• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden habersiz görüşmüsler

bu konuda belki absürt durdu ama ben aldatan erkeklerde de karşı kadın pürüpak tertemiz saf melek. Asıl şerefsiz kocam diyemiyorum. Bana göre ikisi de eşit suçlu.
Siz şimdi eşin düzgün olsa vs vs diyeceksiniz. Ben size başka bir şey diyeceğim. Konu uzayacak ama fikirler değişmeyecek :D

Kimse diger kadinlara melek, saf, temiz demiyor ama elin tanimadiginiz kadini ve evli oldugunuz, size sadakat sozu vermiş, her aksam yuzunuze bakan eşinizin yaptiğini eşit suç sayiyorsaniz diyecek bir şey kalmiyor. 🙄

Geçen bir twet gördüm bulamam şimdi muhtemelen. Dünyadaki bütün kadınlar aşırı ahlaklı olsa, hiç bir erkeğe yan gözle bakmasalar kocanız sizi aldatamaz. Peki bu kocanızın ahlaklı bir insan olduğunu mu gösterir gibi bişeydi. Beyendim 😂
Çok şükür ki Kemalim yapmaz, o yelloz baştan çıkarmıştır diye düşünen biri değilim. Ben de beğendim😍

Ne yapacaklardı? Kadın arkadaşını sen kızarsın diye evine mi yollayacaktı? O kızı Eşinle tanıştırmaya getirdiklerini düşünmüyorsun herhalde
Ne?😂 genişlikte zirve. Bir de 75 kişi beğenmiş. Ben arkadaşım ve eşiyle gidicem, bir de arkadaşımın eşinin arkadaşı gelecek, biz de 4lü foto çekeceğiz hahahaha YOK ARTIK. Lise ilişkisi falan mı sandınız siz evliliği?

Kız geldiğinde eşiniz bana müsade demeliydi. Hadi demedi fotoğraf çektirmek ne ya? Eşim yapsa ağzına ederdim afedersiniz de.

bu konuda belki absürt durdu ama ben aldatan erkeklerde de karşı kadın pürüpak tertemiz saf melek. Asıl şerefsiz kocam diyemiyorum. Bana göre ikisi de eşit suçlu.
Siz şimdi eşin düzgün olsa vs vs diyeceksiniz. Ben size başka bir şey diyeceğim. Konu uzayacak ama fikirler değişmeyecek :KK70:
Kadın tertemiz demedik ki, muhattabim değil, beni aldatan kocam için başka kadinla muhattab olup kendimi yormam.

Bakın ben arkadaşın eşinden hiç mi hiç hoşlanmıyorum o yüzden eşime siz kendinz görüşün diyorum doğal hakkı görüşebilirler ama bu normal mi ben yoksam arkadasin eşi neden geliyor hadi o geldi neden kız arkadaşını getiriyor aynısı ben yapsam yabancı bı erkek olsa masamda bana yapmadığı kalmaz
Sizde de hata var üzgünüm. Benim sevmediğim bir kadınla eşim avm'ye falan gidemez. Hakkı makkı nedir ya😂 Kocasıyla nasıl görüşüyorsa görüşsün. Bizim de arkadaşlarımız var tek başımıza evli çiftlerin peşine avm'ye gidildiğini hiç duymadım. Ne münasebet? Hani tek giderim birden arkadaşımla eşini görürüm ille kahve içelim derler hadi neyse. Ama yanlarında başka adam varsa asla oturmam.
Aynen dediğiniz gibi siz yapsanız neler olurdu Allah bilir.

