Benden habersiz görüşmüsler

istemeyince insan niye koca düşkünü veya eve kapatmak zorunda oluyor anlamadım ki ben şehir dışına da yolluyorum sabahlara kadar takılır arkadaşlarıyla ama ne gerek var niye arkadaşının eşi ve onun kız arkadaşıyla takılacak eşim bi kahve içer kalkar gitmiyorlarsa ve bana da söyler söylemek -zorunda- bu arada
sizin gibi düşünmyen insanların niye eşini eve bağlayacağını düşünüyorsunuz anlamadım ?
Sizin de tanıdığınız bir kadın, eşinizle tanıştırmak için arkadaşını getirir mi? Evli bir erkekle? Evet olabilir diyen varsa geniş olabilir bilemem. Ama Belli ki tesadüfen karşılaşılmış. Abartacak bir şey yok. Şunu da ekleyeyim. Eşinin bir çiftle cinsellik muhabbeti yapmasını istemeyen hatun, o kadınla görüşme derse direkt saçmalamış olur. Doğrusu o çiftle görüşme ya da en doğrusu kocaya sen elalemle belden aşağı mı konuşuyorsun demek olacaktır. Nerden tutsak elimiZde kalan ilişkiler…

Son düzenleme:
Sizin de tanıdığınız bir kadın, eşinizle tanıştırmak için arkadaşını getirir mi? Evli bir erkekle? Evet olabilir diyen varsa geniş olabilir bilemem. Ama Belli ki tesadüfen karşılaşılmış. Abartacak bir şey yok.
kimse eşiyle tesadüfen bir yerde karşılaşmaz ki
mesele illaha bir kadını ayarlaması da değil
ben eşimin nerde olduğunu bilip oraya öyle giderim gayet planlı bir görüşme

benim en samimi dostum arkadaşımda bir erkektir bu arada hiç eşimden yana bir sıkıntı olmadı onunda kız arkadaşı var üniversite çevremizden mesele bunlar değil
ama ortadaki şu tutum bana normal gelmedi eşim arkadaşının eşi gelecekse beni de çağırır başka bir kadın varsa birde birlikte otururuz yani her şeyin bence gerçek hayatta bir oluru vardır şu durum sevgiliyken olsa gene takılmam ama evli insanların ne yaptıkları bence bellidir ben arkadaşımla buluşacağım diye gidip başka kadınlarla takılan kocaya güvenmem

benim en samimi dostum arkadaşımda bir erkektir bu arada hiç eşimden yana bir sıkıntı olmadı onunda kız arkadaşı var üniversite çevremizden mesele bunlar değil
ama ortadaki şu tutum bana normal gelmedi eşim arkadaşının eşi gelecekse beni de çağırır başka bir kadın varsa birde birlikte otururuz yani her şeyin bence gerçek hayatta bir oluru vardır şu durum sevgiliyken olsa gene takılmam ama evli insanların ne yaptıkları bence bellidir ben arkadaşımla buluşacağım diye gidip başka kadınlarla takılan kocaya güvenmem
Evet aynen öyle. Kadın fotoğrafı görmese söylemeyecekti bile. Bu insanlar sanal alemde yaşıyor sanırım. Gerçek hayatta bu söylenenleri oluruna inanamam dediğiniz gibi.

Evet aynen öyle. Kadın fotoğrafı görmese söylemeyecekti bile. Bu insanlar sanal alemde yaşıyor sanırım. Gerçek hayatta bu söylenenleri oluruna inanamam dediğiniz gibi.
ya öyle tabi ki kadın kocasıyla "denk" gelmez ki bilir nerede olacağını kocasının
madem onlar geldi eşim gelip beni alacak birlikte oturacağız düşüncesiz bir hareket yaptıkları bu biraz kadından gizli toplu buluşma oluyor en suçlu zaten eşi konu sahibinin benim vaya eşimin normalinde de bu yok

mesele bambaşka

Ben kocamla tesadüfen karşılaştım bikaç kez yav 😂 komik oluyor. Aaa benim bey geliyo diyorum her seferinde. Vallahi böyle formal her adımı haber vermeli ilişkiler yaşamıyor bazı insanlar. Dışardayım yanımda şunlar var, bitti... Detaya gerek yok ki güvendiğin bir insansa karşındaki. Böyle sürekli karşı çıkıyormuş gibi oluyor ama genel geçer bir ilişki biçimi yok bunu anlatmaya çalışıyorum. Her ilişkinin dinamiği farklı.

Kadının eşi gelecekse adam kendi eşini de çağırır diye bişey yok bu konuda. Çünkü konu sahibi gitmiyor. Adam çağırsa da gitmeyecek. Konu sahibinin tercihi bu.

