Biraz erkeğin huyu kötüymüş. tembel erkeğin karaktersizliğin yaşı yok malesef. Benim arkadaşım yaşıtı ile evli onunda kocası yatıyor arkadaşım bakıyor.Ayrıldılar, kadın çalışıp adama bakmaya, adam da eğitimlerine, yeme içmesine devam etti. Arkadaşım, elemanın annesi gibi olmuştu. En son kadın dayak yiyip, aldatılınca boşandılar.
Evet erkek olan hain çıktı biraz. Ben de şaşırmıştım. Arkadaşım da fazla göğüs gerdi galiba. Adamın zoruyla boşandılar biraz. Aldatma, dayak olduğu halde boşanmak istemiyordu arkadaşım yaşlandım, dul kalacağım falan diye.Biraz erkeğin huyu kötüymüş. tembel erkeğin karaktersizliğin yaşı yok malesef. Benim arkadaşım yaşıtı ile evli onunda kocası yatıyor arkadaşım bakıyor.
Benim cnm tatlıdır, bırakın evliliği, görüşmeye bile temkinli bakıyorum şuan. Basit bir kahve içmeyi bile bu kadar sorguluyorum. İki tarafta sorunluymuş gerçekten. Yoksa buraya yazıp, kadınlarla dertleşmem aman gider gider takılırım. Herkesin fikri önemli benim için, benim duygusallıktan bazı şeyleri göremeyebilirim. Ama dışardan bakan benden iyi görürEvet erkek olan hain çıktı biraz. Ben de şaşırmıştım. Arkadaşım da fazla göğüs gerdi galiba. Adamın zoruyla boşandılar biraz. Aldatma, dayak olduğu halde boşanmak istemiyordu arkadaşım yaşlandım, dul kalacağım falan diye.
Bence görüşüp, bir kahve içebilirsin. Kafana yatmazsa basarsın engeli. Güzel giyin, süslen püslen yap bir şeyler işte. Çok sorgulama, bağlanırsın. Rahat ol ki, gözünde büyümesin. Starbucks, kahve diyarı gibi bir yerde ayak üstü bir görüşme ayarla. Vaktim yok zart zurt de. Sarmazsa, işine gelmezse kaçarsın hemen.Benim cnm tatlıdır, bırakın evliliği, görüşmeye bile temkinli bakıyorum şuan. Basit bir kahve içmeyi bile bu kadar sorguluyorum. İki tarafta sorunluymuş gerçekten. Yoksa buraya yazıp, kadınlarla dertleşmem aman gider gider takılırım. Herkesin fikri önemli benim için, benim duygusallıktan bazı şeyleri göremeyebilirim. Ama dışardan bakan benden iyi görür
Sapık da olabilirZaten Bu mesele bizi yakınlaştırdı. Kokuya karşı hassasımış. İkide bir güzel kokuyormuyorsun deyip duruyor
Aaa bunu düşünememiştim kendimi sıktıkça,sorguladıkça dediğiniz gibi oluyor galiba, çocuk gözümde ulaşılmaz yapıyorum. evet görüşmeliyim. Bu mantıklıBence görüşüp, bir kahve içebilirsin. Kafana yatmazsa basarsın engeli. Güzel giyin, süslen püslen yap bir şeyler işte. Çok sorgulama, bağlanırsın. Rahat ol ki, gözünde büyümesin. Starbucks, kahve diyarı gibi bir yerde ayak üstü bir görüşme ayarla. Vaktim yok zart zurt de. Sarmazsa, işine gelmezse kaçarsın hemen.
Sanmam, benimde koku takıntım var çünkü. O yüzden anlıyorum. Mesela temiz arkadaşlarımla yanaktan öpüşünce sıkıntı yok ama az yıkanan birine yanağım değerse kaşınıyor gidip yıkarım . yaz kış Hergün duş alırım, stick sürerim, güzel duş jelleri Vs. Biliyorum yani o hasaslığıSapık da olabilir
Adamın yaşı çok küçük değil ama hic tanımadığı, görmediği biri ile internet uzerinden ne oldugu belirsiz bi diyalog yürütmesi çok saçma..
sadece sordum suçmu ? profiline dikkat etmedim bi konusu vardı oradan hatırladım o kadar
Bu ihtimal inanın hiç aklıma gelmedi dediğiniz gibi dünyanın bin türlü hali var , kesinlikle katılıyorum. uyarınız için teşekkür ederimBir tanıdığımın abisi bir kaç arkadaşıyla internet üzerinden kızlarla duygusal yazışmalar yapıp daha sonrasında bir parkta buluşma ayarlıyormuş . Buluştuğu kızları da darp ediyorlarmış tenhada. Abisi şikayet üzerine yakalandı hapisteydi en son . Aileside dünya iyisi insanlar . Alt üst oldu haytları. Senin yerinde olsam asla inanmazdım bu hikayeye.
Doğru tespit, mali sorunum yok ama işsizim çok cnm sıkılıyor.
Belki görsel olarak yakışırsınız onu bilemem. Yaşınızı göstermiyorsunuzdur yada sevgiliniz yaşından olgun duruyordur. Ama maalesef bu durum gerçekleri değiştirmiyorValla çok, anası gibi.
Aynen canım, dünya gerçeklerle dönüyor. Sezenin şarkısı gibi, düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşarBelki görsel olarak yakışırsınız onu bilemem. Yaşınızı göstermiyorsunuzdur yada sevgiliniz yaşından olgun duruyordur. Ama maalesef bu durum gerçekleri değiştirmiyor
teşekkürederim, dünden bu yana sizlerle paylaşmak bile, iyi geldi. kurs bakayimda daha önce kursa gittim hem param gitti hemde yaşamıma pek katkısı olmadı. Yinede dediğiniz gibi aklı meşgul için şartKurslara yönelin. Spora gidin diziye başlayın. Hata yapmaktan iyidir bence.
Hayır, çünkü ben ön kamerada maymun gibi çıkıyorum cesaret edemedim. onun facede videoları var. Hakikaten hoş. Telefonda konuştuk tabi. Zeki, diksiyonu düzgünGörüntülü konuşuyorsunuz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?