- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Eşiniz düzgün olursa etkilemezİşte o hayat beni de etkiliyor ya ondan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz düzgün olursa etkilemezİşte o hayat beni de etkiliyor ya ondan![]()
Onların hayatı seni etkilemiyor, eşinin tercihleri seni etkiliyor olur o durumda.İşte o hayat beni de etkiliyor ya ondan![]()
ahahah tabi ki mini etekle eğilen birine de bakmazsın ama şöyle güzel bir insan görünce insan süzmez mi yaBen yeni taniştigimizda eşimi gay sanmıştım.
İnsanin gozu bir anlik görür yani ben yururken karşidan gelen herkesi mecburen goruyorum yani estetik ve güzel bulmadiklarimi da goruyorum yani kimseyi gormemem icin gozum kapali gezmem lazim. Karsidan geleni bir anlik herkes goruyordur ama gözüyle takip etmez, mini etegiyle egilmiş bir kadin denk gelirse başka yöne bakar. Olay gormemek değil zaten o mumkun değil, bilincli olarak bakmamak rol değil.Rol yapiyorsa da senelerce devam edemez zaten.
Ama agzinda devamli "Ben cok duzgunum, bu devirdeki aşklar bana gore değil. Yok efendim hep aldatildim en duzgun benim" ve buna benzer devamli ne kadar duzgun bir erkek olduğunu konuşup duran erkeklere hiç guvenmem. Bana en pislikleri bunlardan denk gelmisti.![]()
Ayyy bilemiyorum bu beni çok iter yürüyen egodan hoşlanmıyorum ben çok kasıntı gelir banaBöyle erkekler var aslında (çok nadir de olsa). Benim denk geldiğim mesela gerçekten kadına doymuş, zamanında yüzlerce kadınla birlikte olmuş, artık bıkmış ama egosu çooook yüksek biriydi. İnstagramında bir sürü kadından gelen yüzlerce istek vs vardı. Adam çok zengindi ve hoştu baya. Ne benimleyken ne de başka bir zamanda bir kadına şöyle bir göz ucuyla baktığını bile görmedim. Ama bu sadakatten değil bıkmışlıktan, egodan kaynaklıydı. Ve çoook zor bir insandı.
Allah affetsin tanımadığım kadının günahına soktun konu sahibiE onu diyorum işte sayfalardır kadının günahını alıyorsunuz konu sahibi mok atıyor diye![]()
ahahah tabi ki mini etekle eğilen birine de bakmazsın ama şöyle güzel bir insan görünce insan süzmez mi ya
bir anlık görür güzel veya karizmatik biri dersin bence bu aldatma değil ki onunla ilgili fantazi kurmadığın sürece sıkıntı yok o da sapıklığa giriyor![]()
Çekilecek bir şey değil zaten. Yani öyleleri de var ama bambaşka problemleri oluyor. Allah normal insanlar ile karşılaştırsın her daimAyyy bilemiyorum bu beni çok iter yürüyen egodan hoşlanmıyorum ben çok kasıntı gelir bana
adam doymuş napsın ülkenin yarısı kadınsızlıktan gözüyle yiyor kadınları![]()
Yani bilmem çok süzeyim amanda diye gezmem ama şurdan da bi afet i devran geçiyorsa güzel giyinmişse valla bakarım ne giymiş falan diye yanlız kadınları daha çok bakıyormuşum ben onu fark ettimGormuyor değildir de süzmez. Ben de süzmüyorum milleti, süzecegim kadar yakisikli erkekler dolanmiyor etrafimda sanirimTurkiyeyiz yani ortalama hep gordugumuz insanlar neyini süzecegim.
