Kayınvalidemin durumunu size anlatmıştım antidepresana başladı ama alışma döneminde kafasını kaldırıp yemek yapamıyormuş 21 yaşında görümcem var yemek yapmayı bilmiyor sadece masa kurup kaldırabiliyor.Kayınvalidem geçen akşam geldi bana durumunu sordum işte kafam kalkmıyor gördüğün gibi nasıl olacak bilmiyorum dedi yemek dahi yapamıyorum yemeğimi yapabilsem dert etmicem de yapamıyorum dedi.Eltisinin kızı bazen yemek indiriyormuş k.peder evdeyken o yemek yapıyormuş öyle idare ediyoruz dedi.Ben de hamileyim 14 haftalık bulantılarım azalsa da soğanlı salçalı şeyleri o kadar yapamıyorum içim kalkıyor tamamen geçmedi bulantı bir de bel ağrısı yapıştı halsizlik vs o biçim düşünüyorum acaba benim gidip yemek yapmamı yollamamı bekliyor mudur ?

Ama benim aşırı bulantı dönemimde o da hiç yemek yapabiliyor musun yardıma ihtiyacın var mı diye sormamıştı hamile halimle benden bekliyor mudur sonra sen bana yardım etmedin demesin ? İlk bebeğim düşük oldu bunda kan sulandırıcı progestan vitaminler derken günüm iğne hap içme saatlerimi unutmamakla hap takşp etmekle geçiyor içinden acaba gelinin de bi faydası olmadı der mi ki