- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi incognito35
-
canım bende kendimden 7 yas buyuk bırısıne aşık oldumne yapacağımı bilmiyorum. imkansız görunuyor ama vazgecemiyorum. bence 7 yas buyuk olman o da sana asıksa hiç sorun degil cnım
Siz kaç yaşındasınız?
Üzülmeyin aşk bu belli mi olur belki de oda size tutulur ...
benden 7 yaş küçük birine aşık oldm
ne yapacagm bn.
üstelik bekar. ben evlendm ayrıldm ve kız cocugum var 7 yaşında
çok acı çekiyorum. siz olsaydınız ne ypardınız.
oğlan da bana aşık ama imkansz bir aşk buu
arada nesil atlamayacak kadar bir yaş farkı bana abes gelmşiyor buna ortalama 12 yaş ve üzeri diyebilirim
ayrıca kadın büyük olmuş erkek büyük olmuş fark etmez
ancak gerçek şu ki kadın erkeğe nazaran daha erken yaşlanmaya eğlimlidir
bu nedenle eşlerinden büyük olan hanımların herzaman çok bakımlı ve kendine özen gösteren bir yapıda olmaları şart
sizin birlikteliğinizde beni düşündüren tek şey
erkeğin yaşının 20 olması
yani sen 35 o 28 olsa derim ki ikinizde olgun yaşlardasınız
ancak bu durumda
şuan bir ergenle uğraştığını sana söylemek zorundayım
senin düşüncelerin oturmuş ve hislerin gerçekçi olabilir
ancak karşındaki ne kadar olgun olursa olsun henüz 20 yaşında
buda demek oluyor ki
bu karar ona fazla
ve seni yarı yolda bırakması kuvvetle muhtemel
daha fazla kapılmadan
kendini biranönce telkin et
ve bitir bu işi
zaten bitirdim çoktan ama kendimi toparlayamıyorum iyi hissetmiyorum. elim sürekli telefona gidiyor. nasıl kaptırdm kendimi bu kadar
bak canım eğer kızın olmasaydı emin ol daha farklı bire yorum yapardım
evlenmek şart değil
madem aşıksın
bu aşkı yaşa
evet kızın olmasa sana vereceğim tavsiye buydu
ama tabiki bulunduğun ortam yaşam şeklin çevre faktörleri herşey çok etkili
senin pozisyonunu bilmiyorum
ancak şunu söylebilirim
BAZI HİKAYELER YARIM KALMALI
çünki masalsı bir son beklenmiyordur
sende böyle düşün ve yaşnamamışlıklarının arasına ekle
tabiki kolay olmayacak
özlemek aramak istemek bunlar doğal
ama asıl zorluk olsun diye diretirseniz yaşanacak
ve bu öyle bir hale gelecekki
bir süre sonra bu mucadelede tek başına kalacaksın
üstelik belkide suçlanan taraf olucaksın
baştan çıkardı aklını çeldi göz koydu
bu ithamlar kız çocucuğu annesine hiç ama hiç yakışmaz
sabret
tek denilecek söz bu
eğer imaknsız bir aşk yaşamak istiyorsan bn burdaym dedi bana. bn en başta söyledm hemen 27 yaşmda oldugumu.
ona çünkü o gözle bakmamıştm hiç.
ama o yinede devam etti bnmle ilgilenmeye vazgeçemedi
Tatlim ona demesi kolay geliyor.
Bak burdan anlasiliyor ki toy biri.
Ve eger senin 7 yasinda bir kizin varsa o haketmiyor annesinin toy davranmasini,sen kizinin sacinin bir telini feda etme bi erkek icin.
Bak daha gencsin,gün dogmadan neler dogar,daha baska bir insan cikar karsina,sana ve kizina uygun.
zaten bana tutulmuş
ben 27 yaşmdaym (bi kaç kere yazdm bunu sizede yazıyorum (hiç o yaştaymışım gibi hissetmiyorum,sanki 20 yaş gibi hissediyorm kendimi)
ama bzmki imkansız.
mantıksız. bu yüzden olamaz olmamalı yani
zaten bitirdim çoktan ama kendimi toparlayamıyorum iyi hissetmiyorum. elim sürekli telefona gidiyor. nasıl kaptırdm kendimi bu kadar
bn 27 o 20 yaşnda
teşekkür ederim. 20 yaşnda ama çokolgun. 13 yaşında çalışmaya başlamış. 7 senedir çalışıyor. maddi durumu da iyi.
ilk kez maddi anlamda bana denk biri çıktı karşıma.
diğerler hep maddiyat için yaklaşıyordu bu öyle dgl.
o da imkansz oldugunu biliyor ama zaafı var. bn çok küçük gösteriyorum. o kadar da olgun dglm açıkcası.
27 yaşımdaym ama hiç öyle hissetmiyorum.
Sizin yaşnız kaç? Benim kız kardeşiminde erkek arkadaşı kendisinden 7 yaş büyük ben sorun olarak görmüyorum bu farkı bence abartılacak bir durum değil, kız kardeşim de 24 yaşında. :44:
kız kardeşinin yaşında olsam bende sorun yapmazdım :// 18 yaşındayım canım
Oda size farklı istekleri olmadan gayet masum bi aşk besliyorsa neden olmasın ki?
Ama dikkat edin amacı cinsellikte olabilir.
arkadaşım iyi yapmışsın, çünkü 20 yaş henüz çok genç bir yaş, ailesi de seni üzerdi. Allah yardımcın olsun, atlatacaksın sadece biraz zaman tanı kendine.
Normal şartlarda yaşın önemi yok.Karakter derdim ama.27 yaşında başından bir evlilik geçmiş çocuklu bir kadın olarak 20 yaşında bir çocuktan ne bekliyorsun ki?
Benim böyle bir tanidigim var. Bayan 29 yasinda cocuk ise 22 yasinda. Bayan daha önce evlendi, bosanda.
Bu cift 2 yildir falan beraber yani bir iliskiye basladiklarinda onlarda 20 ve 27 idi. Suan bunlar nisanli. Yilsonunda evleniyorlar insAllah. Benim sahsi fikrim bu yas farkinin fazla olusu ama her iki taraf icinde suan icin bir sorun isgal etmiyorki evleniyorlar umarim hepte mutlu olurlar.
ben de ilk okuduğumda sen 35 o 28 falan zannettim. o daha çok küçük. ne kadar olgun olabilir ki?
insan o yaşlarda o kadar çok değişiyor ki. bir süre sonra beklentileri değişecek hayata bakışı değişecek olan sana olacak.
sen küçük gösterdiğin için o seni de kendi yaşlarında zannedip aşık oldu belki bilmiyorum nasıl tanıştınız.
şuan aşkından vazgeçemediği için belki böyle ama bir süre sonra baskılara dayanamaz bence.
insan aşık olacağı kişiyi seçemiyor ama mantık da şart. iyi düşün bence.
ama sonuçta biz burdan ne desek boş. onu da kendini de en iyi sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?