"Yine karisini getirmiş" mi? 😬 Adam eşinizle gorusecek diye karisini yollamak zorunda mi ya da kadin arkadaşini?
Bence olaylar normal gelişmiş ama çok rahatsizsaniz eşinizle halledin kimsenin bir suçu yok. Eşiniz rahatsiz olsa onlarla goruşmeye bu kadar merakli olmazdi.
Eski konularında eşi, eşinin arkadaşı ve karısı üçü birlikte cinsellik konuşuyorlarmış sürekli. Yani bana pek normal bir ilişkileri varmış gibi gelmedi. Birde kadın aynısını ben yapsam dediğinde eşi üzerine yürümüş cam filan kırmış. Yani sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor eş kişiside. Ondan dolayı kadın bence kıskanmakta ve istememekte haklı. Hee bütün bunlara rağmen sen görüş ama ben görüşmek istemiyorum demiş. Arkadaşımla görüşeceğim deyip arkadaşının eşi ve başka bir kadın daha olaya dahil olsa birde hepsiyle fotoğraf çekilse bende tuhaf karşılar ve kızardım.

Ben kocamla tesadüfen karşılaştım bikaç kez yav 😂 komik oluyor. Aaa benim bey geliyo diyorum her seferinde. Vallahi böyle formal her adımı haber vermeli ilişkiler yaşamıyor bazı insanlar. Dışardayım yanımda şunlar var, bitti... Detaya gerek yok ki güvendiğin bir insansa karşındaki. Böyle sürekli karşı çıkıyormuş gibi oluyor ama genel geçer bir ilişki biçimi yok bunu anlatmaya çalışıyorum. Her ilişkinin dinamiği farklı.

Kadının eşi gelecekse adam kendi eşini de çağırır diye bişey yok bu konuda. Çünkü konu sahibi gitmiyor. Adam çağırsa da gitmeyecek. Konu sahibinin tercihi bu.
ben Ankara da eşimle karşılaşmam yaa imkansız:KK70:
ya saat başı ne yaptın ne içtin ne aldın tarzı bi ilşikimiz yok bizimde arkadaşlarımla buluşacağım der memleketinde birlikte gitsek bile dörtte gelir ben çoktaaan uyumuş olurum hiç aklıma gelmedi beni aldatır mı diye ama buluştuğu arkadaşlarını bilirim
işte bana göre adamın eşinin gelmesinde sıkıntı yok orda takılmazdım kadın yanına başka bir kadın alıp benim görebileceğim yerde fotoğraf atıyorsa ve eşim bana açıklama yapmadıysa devamı çok kötü olurdu onun için boşanmaya götürebilirdim çok büyük ihtimal ben bilmek isterim
yorum yapanlardan biri kocanı eve kapat demiş başkasına ama bende ona aslında böyle bakan bir kadının meselesinin kocayı eve kapatmak olmadığını anlatıyordum insanların erkek ve kız arkadaşları vardır ama bana göre ilişkilerin de bir düzeni vardır

Şimdi arkadaşı yanında ise orda olması normal kovacak değil de. Fotoğraf çekinip koymaları abes olmuş

Eski konularında eşi, eşinin arkadaşı ve karısı üçü birlikte cinsellik konuşuyorlarmış sürekli. Yani bana pek normal bir ilişkileri varmış gibi gelmedi. Birde kadın aynısını ben yapsam dediğinde eşi üzerine yürümüş cam filan kırmış. Yani sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor eş kişiside. Ondan dolayı kadın bence kıskanmakta ve istememekte haklı. Hee bütün bunlara rağmen sen görüş ama ben görüşmek istemiyorum demiş. Arkadaşımla görüşeceğim deyip arkadaşının eşi ve başka bir kadın daha olaya dahil olsa birde hepsiyle fotoğraf çekilse bende tuhaf karşılar ve kızardım.

Cinsellik konuşması kısmı gercek mi değil mi ben anlayamadım yorumlardan. 🙄 Gercekten eşim oturup arkadasi ve eşiyle rüyalanma, boşalma vs konuşuyor olsa derdim avmdeki buluşma olamazdi.

Kızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
canım belki gerçekten eşinin dediği gibidir her şey ama şu bir gerçek ki her kadın o WhatsApp durumunu görse içten içe bi sinir olur. olmayan yalan konuşuyordur. eşin poza girmeye bilirdi yani eşinde de bu yönden hata var sonuçta karın yanında değil ve o kız ister istemez eşinle bi alakası varmış gibi göründü pozda

