benden 7 yaş küçük birine aşık oldum :'(

bn gençliğimi yaşayamadm hiç 18 yaşımda evlendm 1 bucuk sene evli kaldm. kızım dogunca ayrldm. şiddet vardı.
hiç yaşayamadm ki hayatımı

Bak oda seni 20 yasinda zanetmis ve 27 oldugunu ögrenince oda olmaz gözüyle bakiyor.
Madem öyle zaman gecsin biraz?
Bak canim ikinci hatayi yapma,simdi rahatsin,canin yaniyor ama rahatsin.
Ya birlesmeniz senin tekrar mutsuz olman demekse?

eğer imaknsız bir aşk yaşamak istiyorsan bn burdaym dedi bana. bn en başta söyledm hemen 27 yaşmda oldugumu.
ona çünkü o gözle bakmamıştm hiç.

ama o yinede devam etti bnmle ilgilenmeye vazgeçemedi

eğer imaknsız bir aşk yaşamak istiyorsan bn burdaym dedi bana. bn en başta söyledm hemen 27 yaşmda oldugumu.
ona çünkü o gözle bakmamıştm hiç.

ama o yinede devam etti bnmle ilgilenmeye vazgeçemedi

imkansız bi aşka denemek için yelken açılmazki...
sonra yine üzüleceksen....şimdi sevinmenin alemi ne???

imkansız bi aşka denemek için yelken açılmazki...
sonra yine üzüleceksen....şimdi sevinmenin alemi ne???

bu yüzden bıraktm. ileride üzülmek istemedgm içn zaten yeternce yara aldm..

artksevmek ve sevilmek istiyordm

ama dogru kişi kim.. kimseyle uyuşmadı kriterlerm.
bunda hepsi tuttu bir tek yaş sorunumuz vardı (

İmkansız aşk yaşamak istiyorsan demiş... ne yapacaksan bunu düşünerek yap. yani sonra beni kullandı modlarına girme. birşey yaşamak istiyorsan da bunu kabullenerek yaşa. bişey yaşamıycaksanda bu söyleme göre yaşama.... ama evlilik olmayacağını bilerek adımlarını at.

bu yüzden bıraktm. ileride üzülmek istemedgm içn zaten yeternce yara aldm..

artksevmek ve sevilmek istiyordm

ama dogru kişi kim.. kimseyle uyuşmadı kriterlerm.
bunda hepsi tuttu bir tek yaş sorunumuz vardı (

bazen bütün kriterler tutar gibi görünür..çok mutlu olacağını düşünürsün.buna inandırır seni herşeyiyle....
Ama gerçek öyle değildir..

Su anda tam o deli dolu donemde.
20 yasindaki erkekler haala cocuk gibiler. Duygulari cok degisken olur. Bikac sene ask bitti mi gozu disari kayabilir. Aradaki yas farki sorun olabilir. Kadinlar genelde daha cabuk cokuyor. Simdi hic belli olmayan fark 35 inizi gectiginiz an daha cok belli olacak. Bide aile faktörü var arada.
Zor gibi görünüyor malesef...

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

bn minyonum.. geç yaşlanırım.. ama dediğin aile faktörü var.. cok zor hakkaten
her türlü imkansız

cvp verenlere teşekkür ediyorm..

umarm bu acıyı en kısa zamanda atlatırım
doğru olanı yaptm biliyorm. ama ruhum can çekişiyor

cvp verenlere teşekkür ediyorm..

umarm bu acıyı en kısa zamanda atlatırım
doğru olanı yaptm biliyorm. ama ruhum can çekişiyor
atlatıcaksın...
ne sevgiler unutulmuyor...sende atlatıcaksın..sonra ağlamaktansa şimdi ağlayabilirsin.ama bi zarar görmeden toparlarsın en azından.
ilerki günlerde sıkılırsan yazabilirsin..yaşın daha genç sana gerçek sevgiyi yaşatacak biri mutlaka olacaktır....
olmasa bile dert etme..
baksana kim gerçekten mutlu ???

