Cunku ingilizce konusabilmek gayesiyle tum dunyanin katilabildigi bir chat sitesiydi.Neden bilmiyorumniye ozellikle yabanci oldugunu soylenis ki. Ama sizin tespitinize cok guldum: iyi ayrinti yakalamissiniz:)
Cikar kokusu .Guvenmezsen guvende olursunCnm o konuda sıkıntı yok . Çocuğun herşeyi ortada.
O alintiladigin mesaj sahibininkini dedim yalniz ben.Fox ta cikan artiz.Kimmis hem o ya soylese ya.
Herkes mi.Sacmalama.Kendine iyi seyler bulmaya calisiyorsun.Kadin orda fake hesap demeye getirmis sen olumlu anlamissin..Ama bunda bir nane seziyorum.Net bunlarla dolu.
Valla nasil bir rastlantiymis oyle.Az taninmistir belki.Ozelden msj atsana kim merak ettimAma şunu ekliym bana aşık olmuşta gelmiş demiyorum.
Hoşuna gitme ihtimali olan bir kadın olarak görüp şansını denedi.Hazir beni de beğeniyor diyip.
Konuya hiç girmedim ama cinselliktir aradığı diye düşündüm zaten çokta önemli değildi benim için
Aradaki yaş farkı fazla gibi sanki.. hem çok yakışıklı hemde çok zengin birinin nette biriyle tanışıp aşık olması bana inandırıcı gelmiyor ama netten bulana kadar etrafında bi sürü hatun vardır yani nete ihtiyaç duymaz... niye yanına gelmiyor onuda anlamadım.. dikkat et kendine burnuma kötü kokular geliyor sanki...Kızlar, tesadüfen netten biriyle tanıştım. Facede ekleştik, mesajlaşıyoruz. Çocuk benden 9 yaş küçük ve bana aşık olduğunu idda ediyor. Müstehcen bir diyaloğu yok. Önce bir duygum yoktu. Sanki aşık oldum gibi . Ay ben ne yapacağım. Farklı şehirlerdeyiz. Amacını niyetini bilmiyorum hem çok yakışıklı hem zengin. Hiç dengim değil. Benim düşüncelerimi çok sevmiş. Kafasına uymuşum. Vs Vs. Kızlar kontrolümü kaybettim önce. Sürekli msj atmak istiyorum. Biri beni durdursun. Belkide alay ediyor benle kafam bi milyon
Kızlar, tesadüfen netten biriyle tanıştım. Facede ekleştik, mesajlaşıyoruz. Çocuk benden 9 yaş küçük ve bana aşık olduğunu idda ediyor. Müstehcen bir diyaloğu yok. Önce bir duygum yoktu. Sanki aşık oldum gibi . Ay ben ne yapacağım. Farklı şehirlerdeyiz. Amacını niyetini bilmiyorum hem çok yakışıklı hem zengin. Hiç dengim değil. Benim düşüncelerimi çok sevmiş. Kafasına uymuşum. Vs Vs. Kızlar kontrolümü kaybettim önce. Sürekli msj atmak istiyorum. Biri beni durdursun. Belkide alay ediyor benle kafam bi milyon
Hayır, çünkü ben ön kamerada maymun gibi çıkıyorum cesaret edemedim. onun facede videoları var. Hakikaten hoş. Telefonda konuştuk tabi. Zeki, diksiyonu düzgün
yapılabilir ama uğraşmayacağım. Görüşmeyi dün kestim. dayanabildim kadar ki dayanırım. Diren bydckHeyecan arıyor olabilir . Dikkatli olun. Hatta arkadaşlarınızın hesabından mesaj atarak diğer insanlara yaklaşımı nasıl bu tavır size özel mi yada merak ettiğiniz kafanızı karıştıran şeyleri arkadaşlarınızın hesaplarından sorun bi bakalim yada fake bir hesaptan
Size aşık biri herhalinizle beğenir, keşke.. Kadınlar aşık olunca su aygırı olsa ponçik ponçik görüyor ama erkekler aynı olmaz sanıyorumSize aşık olan biri neden cam.da görmek istemez..bu çok acayip..hadi msn zamanlarında herkesin kamerası olmazdı o yüzden ısrar edilmezdi ama bu zamanda telden görüntülü konuşmamak saçma..size aşık biri her halinizi beğenir sonuçta çekincenizi anlayamadım.madem zengin maddi sorunu yok atlasın uçağa gelsin görsün sizi..camda bile görmediği birine aşığım diyen birini samimi bulamam fiziksel çekim önemli malum ruhlar aleminde yaşamıyoruz :)
Ben fake hesap demedim hiçkimseye. Bu zamanda artık herkes tv ye çıkabiliyor dedim.Yo ben ciddiyim o zaman dizi filan yoktu. Oyuncu ama ilk baş rolü sanırım.Ironi yapmadım burdan afişe etmym bi de adamı.
yapılabilir ama uğraşmayacağım. Görüşmeyi dün kestim. dayanabildim kadar ki dayanırım. Diren bydck
Ama bak bu cinsellik pesinde de olabilir yada para pesinde.Ikisinden biri.Benim calistigim yerde bile cinsellik pesinde olanlar cikti benden kucuk.
Oyuzden kotusunu dusun rahat et.Heveslenmeler kaybettirir sana.
Müge yi hayatım boyunca hiç izlemedim. Çocuğun annesi ailesi Vs ortada. o kadar değil yani.Müge'yi izleyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?