Benden bekler mi ? konuşmasından bunu mu çıkarmalıyım?

Insanlık sende kalsın. O sonradan bana yardım etmedin demesinden ziyade Allah rızası için yap. Çünkü onun halinden en iyi sen anlarsın. Kendi evin için pişirdigin yemeği biraz fazla yapar, yollarsın.
Yapmak istemezsen de kimsenin sana laf söyleme hakkı da yok. 😊😊

Karni sc olan yapar yer ,kv de girumcexe yapar ,umursamayin ,
Kahvaltilik yesinler ,basit seyler yapsınlar, yuz vermeyin ,yalniz olsa amelitatlivhasta olsa neyse

Kayınvalidemin durumunu size anlatmıştım antidepresana başladı ama alışma döneminde kafasını kaldırıp yemek yapamıyormuş 21 yaşında görümcem var yemek yapmayı bilmiyor sadece masa kurup kaldırabiliyor.Kayınvalidem geçen akşam geldi bana durumunu sordum işte kafam kalkmıyor gördüğün gibi nasıl olacak bilmiyorum dedi yemek dahi yapamıyorum yemeğimi yapabilsem dert etmicem de yapamıyorum dedi.Eltisinin kızı bazen yemek indiriyormuş k.peder evdeyken o yemek yapıyormuş öyle idare ediyoruz dedi.Ben de hamileyim 14 haftalık bulantılarım azalsa da soğanlı salçalı şeyleri o kadar yapamıyorum içim kalkıyor tamamen geçmedi bulantı bir de bel ağrısı yapıştı halsizlik vs o biçim düşünüyorum acaba benim gidip yemek yapmamı yollamamı bekliyor mudur ? 😕 Ama benim aşırı bulantı dönemimde o da hiç yemek yapabiliyor musun yardıma ihtiyacın var mı diye sormamıştı hamile halimle benden bekliyor mudur sonra sen bana yardım etmedin demesin ? İlk bebeğim düşük oldu bunda kan sulandırıcı progestan vitaminler derken günüm iğne hap içme saatlerimi unutmamakla hap takşp etmekle geçiyor içinden acaba gelinin de bi faydası olmadı der mi ki 😥
boşver kim ne düşünürse düşünsün kazın kadar kızı tabak mı taşıyomuş anca çalışması da bir şey ifade etmiyo.senin kendi ailen ve sorumlu olduğun çocuğun var sen kendi hayatına bak.

Aman ne canını sıkıyorsun, 21 yaşındaki kızına yemek tarif edip yaptırsın.
Evde kızı olmasa neyse de, kızı var kızı.
Benim eşim bana yemek yapıyor erkek haliyle.
Kızı iki internet dolaşsın yemek konusunda ahçı olur.

Kayınvalidemin durumunu size anlatmıştım antidepresana başladı ama alışma döneminde kafasını kaldırıp yemek yapamıyormuş 21 yaşında görümcem var yemek yapmayı bilmiyor sadece masa kurup kaldırabiliyor.Kayınvalidem geçen akşam geldi bana durumunu sordum işte kafam kalkmıyor gördüğün gibi nasıl olacak bilmiyorum dedi yemek dahi yapamıyorum yemeğimi yapabilsem dert etmicem de yapamıyorum dedi.Eltisinin kızı bazen yemek indiriyormuş k.peder evdeyken o yemek yapıyormuş öyle idare ediyoruz dedi.Ben de hamileyim 14 haftalık bulantılarım azalsa da soğanlı salçalı şeyleri o kadar yapamıyorum içim kalkıyor tamamen geçmedi bulantı bir de bel ağrısı yapıştı halsizlik vs o biçim düşünüyorum acaba benim gidip yemek yapmamı yollamamı bekliyor mudur ? 😕 Ama benim aşırı bulantı dönemimde o da hiç yemek yapabiliyor musun yardıma ihtiyacın var mı diye sormamıştı hamile halimle benden bekliyor mudur sonra sen bana yardım etmedin demesin ? İlk bebeğim düşük oldu bunda kan sulandırıcı progestan vitaminler derken günüm iğne hap içme saatlerimi unutmamakla hap takşp etmekle geçiyor içinden acaba gelinin de bi faydası olmadı der mi ki 😥
Desin ne olucak????

Onların sana yardım etmesi gerekirken senden mi bekliycekler? Dese bile hic umursama kendinin ve bebeğinin sağlığını düşün. 21 yaşında gayet herşeyi yapabilicek bir yaş, çalışmak bahanesi değil ,bilmiyorsa İnternet var bizde anamızın karnında öğrenmedik.

Ne derse desin ne olacak ki, aklıma bile gelmedi dersiniz ille açıklama yapma gereği duyuyorsanız. Kızı kıyamasın annesine biraz da, zahmet edip yemek yapsın, hepimiz çalışıp ev idare ediyoruz.

Benim bldigim hamile kadından bişey beklenmez...zaten hamilelik baslı basına zor halsizlik agrı sızı bulantı evine yetemiyo insan....

