık yapabilir tabi bunlar olmaya da bilir. tamamen karşınızdakine bağlı. 7 yaş küçük ama çok daha olgunsa düşünebilirsiniz.
bn 27 o 20 yaşnda
yaşa deilde size olan saygısına sevgisine nasıl para kazandığına merhametlimi işte kısacası ömür geçermi niyeti ne çocukcamı onlara bakın bence ailesi istemeye bilir sizin ailenizde istemeye bilir bunların karşısında durabilecek birimi kızınla nasıl anlaşıyor bunlara bakmalısın bence eşimin kuzeni de bir kızı varken kendinden 10 yaş küçük biriyle evlenmiş şuan bir kızları daha olmuş 16 yıllık evlililer onunda ilesi istememiş yani bunlar geride kalıyor önemli olan sevdiğinizin kararlı olması çıkabilecek engelleri daha çok erkekler yükleniyor bu durumlarda onun ailesi istemedi diyelim bana göre saçma ama bakacaklarki oğulları kararlı kabulleneceklerdir isizn ailenizde aynı şekilde üzülmeyin bence imkansız deil ha bu arada farklı bi durum ama bizim ilişkimizde imkansızdı eşim benden 20 yaş büyük bir oğlu var kıyametler koptu üstelik şaşılacak şey onun ailesi beni istemedi benim aileme ben kabullendirdim zorlukları birlikde göğüsledik ama inat edip evlenen ben oldum evlenme teklifini bile ben ettim eşim kimse üzülmesin diye hep vazgeçti ama şimdi bakmutluyuz sende seviyosan başırırsın tabi eş adayında iyiyse
vazgeçmelisin tamamen canım ciddiye al bu yazdıklarımı...20 yaşında henüz daha toy ne hissettiğin bilmeyen biridir büyük ihtimal...
Bİ DÜŞÜN ondan sana koca olurmu?? her anlamda ama...ilerde kızına baba adayı...o olgunluğa sahip biri...
duygularına yenilme hepsi gelir geçer..lütfen bi yanlışta yapma..
Allah senin karşına daha iyilerini çıkarsın...
inşallahta öyle olur.
yeni görm mesajınızı
evt iyi biri aslnda. fikirlerimiz de uyuşuyor ama bn cesaret edemiyorum. bu sevgi bir gün biter diye korkuyorum
teşekkür ederim. 20 yaşnda ama çokolgun. 13 yaşında çalışmaya başlamış. 7 senedir çalışıyor. maddi durumu da iyi.
ilk kez maddi anlamda bana denk biri çıktı karşıma.
diğerler hep maddiyat için yaklaşıyordu bu öyle dgl.
o da imkansz oldugunu biliyor ama zaafı var. bn çok küçük gösteriyorum. o kadar da olgun dglm açıkcası.
27 yaşımdaym ama hiç öyle hissetmiyorum.
bu korku bütün sevenlerde olur hepimizde o masumane korku olur sen evlenilecek adammı yani bundan bana koca olur rahat ederim seviyorum saygılı şidete eylimi yok işte merhametli adil girdiği çevrede herkes saygı duyuyomu onlara bak bu arada yaşı kaç onun ve sizin
bn 27 o 20 yaşnda
bn 27 o 20 yaşnda
onun ailesi peki..?
ne derler senin ailen...
zaaflarda geçicidir canım emin ol...
birde kızınıda düşünmen gerek..bu olgunluk ikinizide sahiplenecek bi olgunlukmu...yoksa ilerde problemler çıkabilirmi...
herşeyi düşün..
ama duygularınla hareket etme.zor olduğunu biliyorum ama sonradan pişman olmaktan iyidir.
20 yaşında bi erkek ?? Kardeşimle yaşıt ve o yaşta ki erkeklerin muhabbetin de genelde olgun bir bayanın hayatında olduğunu anlatıp anlatıp övünmesi.. Sonrasında üzülmemek için uzak durmalısın bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama canim o daha olgunlasmamistir bence,onda belki erken evlenip anne olupta bazi seyleri yasiyamamanin hüznünümü telafisini etmek istiyorsun?
Ben de 27 yasindayim. 20 yasindaki birine asla o gozle bakamam, cunku 25 yas alti bana gore cocuk, kesinlikle bana hitap edemez.
Boyle derim ama ben de cocuk ruhlu birini sevdim.
Hayat kisa, madem seviyorsunuz, gidin pesinden.
dogrusonradan pişman olmak çok kötü
düşünmem lazm ama aklım durdu sanki. esir aldı bu sevgi bni resmen.
yanlış oldugunu biliorum.
bugün yazdm ona. tamamen bitsin konuşmayalım yazmayalım. çok zor geldi ama hak verdi
o da yaş farkına taktı biraz.
bni 20 yaşnda sanmış. inanamadı 27 yaşmdaym dediğimde.. hiç göstermiyorsn dedi
bak işte canım küçük göstermen bile yine kendi yaşıtında biriyle olunca güzel oluyor..
sevse bile ilerde bunun sorun olacağını oda biliyor..
bu sevgi seni esir almasın..biraz bekle sabret...zamanı gelince doğru kişi çıkar sen dua et..kalbine söz geçirecek olgunluktasın bence..
bir gün..üç gün..beş gün...sonra bi bakmışsın bitmiş.
sende yazma.yazarsada dönme.
niceleri çok seviyorum deyip iki ay sonra başkasıyla oluyor...
sen bu anlamda çok daha olgun biriyle olmalısın.
haklısınız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?