aynen kimse gerçektn mutlu dgl

Bende hep kendimden 15 20 yaş büyük birilerine aşık oluyorum ama geçiyor kendini kaptırmamak biraz da senin elinde canım

bn 27 o 20 yaşnda

Bence hiç oluru yok açıkcası.
20 yaşındakine o gözle nasıl baktın cidden benden 4 yaş küçük bana bile çocuk gibi geliyo:44:
Ayrıca evlenmiş boşanmışsın, Allah bağışlasın 7 yaşında bi'çocuğun varmış.
20 yaşındaki bi'insan hele ki bi'erkek bunu kaldırabilir mi?
Ailesi de karşı çıkar ki haklı olurlar bence.
Çünkü onun fikirlerinin hala değişken olabileceği yaşlar, erkek zaten geç oturuyo üstüne çocuğun yükünü kaldıramayabilir.
Çünkü kızın artık bebek değil çok içli dışlı olamayacaklar, sonra sizin bebeğiniz olacak ve senin ilk evlatın ona daha da yabancı gelecek.
Gerçekten aşık olduğunu düşünmüyorum açıkcası, sevilmek istiyosun sadece. Erken yaşta evlendiğin için bu heyecanları bile yaşayamamışsın.
Ama senin çocuğun var oyüzden mantığını aşık olurken iki katı devrede tutman gerek.
Aman diyeyim tekrar üzüleceğin bi'karar verme:26:

Kizin olmasaydi bir dene derdim. Sonucta yedi yas farki cok onemli degil bana gore ama kizin var o yuzden uzak dur diyorum.

Bikac yas olsa neyse de 7 yas buyuksun. Senin cocugun var, o hic evlenmemis. Bir de kocaman kiz cocugun var. Zaten onun ailesi kabul etmez de sen de biraz makul olsana. Sen 37 yasindasin adam 30 yasinda, kizin 17 yasinda, ayni evde. Benimle yasitmissin, ben 20 yasindakilere ergen gozuyle bakiyorum, sen nasil kocan olarak hayal ediyosun da istedigim es adayi diyosun.. Anlam veremedim..

teşekkür ederim
ne desem boş şimdi. sizin düşündüklerinizi düşünüğüm için bitirdim zaten ama acısı dvm ediyor işte.
ben ona sevgili gözüyle bakmamıştm. abla kardeş gibi hissetmiştm. o bunu ortadan kaldrdı sonradan.
ne o 20 yaşında bir erkek gibi nede ben 27 yaşında bir bayan gibiyim. o daha olgun bn yaşımdan daha küçük.
düşüncelerm de bu yüzden olgun dgl hala. bn o yaşta kardeşm var. mantıklı gelmiyor bana. ama dediğin gibi sevilmek istiyorum
ve karşıma öyle biri çıktı ki hayllerimin de ötesnde. ama hayat aşktan meşkten ibaret dgl biliyorum.
bir sürü sorun olacak. bn bunları kaldıramayacagm için devam etmedm bitmesini istedm. (

Siz kaç yaşındasınız?
Üzülmeyin aşk bu belli mi olur belki de oda size tutulur ...

Kizin olmasaydi bir dene derdim. Sonucta yedi yas farki cok onemli degil bana gore ama kizin var o yuzden uzak dur diyorum.

evt haklısın kızım var.. mantıgmla karar verdm bu yüzden

ne söylesen haklısın (
ailesi kabul etmez.. bnm kızım var aynı evde dediğin gibi zor . 7 yaş çok büyük bir fark.
bunları bende düşündüm hiç oluru yoktu mantıkdışı bu hissetiklerim ama onun ilgisine sevgisine yenik düştm. bnm onun yaşnda kardeşm var.
kardeş gözüyle bakmıştm.
o bunu ortadan kaldırdı. olgun bir erkek gibi davrandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…