benden 7 yaş küçük birine aşık oldum :'(

baya olgun biri aslnda bn de kendimi daha küçük hissediyorm. bni görenler 20 yaşnda sanıyor.. kimse cocugum olduguna inanmaz

bn 27 o 20 yaşnda

vazgeçmelisin tamamen canım ciddiye al bu yazdıklarımı...20 yaşında henüz daha toy ne hissettiğin bilmeyen biridir büyük ihtimal...
Bİ DÜŞÜN ondan sana koca olurmu?? her anlamda ama...ilerde kızına baba adayı...o olgunluğa sahip biri...
duygularına yenilme hepsi gelir geçer..lütfen bi yanlışta yapma..
Allah senin karşına daha iyilerini çıkarsın...
inşallahta öyle olur.

yeni görm mesajınızı

evt iyi biri aslnda. fikirlerimiz de uyuşuyor ama bn cesaret edemiyorum. bu sevgi bir gün biter diye korkuyorum

teşekkür ederim. 20 yaşnda ama çokolgun. 13 yaşında çalışmaya başlamış. 7 senedir çalışıyor. maddi durumu da iyi.
ilk kez maddi anlamda bana denk biri çıktı karşıma.
diğerler hep maddiyat için yaklaşıyordu bu öyle dgl.
o da imkansz oldugunu biliyor ama zaafı var. bn çok küçük gösteriyorum. o kadar da olgun dglm açıkcası.
27 yaşımdaym ama hiç öyle hissetmiyorum.

yeni görm mesajınızı

evt iyi biri aslnda. fikirlerimiz de uyuşuyor ama bn cesaret edemiyorum. bu sevgi bir gün biter diye korkuyorum

bu korku bütün sevenlerde olur hepimizde o masumane korku olur sen evlenilecek adammı yani bundan bana koca olur rahat ederim seviyorum saygılı şidete eylimi yok işte merhametli adil girdiği çevrede herkes saygı duyuyomu onlara bak bu arada yaşı kaç onun ve sizin

20 yaşında olması sadece biraz düşündürdü bi kaç yıl beklemenizi tavsiye ederim yani erkekler zaten geç olgunlaşıyor bu yaşda bir erkek bence ciddi bi ilişkiyede hazır olmayabilir yani evlilik ciddi bi birliktelik bazı şeyleri iyice yaşaması gerek ki evlendikden sonra aldatmalar başlıyor tabi karar sizin benim düşüncem bu

Ben de 27 yasindayim. 20 yasindaki birine asla o gozle bakamam, cunku 25 yas alti bana gore cocuk, kesinlikle bana hitap edemez.

Boyle derim ama ben de cocuk ruhlu birini sevdim.

Hayat kisa, madem seviyorsunuz, gidin pesinden.

onun ailesi peki..?
ne derler senin ailen...
zaaflarda geçicidir canım emin ol...
birde kızınıda düşünmen gerek..bu olgunluk ikinizide sahiplenecek bi olgunlukmu...yoksa ilerde problemler çıkabilirmi...
herşeyi düşün..
ama duygularınla hareket etme.zor olduğunu biliyorum ama sonradan pişman olmaktan iyidir.

bn 27

o 20 yaşnda (

bn 27 o 20 yaşnda

20 yaşında bi erkek ?? Kardeşimle yaşıt ve o yaşta ki erkeklerin muhabbetin de genelde olgun bir bayanın hayatında olduğunu anlatıp anlatıp övünmesi.. Sonrasında üzülmemek için uzak durmalısın bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dogru sonradan pişman olmak çok kötü
düşünmem lazm ama aklım durdu sanki. esir aldı bu sevgi bni resmen.
yanlış oldugunu biliorum.
bugün yazdm ona. tamamen bitsin konuşmayalım yazmayalım. çok zor geldi ama hak verdi
o da yaş farkına taktı biraz.
bni 20 yaşnda sanmış. inanamadı 27 yaşmdaym dediğimde.. hiç göstermiyorsn dedi

yok öyle biri dğl.. arkadaş ortamı yok öyle. evde işe işten eve.

bnm de kardeşmle yaşıt maalesef

Ama canim o daha olgunlasmamistir bence,onda belki erken evlenip anne olupta bazi seyleri yasiyamamanin hüznünümü telafisini etmek istiyorsun?

bn gençliğimi yaşayamadm hiç 18 yaşımda evlendm 1 bucuk sene evli kaldm. kızım dogunca ayrldm. şiddet vardı.
hiç yaşayamadm ki hayatımı

Ben de 27 yasindayim. 20 yasindaki birine asla o gozle bakamam, cunku 25 yas alti bana gore cocuk, kesinlikle bana hitap edemez.

Boyle derim ama ben de cocuk ruhlu birini sevdim.

Hayat kisa, madem seviyorsunuz, gidin pesinden.

bnde öyle diyordm büyük konuştm galiba
ama hiç yaşının adamı gibi dgl. acaip bir olgnluk var. çok oturaklı

bak işte canım küçük göstermen bile yine kendi yaşıtında biriyle olunca güzel oluyor..
sevse bile ilerde bunun sorun olacağını oda biliyor..
bu sevgi seni esir almasın..biraz bekle sabret...zamanı gelince doğru kişi çıkar sen dua et..kalbine söz geçirecek olgunluktasın bence..
bir gün..üç gün..beş gün...sonra bi bakmışsın bitmiş.
sende yazma.yazarsada dönme.
niceleri çok seviyorum deyip iki ay sonra başkasıyla oluyor...
sen bu anlamda çok daha olgun biriyle olmalısın.

haklısınız galiba

Erkek her zaman olgun olmalıdır o senden 7 yaş büyük olsaydı sorun yok ,

yada 1-2 yaş küçük olsaydı bir derece ne kadar sen kendini 20 yaşında hissetsen de ortada gerçekler var yaşanmışlıkların var

bide 7 yaşında çocuk ,çok mantıksız 20 yaşında genç ne kadar olgun olabilir ki?

haklısınız galiba

yazmak istersen konuşabiliriz..elimden geldiğince yardımcı olabilirim..çevremdede ayrılmış kız çocuğu sahibi senin gibi bayanlar var yaşadıklarına yakından tanık oldum..senide anlıyorum.ama SEVGİ dediklerinden çok daha önemli olan konular var..biraz zaman geçince sende düşününce anlıcaksın...
senin bugün öyle bi hataya düşmemen ilerde hangi kapıları açar kimbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…