Kuzey avrupa ülkelerinde bu konu insani bir tık zorluyor elbet.![]()
Amin amin gerçekten sorunlu biriyle uğraşmak zorÇekilecek bir şey değil zaten. Yani öyleleri de var ama bambaşka problemleri oluyor. Allah normal insanlar ile karşılaştırsın her daim![]()
Yani bilmem çok süzeyim amanda diye gezmem ama şurdan da bi afet i devran geçiyorsa güzel giyinmişse valla bakarım ne giymiş falan diye yanlız kadınları daha çok bakıyormuşum ben onu fark ettim![]()
Bi sene yaz tatilindeyiz. Akşam konser var otelde konser alanında da masalar var servis de yapılıyor. Ön masada hatun elbise giymiş bebek de var yanlarında. Ayağa kalkıp bebek arabasına eğildikçe toto görünüyor ama ne görünmek, tangayı da çekmiş ablam. Eşimle ikimiz birden ohannes olduk, gidip uyarsan mı acaba dedi gittim uyardım. Ama hala o kadar küçük bebeli bi hatunun dötünün nasıl o kadar güzel olabildiğine anlam veremiyorumahahah tabi ki mini etekle eğilen birine de bakmazsın ama şöyle güzel bir insan görünce insan süzmez mi ya
bir anlık görür güzel veya karizmatik biri dersin bence bu aldatma değil ki onunla ilgili fantazi kurmadığın sürece sıkıntı yok o da sapıklığa giriyor![]()
ben masum bakıyorum yaBen de kiyafet, saç, ayakkabi, canta vs dikkatimi cektiyse kadina o sekilde bakarim nereden almiş acabaaa diye ilgilendigim sey ustundekiler olur ama erkeklerin bakmasi "ayakkabilari ne hoşmuş, cantasini nasil da uydurmuş" şeklinde olmuyordur bence.![]()
şimdi karşında birinin poposu açılıyor bakma tamam da işte göz takılıyorBi sene yaz tatilindeyiz. Akşam konser var otelde konser alanında da masalar var servis de yapılıyor. Ön masada hatun elbise giymiş bebek de var yanlarında. Ayağa kalkıp bebek arabasına eğildikçe toto görünüyor ama ne görünmek, tangayı da çekmiş ablam. Eşimle ikimiz birden ohannes olduk, gidip uyarsan mı acaba dedi gittim uyardım. Ama hala o kadar küçük bebeli bi hatunun dötünün nasıl o kadar güzel olabildiğine anlam veremiyorum![]()
yanlız ne dedin Kudra çok merak ettimBi sene yaz tatilindeyiz. Akşam konser var otelde konser alanında da masalar var servis de yapılıyor. Ön masada hatun elbise giymiş bebek de var yanlarında. Ayağa kalkıp bebek arabasına eğildikçe toto görünüyor ama ne görünmek, tangayı da çekmiş ablam. Eşimle ikimiz birden ohannes olduk, gidip uyarsan mı acaba dedi gittim uyardım. Ama hala o kadar küçük bebeli bi hatunun dötünün nasıl o kadar güzel olabildiğine anlam veremiyorum![]()
Kadın bütün otele naklen yayın yapıyordu, mecbur uyardımşimdi karşında birinin poposu açılıyor bakma tamam da işte göz takılıyor
ya bazı kadınların vücudu taş gibi oluyor yahu ablalardaki bu şansın onda biri bende olsa ..
ben olsam uyarmaya çekinirdim sanırım terslerse diye
yanlız ne dedin Kudra çok merak ettim
Poponuz çok güzel ama açılıyor falan mı çok absürd ne diyeceğimi de bilemezdim ben
pardon kalçalarını kapat istersen
ya da tanganın markası ne bayıldım ...
Ahahaha çok kötü bir durum yaKadın bütün otele naklen yayın yapıyordu, mecbur uyardım
Bebeğe eğilince eteğiniz yukarı kalkıyor, farkında değilsinizdir belki diye uyarmak istedim dedim. O da teşekkür etti, ahahah hay allah falan dedi. Ben gidince kocasına söyledi bebeğe adam kalkıp baktı ondan sonra![]()
Eşiniz düzgün olursa etkilemez
bu konuda belki absürt durdu ama ben aldatan erkeklerde de karşı kadın pürüpak tertemiz saf melek. Asıl şerefsiz kocam diyemiyorum. Bana göre ikisi de eşit suçlu.Onların hayatı seni etkilemiyor, eşinin tercihleri seni etkiliyor olur o durumda.
Yoksa o ahlaksız çift olmaz bu ahlaksız çift olur, bu olmaz öbürü olur. İş koca diye seçtiğin adamda bitiyor.
İş bu mesajda ahlaksız kelimesi konuya uyum sağlamak amacıyla yazılmıştır![]()
Bunun daha beterini ben lisede yaşadım ama onu anlatmamAhahaha çok kötü bir durum ya![]()
Geçen bir twet gördüm bulamam şimdi muhtemelen. Dünyadaki bütün kadınlar aşırı ahlaklı olsa, hiç bir erkeğe yan gözle bakmasalar kocanız sizi aldatamaz. Peki bu kocanızın ahlaklı bir insan olduğunu mu gösterir gibi bişeydi. Beyendimbu konuda belki absürt durdu ama ben aldatan erkeklerde de karşı kadın pürüpak tertemiz saf melek. Asıl şerefsiz kocam diyemiyorum. Bana göre ikisi de eşit suçlu.
Siz şimdi eşin düzgün olsa vs vs diyeceksiniz. Ben size başka bir şey diyeceğim. Konu uzayacak ama fikirler değişmeyecek![]()
Ayyy çok merak ettim neyseeeBunun daha beterini ben lisede yaşadım ama onu anlatmamokuldan biri varsa buralarda anında ifşa
![]()