Siz şimdi eşin düzgün olsa vs vs diyeceksiniz. Ben size başka bir şey diyeceğim. Konu uzayacak ama fikirler değişmeyecek :KK70:
Eşit değil bence ya. Adamın bana karşı sorumluluğu var. Kadın da aşifte ama eşim kadar suçlu değil😀 Ama eşit derecede şerefsiz olduklarında hemfikirim😂😂
Ay birden aldatılmış gibi sinirlendim yaa😂

Ne?😂 genişlikte zirve. Bir de 75 kişi beğenmiş. Ben arkadaşım ve eşiyle gidicem, bir de arkadaşımın eşinin arkadaşı gelecek, biz de 4lü foto çekeceğiz hahahaha YOK ARTIK. Lise ilişkisi falan mı sandınız siz evliliği?
He 10 sene olacak lise ilişkim başlayalı. Eşiniz çalışıyor, markete giriyor, toplu taşımaya biniyor belki, sokakta yürüyor… kimbilir oralarda ne mini etekli hatunlar görüyor, ne parfüm sıkmışları kokluyor, ne boyalı saçlara ilgiyle bakıyor🥳 belki işyerine arkadaşların arkadaşları geliyor da haberiniz olmuyor. Genişsiniz belki ve bilmiyorsunuz. Hemen eve kitleyin herifi

AVM ye esimle gidecek olsam, eşim cagirdiysa yanında kim var diye bakmam ki, giderim. Erkek arkadaşı var diye kaçarak uzaklaşmam mi gerek ordan ? Ne saçma 😂

He 10 sene olacak lise ilişkim başlayalı. Eşiniz çalışıyor, markete giriyor, toplu taşımaya biniyor belki, sokakta yürüyor… kimbilir oralarda ne mini etekli hatunlar görüyor, ne parfüm sıkmışları kokluyor, ne boyalı saçlara ilgiyle bakıyor🥳 belki işyerine arkadaşların arkadaşları geliyor da haberiniz olmuyor. Genişsiniz belki ve bilmiyorsunuz. Hemen eve kitleyin herifi
Alakaya maydonoz gerçekten😂 Toplu taşımada da gördüklerinizle foto çekip hikaye atıyor musunuz acaba?
Kadının eşinin diğer kadınla ilişkisi vssi var denmiyor zaten. Ya hu kadın evde oturuyor. Haberi yok. Telefonu açıyor aa eşim arkadaşları artı bir kadınla buluşmuş bir de foto çekip atmışlar😂😂 wooow ne kadar normal ya😂

Alakaya maydonoz gerçekten😂 Toplu taşımada da gördüklerinizle foto çekip hikaye atıyor musunuz acaba?
Kadının eşinin diğer kadınla ilişkisi vssi var denmiyor zaten. Ya hu kadın evde oturuyor. Haberi yok. Telefonu açıyor aa eşim arkadaşları artı bir kadınla buluşmuş bir de foto çekip atmışlar😂😂 wooow ne kadar normal ya😂
Belki yapıyor kadın otobüste, eşininizin cebine telefon numarası aTmış da olabilir mesela. Az düşünün bu ihtimal hiç düşük değil

Belki yapıyor kadın otobüste, eşininizin cebine telefon numarası aTmış da olabilir mesela. Az düşünün bu ihtimal hiç düşük değil
Siz böyle yaşayın olur mu? Eşiniz numara falan alsın. Ben sevmiyorum böyle şeyler☺️ Kendim de yapmıyorum. Siz yapıyorsanız böyle düşünmeniz normal. Sizin hayatınıza karışamam tabi☹️

Eşit değil bence ya. Adamın bana karşı sorumluluğu var. Kadın da aşifte ama eşim kadar suçlu değil😀 Ama eşit derecede şerefsiz olduklarında hemfikirim😂😂
Ay birden aldatılmış gibi sinirlendim yaa😂
Yani burada bir metres konu açınca kimse sen suçlu değilsin o adam suçlu demiyor. Kadını recm ediyor resmen. Linçlerden lince koşuyor kadın. Demek ki kadın da suçlu😀😀

istemeyince insan niye koca düşkünü veya eve kapatmak zorunda oluyor anlamadım ki ben şehir dışına da yolluyorum sabahlara kadar takılır arkadaşlarıyla ama ne gerek var niye arkadaşının eşi ve onun kız arkadaşıyla takılacak eşim bi kahve içer kalkar gitmiyorlarsa ve bana da söyler söylemek -zorunda- bu arada
sizin gibi düşünmyen insanların niye eşini eve bağlayacağını düşünüyorsunuz anlamadım ?

Back
X