Benden 9 yaş küçük internet aşkım

aklima bi sarki geldi xD sarki demeye bin sahit ister.... msn askim benimmmm askim msn askimmmm hadi online ol benim askimmm... tey teyy

hic cam li görüsme yapmadiniz mi? sadece resimlerden mi gördünüz?

cok dikkatli olun sakin sizi tuzaga düsürüp zarae vermesin neler duyuyoruz.

Fotolara falan güvenmeyin..Görüntülü konuştuysanız sadece inanın.
Fake hesaplar dolu.
Arkadaşımın başına geldi ordan biliyorum. Fotoları yolladı yolladı şöyleyim böyleyim diye.
Sonra alakasız biri çıktı :olamaz:
Facesi doğruda annesi akrabaları Vs ama görüntülü konuşmadık

ama söyle bi durumda var bazi erkekler gercekten sadece kendinden büyük kadin isterler onlarinda cogunlukla piskolojik sorunlari olur anne arayasindadirlar

aklima bi sarki geldi xD sarki demeye bin sahit ister.... msn askim benimmmm askim msn askimmmm hadi online ol benim askimmm... tey teyy

hic cam li görüsme yapmadiniz mi? sadece resimlerden mi gördünüz?

cok dikkatli olun sakin sizi tuzaga düsürüp zarae vermesin neler duyuyoruz.
Görüntülü ben konuşmam, maymun gibi çıkıyorum,hahahah

ama söyle bi durumda var bazi erkekler gercekten sadece kendinden büyük kadin isterler onlarinda cogunlukla piskolojik sorunlari olur anne arayasindadirlar
Evet annesi iş kolik, ilk eşinden boşanmış zaten. Bu ikinci kocadan annesi bundanda boşanmış.

Abla sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama 9 yaş küçük biri , size göre baya küçük biri. tabi yaş olarak küçük, görünüş olarak yaşını göstermeyebilir.. bi de buluşun yani. buluşmadan olmaz
Ben buluşmaya utanırım evet 9 yaş yanında annesi gibi. ince uzun hoş bir hanımım ama yinede cesaret edemem

bazi erkekler olgun kadindan hoslaniyor
bana da sardiydi bi tane acaip yakisikli bi citir ama zengin diildi benimki
sonra kardesime sormustum , abla bazi erkekler olgun kadinlari seviyor benim de var oyle arkadaslarim demisti
yani cocugun size olan ilgisi dogrudur ama siz 9 yas kucuk biriyle ne kadar mutlu olursunuz bilemem

bazi erkekler olgun kadindan hoslaniyor
bana da sardiydi bi tane acaip yakisikli bi citir ama zengin diildi benimki
sonra kardesime sormustum , abla bazi erkekler olgun kadinlari seviyor benim de var oyle arkadaslarim demisti
yani cocugun size olan ilgisi dogrudur ama siz 9 yas kucuk biriyle ne kadar mutlu olursunuz bilemem
Daha şimdiden mutsuzum. Gidip bir yerde otursan kahve içmeye çocuk cillop gibi, yan masada çıtır çıtır kızlar. beni beğendiğini bana bile inandıramıyor, hep kuşku eziklik. Mutsuzluk ama insanın gönlüne kayıyor işte. Elde değil

İşim yok diyorsun ama mali durumun iyi sanırım. Sence senden beklentisi ne? Cinsellik mi? Para mı? Ki zenginmiş söylediğine göre. Yani samimi değilse ve seni kekliyorsa da mutlaka bir beklentisi vardır. En kötüsünü düşününce cevap ne çıkıyor?

Kız tavlamak için değil, bir fikir yazmıştım, oradan çıktık yola. Sonra hakikaten fikirlerimiz birbirinin aynı. Yani o dedikçe bende ne kdr aynı olduğunu farkettim. Oda diyor sanki elinde metin var istediğim listeyi okuyor gibisin. aşk zaten gerçek dışı birşey.. Ama şuan frenledim kendimi. Daha aklı selim düşünmeye çabalıyorum
Görüşün yüzyüze bir de öyle bakın o zaman. Devam kararı alırsanız çevresinden insanlarla tanışın kardeş kuzen arkadaş vs. Ama dikkatli olun. Bol şans.

Daha şimdiden mutsuzum. Gidip bir yerde otursan kahve içmeye çocuk cillop gibi, yan masada çıtır çıtır kızlar. beni beğendiğini bana bile inandıramıyor, hep kuşku eziklik. Mutsuzluk ama insanın gönlüne kayıyor işte. Elde değil
ama anlamadiginiz bu , ona siz guzel ve seksi geliyorsunuz , bu gercek yani
soyle dusunun kimi erkek sisman kadini seksi bulur , kimi cok zayif olani kimi balik etli olani , bu da oyle birsey kimi erkek de olgun orta yas kadinini acaip seksi buliyor
yani size guzel gelen o kizlar o adama hicbir sey ifade etmiyor

Kızlar, tesadüfen netten biriyle tanıştım. Facede ekleştik, mesajlaşıyoruz. Çocuk benden 9 yaş küçük ve bana aşık olduğunu idda ediyor. Müstehcen bir diyaloğu yok. Önce bir duygum yoktu. Şuan çok pis aşık etti. Ay ben ne yapacağım. Farklı şehirlerdeyiz. Amacını niyetini bilmiyorum hem çok yakışıklı hem zengin. Hiç dengim değil. Benim düşüncelerimi çok sevmiş. Kafasına uymuşum. Vs Vs. Kızlar kontrolümü kaybettim önce. Sürekli msj atmak istiyorum. Biri beni durdursun. Belkide alay ediyor benle kafam bi milyon
evlisiniz değil mi ?

İşim yok diyorsun ama mali durumun iyi sanırım. Sence senden beklentisi ne? Cinsellik mi? Para mı? Ki zenginmiş söylediğine göre. Yani samimi değilse ve seni kekliyorsa da mutlaka bir beklentisi vardır. En kötüsünü düşününce cevap ne çıkıyor?
müstehcen konuşmuyor. Yaşamı ortada durumu iyi. Benim çalıştığım dönemden birikimlerim var şükür. En kötüsünü düşününce bizim yaşımızda kadınlara alışmış olması çıkıyor. Mesela şimdi atlamıyorum, trip atmıyorum, şefkatliyim, kafası karışsa güzel cevaplar alıyor, masrafsız..

Back
X