ben Ankara da eşimle karşılaşmam yaa imkansız:KK70:
ya saat başı ne yaptın ne içtin ne aldın tarzı bi ilşikimiz yok bizimde arkadaşlarımla buluşacağım der memleketinde birlikte gitsek bile dörtte gelir ben çoktaaan uyumuş olurum hiç aklıma gelmedi beni aldatır mı diye ama buluştuğu arkadaşlarını bilirim
işte bana göre adamın eşinin gelmesinde sıkıntı yok orda takılmazdım kadın yanına başka bir kadın alıp benim görebileceğim yerde fotoğraf atıyorsa ve eşim bana açıklama yapmadıysa devamı çok kötü olurdu onun için boşanmaya götürebilirdim çok büyük ihtimal ben bilmek isterim
yorum yapanlardan biri kocanı eve kapat demiş başkasına ama bende ona aslında böyle bakan bir kadının meselesinin kocayı eve kapatmak olmadığını anlatıyordum insanların erkek ve kız arkadaşları vardır ama bana göre ilişkilerin de bir düzeni vardır
Biz izmirde karşılaşıyoruz valla. Genelde takıldığımız mekanlar da semtler de belli çünkü. Birimiz güzelbahçede diğerimiz karşıyakada olmuyoruz çoğu zaman.

İşte o ilişkilerin düzeni iki kişiye bağlıdır diyorum ben de. Yani her ilişki aynı düzende olmak zorunda değil ki. Bikaç ay önce eşim işten erken çıkmış, evli bir kadın arkadaşının evine gitmiş. Kadın evden çalışıyor, kocası işte, ben evdeyim. Beni gittikten sonra görüntülü arayıp “ehehehe bak ben nerdeyiiim” dedi. Benim tek kızdığım şey beni niye almadın ya ben de x’i özlemiştim oldu. Buradaki çoğu kadın bunu yaşasa aldatılıyor muyum diye konu açar 😂 Bizde durumlar böyle valla, kasmıyoruz. Aldatılma korkumuz yok, rahat insanlarız da. Öyle geçinip gidiyoruz.

Biz izmirde karşılaşıyoruz valla. Genelde takıldığımız mekanlar da semtler de belli çünkü. Birimiz güzelbahçede diğerimiz karşıyakada olmuyoruz çoğu zaman.

İşte o ilişkilerin düzeni iki kişiye bağlıdır diyorum ben de. Yani her ilişki aynı düzende olmak zorunda değil ki. Bikaç ay önce eşim işten erken çıkmış, evli bir kadın arkadaşının evine gitmiş. Kadın evden çalışıyor, kocası işte, ben evdeyim. Beni gittikten sonra görüntülü arayıp “ehehehe bak ben nerdeyiiim” dedi. Benim tek kızdığım şey beni niye almadın ya ben de x’i özlemiştim oldu. Buradaki çoğu kadın bunu yaşasa aldatılıyor muyum diye konu açar 😂 Bizde durumlar böyle valla, kasmıyoruz. Aldatılma korkumuz yok, rahat insanlarız da. Öyle geçinip gidiyoruz.
ya işte bu ilişkinin yapısıyla alakalı sanırım

Bu kadar kesin konuşmasanız? Ben eşimle gayet karşılaşıyorum. Eşim arkadaşlarımla dışarı çıkıcam der mesela gittiği semti bilirim en fazla, oturduğu mekanı bilmem. Neden eşim bana rapor verir gibi bulunduğu her yeri söylesin ki? Farklı arkadaşlarımızla buluşup aynı mekanda denk gelmişliğimiz bile var. Daha geçen hafta işim erken bitti yakın bir alışveriş merkezine uğradım, çıkışta yürürken bir araba yanımda durdu baktım eşim, civarda bir işi varmış bildiğiniz yolda karşılaştık. Her ilişki birbirinin aynı olmuyor yani

Bu kadar kesin konuşmasanız? Ben eşimle gayet karşılaşıyorum. Eşim arkadaşlarımla dışarı çıkıcam der mesela gittiği semti bilirim en fazla, oturduğu mekanı bilmem. Neden eşim bana rapor verir gibi bulunduğu her yeri söylesin ki? Farklı arkadaşlarımızla buluşup aynı mekanda denk gelmişliğimiz bile var. Daha geçen hafta işim erken bitti yakın bir alışveriş merkezine uğradım, çıkışta yürürken bir araba yanımda durdu baktım eşim, civarda bir işi varmış bildiğiniz yolda karşılaştık. Her ilişki birbirinin aynı olmuyor yani
bilemiyorum hangi şehir ama ben ankara da bir mekana gidecek olsam sadece kızılayda karşılaşma oranımız 1/50 olur herhalde bizde bibirimize konum atmıyoruz ya da gittiği arkadaşlarının fotoğraflarını çekmiyor
ama buluştuğu yere arkadaşının eşi başka bir kadınla geliyorsa fotoğraflar falan çekiliyorsa bana haber vermek zorunda dedim
eşine denk geldi diyelim bana göre oturup samimi olup fotoğraf atmak da saçma bana komple bu olay tuhaf geliyor benim için ipin ucu boşanmaya kadar gider

Siz İstanbulda mı yaşıyorsunuz? Benim eşimle babamla karşılaşmışlığım çoktur dışarda

Back
X