Benden fazla maaş alıyorsun ayrılığı

Hakım olmıs bırının neden bu baskıları kabul ertıgını merak ettım bende ve hala neden bunu dusundugunu. Allah kurtarmıss ne degısık erkekler var ya benım esım gurur duyardı hakım olsaydımm😁 kuzenınde bence kendı dengı bırıyle beraber olsun o asalagı unutup takmaya dusunmeye bıle degmez allah askına hayatına baksın bır erkek esı bıle olsa bukadar dusunemeye degmez ayrıldı bıttı gıttı olur yanı. Sevgılıyı dusunmek cok sacma. Hayat kısaaaa kendı hayatını yasa dusuncelerı senın gıbı bırıyle takılll arkadasımm bırak hanzoyuu. Sacma cumleler kurmus olabılırım kusura bakmayın cok sınırlenıyorum boyle seylere takmayın kızlar kımseyı hayatı erkekler gıbı yasayın gelır gecer bıter bu kadar onunuzdekı maclara bakın
Kalbe söz geçmiyor bazen ama 3 sene sonunda doğru karar vermiş. Pişman değilim diyor, kuzeniminki merak

Bazı erkeklerin böyle kompleksleri olabiliyor. Yada kuzeniniz bu konuda kötü hissettiriyordu bilemiyorum. Muhtemelen nişanlısını seviyor ve bu kompleksi yenmiş bir şekilde. Dert edecek bi yön göremedim. Hakime hanıma tatil yaramamış anlaşılan :)

İyi de değişse ne, değişmese ne? Biten bitmiş niye bunun peşine düştünüz ki. Adam başkasıyla nişanlanmış demek ki kuzeninizden fazla sevmiş onu. Erkekler böyle, birine sevgi derecelerine göre davranıyorlar. Tabi hepimiz böyleyiz de işte. Boşverin kuzeniniz böyle bir adamla yaşanır mıydı?

Ablam maaşı fazla olan maaşı az olanı terk etsin :) Kadın erkek demiyorum cidden ha! Mutluluğun kuralı bu. Maaşı fazla olan istediği zaman az kazanını terk etsin,istediği zaman da geri çağırsın.Erkek de böyle davranabilir,kadın da. Ama benim bir gururum var diyen kişi de sevgili bulmayacak. Ütopya da yaşamıyoruz kendinize gelin kızlar .

Tabiki mutlu olsun ister ve akıllı bir adam yanında kararlarını veren bir kadın ister demek ki bu adam pekte iyi değilmiş kuzeninize karşı bağımlı olsun istemiş konuşmasın fazla özgürlüğü olmasın kenarda hep dursun ki çekip gidecek gücü olmasın demiş yani sevmiyor sevmediği gibi olacaksa da tam olarak bu dediğim gibi olsun istedi. Yoksa bir erkek neden kadın ekonomik olarak özgür olsun istemez ki
Erkekler kendilerine KÖLE arıyorlar OBJE ARIYORLAR. Çok kötüler çok! Siz sanırım Türkiye'de yaşamıyorsunuz.

O kadına da aynı şeyleri yaşatmak için nişanlanmıştır. Büyük ihtimal onun üzerinde de manipüle edici şeyler deneyecek işini bıraktıracak ve emin olarak söylüyorum ki eski sevgilisini unutamadı ve geri yazacak erkeklerde boyledir hırs için nişanlanmıştır emin olsun güya pişmanlık duysun kuzeniniz diyedir.

Ablam maaşı fazla olan maaşı az olanı terk etsin :) Kadın erkek demiyorum cidden ha! Mutluluğun kuralı bu. Maaşı fazla olan istediği zaman az kazanını terk etsin,istediği zaman da geri çağırsın.Erkek de böyle davranabilir,kadın da. Ama benim bir gururum var diyen kişi de sevgili bulmayacak. Ütopya da yaşamıyoruz kendinize gelin kızlar .
Siz sosyal deney filan yapmak için mi üye oldunuz buraya, samimi soruyorum?

Kuzen hala saf yalnız. Adamın karşıdaki kadınla evlenerek ona çok iyi davrandığını düşünüyor. Adam klasik aynı kişi. Saplantılı. Çevreye karısını, sevgilisini övülecek kişilerden seçen, ama kadını farklı şekillerde bastırmaya çalışan biri. Umarım evlendiği kızcağız buna hak ettiği tavrı gösterir

Back
X