Benden 9 yaş küçük internet aşkım

niye ozellikle yabanci oldugunu soylenis ki. Ama sizin tespitinize cok guldum: iyi ayrinti yakalamissiniz:)
Cunku ingilizce konusabilmek gayesiyle tum dunyanin katilabildigi bir chat sitesiydi.Neden bilmiyorum
Manyak iste.Aklinca dalga gecti nekadar kandirabiliyorum insanlari dedi.

Ayrica bu kendini yabanci diye tanitan da profili gercek gibiydi Kamerada konusmustu.Gerci az paylasim vardi ama vardi.Cikar kokusu.

O alintiladigin mesaj sahibininkini dedim yalniz ben.Fox ta cikan artiz.Kimmis hem o ya soylese ya.

Herkes mi.Sacmalama.Kendine iyi seyler bulmaya calisiyorsun.Kadin orda fake hesap demeye getirmis sen olumlu anlamissin..Ama bunda bir nane seziyorum.Net bunlarla dolu.

Yo ben ciddiyim o zaman dizi filan yoktu. Oyuncu ama ilk baş rolü sanırım.Ironi yapmadım burdan afişe etmym bi de adamı.

Ama şunu ekliym bana aşık olmuşta gelmiş demiyorum.
Hoşuna gitme ihtimali olan bir kadın olarak görüp şansını denedi.Hazir beni de beğeniyor diyip.
Konuya hiç girmedim ama cinselliktir aradığı diye düşündüm zaten çokta önemli değildi benim için

Valla nasil bir rastlantiymis oyle.Az taninmistir belki.Ozelden msj atsana kim merak ettim

Aradaki yaş farkı fazla gibi sanki.. hem çok yakışıklı hemde çok zengin birinin nette biriyle tanışıp aşık olması bana inandırıcı gelmiyor ama netten bulana kadar etrafında bi sürü hatun vardır yani nete ihtiyaç duymaz... niye yanına gelmiyor onuda anlamadım.. dikkat et kendine burnuma kötü kokular geliyor sanki...

Heyecan arıyor olabilir . Dikkatli olun. Hatta arkadaşlarınızın hesabından mesaj atarak diğer insanlara yaklaşımı nasıl bu tavır size özel mi yada merak ettiğiniz kafanızı karıştıran şeyleri arkadaşlarınızın hesaplarından sorun bi bakalim yada fake bir hesaptan

Kamera görüntülü konuştunuz mu??

Kendinizi kaptırmayın.. muhtemelen sizle birlikte bi çok kişiye yazıyor..

Ergenlikte normal imkansızı istemek ama ilerisi yok . Bi kendine gel ve heryerden sil engelle.. çok üzülürsün

Hayır, çünkü ben ön kamerada maymun gibi çıkıyorum cesaret edemedim. onun facede videoları var. Hakikaten hoş. Telefonda konuştuk tabi. Zeki, diksiyonu düzgün

Size aşık olan biri neden cam.da görmek istemez..bu çok acayip..hadi msn zamanlarında herkesin kamerası olmazdı o yüzden ısrar edilmezdi ama bu zamanda telden görüntülü konuşmamak saçma..size aşık biri her halinizi beğenir sonuçta çekincenizi anlayamadım.madem zengin maddi sorunu yok atlasın uçağa gelsin görsün sizi..camda bile görmediği birine aşığım diyen birini samimi bulamam fiziksel çekim önemli malum ruhlar aleminde yaşamıyoruz :)

yapılabilir ama uğraşmayacağım. Görüşmeyi dün kestim. dayanabildim kadar ki dayanırım. Diren bydck

Size aşık biri herhalinizle beğenir, keşke.. Kadınlar aşık olunca su aygırı olsa ponçik ponçik görüyor ama erkekler aynı olmaz sanıyorum

Bu devirde neti birakin 40 yildir tanidiginiz adamlara bile guven olmuyor. Nereden baksam elle tutulur bir tarafini goremedim bu iliskinin gelecek vaadetmiyor. Yol yakinken uzaklaşin derim..

Internetten tanisip ta nasil guvenebiliyorsunuz cook buyuk cesaret. Hic mi akliniza kotu seyler gelmiyor? Ya bi de gormediginiz adamlara aşkim diyorsunuz :)) ben normal hayatta arkadasimin tanistirdigi insana bile guvenmekte zorluk cekiyorum resmen şeceresini arastiriyorum. Internetten tanissam "benden baska kizlara da yaziyor mudur" , "acaba psikopat midir, dolandirici midir gizledigi bi gecmisi var midir tarzi sorulari hep dusunurdum dolayisiyla da cesaret edemem.

Ama bak bu cinsellik pesinde de olabilir yada para pesinde.Ikisinden biri.Benim calistigim yerde bile cinsellik pesinde olanlar cikti benden kucuk.
Oyuzden kotusunu dusun rahat et.Heveslenmeler kaybettirir sana.
Müge'yi izleyin derim.
Müge yi hayatım boyunca hiç izlemedim. Çocuğun annesi ailesi Vs ortada. o kadar değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…