Eşime dedim böyle böyle annen benden bekler mi sen bel ağrısından iki büklümsün zaten ne beklicek ha fazla yaparsın ziyan olmasın diye götürülür ama her gün de kimse senden beklemez dedi umarım annesi de öyle düşünüyordur ya da düşünmesin ne yapayım ben de kendime yetiyorum

Herkes 21 yaşındaki görümcenin yemek bilmemesine takmış. Kazık kadar adamlar 1 yumurta kırmayı beceremeden yaşayıp gidiyor, kimse onlara bir şey demiyor. Ah ya erkek olmak vardı bu hayatta.
Konu sahibi, her insan yaşından ve cinsiyetinden bağımsız olarak hayatını devam ettirebilecek seviyede karnını doyurmayı öğrenmeli. Biz kimseye faydamız dokunsun diye evlenmiyoruz. Herkes kendi yuvasını kurmak için evleniyor. O yuvada yaşayan insanlar da kendilerini ve aile fertlerini doyurmanın bir yolunu bulurlar merak etmeyin.
Görümce işteyken kayınpeder de yapabilir pekala. Öğrenmenin yaşı yok.

Daha önce tarlaya gittiğinde kızı evde yatarken(2 den önce uyanmaz geç uyuyormuş da kıyamam) beni aramıştı bana yemek yapar mısın iki kap diye yapmıştım ben de o zaman da ramazandı ramazan hürmetine ama bazen salakmışım gibi geliyor insanlara çok ezdiriyorum kendimi kimseye hayır diyemiyorum

Sofra kurup kaldırmayı benim 6 yaşındaki kızım da yapıyor.
Elini taşın altına koysun yapsın. Siz de zor bir dönemdesiniz.
Valla öyle bulantılı gebelikler yaşadım ki, ölüyorum diyene su verebilecek durumda değildim, anlıyorum sizi. Sizden hizmet bekleyen de ne bileyim...

Herkes 21 yaşındaki görümcenin yemek bilmemesine takmış. Kazık kadar adamlar 1 yumurta kırmayı beceremeden yaşayıp gidiyor, kimse onlara bir şey demiyor. Ah ya erkek olmak vardı bu hayatta.
Konu sahibi, her insan yaşından ve cinsiyetinden bağımsız olarak hayatını devam ettirebilecek seviyede karnını doyurmayı öğrenmeli. Biz kimseye faydamız dokunsun diye evlenmiyoruz. Herkes kendi yuvasını kurmak için evleniyor. O yuvada yaşayan insanlar da kendilerini ve aile fertlerini doyurmanın bir yolunu bulurlar merak etmeyin.
Görümce işteyken kayınpeder de yapabilir pekala. Öğrenmenin yaşı yok.

Ben de görümcenin yemek bilmemesine takıldım ama görümce değil kaynı olsa da aynı tepkiyi verirdim. 21 yaşında bir insan yemek yapmayı bilmiyor olamaz. Hiç yapmamış olabilir ama bilmemek bir bahane değil. Makarna haşlanarak başlanır karnıyarığa kadar gider. Ben en fazla hünkar beğendiye gelebildim, mantı skill'inin yüklenmesini bekliyorum:KK53:

Sofra kurup kaldırmayı benim 6 yaşındaki kızım da yapıyor.
Elini taşın altına koysun yapsın. Siz de zor bir dönemdesiniz.
Valla öyle bulantılı gebelikler yaşadım ki, ölüyorum diyene su verebilecek durumda değildim, anlıyorum sizi. Sizden hizmet bekleyen de ne bileyim...
Benim aşırı kusmalı bir hamileliğim yok ama bulantılar yoğundu 2 haftadır rahatım yine de kesilmiş değil var yani soğan ve salçayı bir arada hayal edemiyorum hala içim kalkıyor yemeği zor yapıyorum salçasız soğansız olarak.Kayınvalidem ne eşimi alıştırmış ne kızını hep hazırcılar

Ben yapardım. Daha doğrusu kendime yaptıklarımdan onlara da verirdim. Benim görümcem de o yaşlarda, yemek yapmayı bilmiyor. Biz kendimiz şımartıyoruz ama kendimi de katıyorum. Ay okuldan geldin ay işten geldin kıyamıyoruz güya ama iyilik etmiyoruz. Benim kız kardeşim yok, kardeş yerine koyuyorum o sebeple yemek yapamamasına takılamadım çok. Kendi kardeşim de yemek yapamasa anama yemek yollardım kardeşim yapsın da demezdim ne yalan söyliyim.

derse de desin.. once 21 yasindaki kizina yemek yapmayi ogretsin.. ne demek sadece sofrayi kurup kaldiriyor. sanki 14 yasinda 13 yasinda der gibi normal soyluyorsunuz. bu zorunlulukla ogrensin iste yarin gelin olunca konu acar buraya yemek yapamiyorum, esim begenmiyor evde kavga cikiyor vs vs..

hamlilelik en gecerli sebep.. yanasmayin sakin. bir sey derse de ben yemek yapamazken de bana kimse yardim etmedi herkes kendi basina dersiniz..

21 yaşında görümceniz ve yemek yapamıyor mu? Annesi tarif etsin görümceniz yapsın en kötü.Olmazsa getirip, götürüp göstererek yapsın. Sizin durumunuz hassasmış zaten. Anlayış göstereceklerdir.

Back
X