Bakın böyle bişey diyebilmem için eşimin de öyle olması lazım ben dışarda birine adres sorsam erkeğe niye soruyorsun diye bı adamdan bahsediyorumSimdi kiz arkadasimla avmde gezerken esim orda olsa, kiz arkadasimi da alir yanina giderim, esimin arkadasi orda olsun olmasin farketmez, napicam arkadasimi yuruyen merdivende bye diyip kacicam mi? Ayrica boyle bisey dusunup arkadasimi yollamam ona hakarettir, araniyo mu benim arkadasim, cinsiyet farketmeksizin insan olarak bir araya gelebilmeliyiz, herkese yollu gozuyle, kocami ayarticak mi gozuyle bakmak bana irrasyonel gelen bisi, anlamiyorum bu kafayi. Hayatlar haremlik selamlik olsun o zaman.
Yorumlari okuyunca anladim biraz.O zaman sonuna kadar haklisin eşinin yaptığı çok yalnış ama o kadinin yaptigi tam bir adilik.Kadinin kadina ettigine bak ya ve hamileymişsin.Sakin üzup strese girme bebegine bisey olsa kina yakar o pislikler dik dur,restini cekmissin cok konusup yuz göz olma esinle.Bakın ben arkadaşın eşinden hiç mi hiç hoşlanmıyorum o yüzden eşime siz kendinz görüşün diyorum doğal hakkı görüşebilirler ama bu normal mi ben yoksam arkadasin eşi neden geliyor hadi o geldi neden kız arkadaşını getiriyor aynısı ben yapsam yabancı bı erkek olsa masamda bana yapmadığı kalmaz
Daha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyorDenk geliş olabilir ama story paylaşmak art niyet gösterge sidir benim için. Eşinizin suçu olmayabilir bu durumda. Iyice anlayıp ettinozmi?
Bunu yazmaya gelmiştim hazır yazılmışını buldumSimdi kiz arkadasimla avmde gezerken esim orda olsa, kiz arkadasimi da alir yanina giderim, esimin arkadasi orda olsun olmasin farketmez, napicam arkadasimi yuruyen merdivende bye diyip kacicam mi? Ayrica boyle bisey dusunup arkadasimi yollamam ona hakarettir, araniyo mu benim arkadasim, cinsiyet farketmeksizin insan olarak bir araya gelebilmeliyiz, herkese yollu gozuyle, kocami ayarticak mi gozuyle bakmak bana irrasyonel gelen bisi, anlamiyorum bu kafayi. Hayatlar haremlik selamlik olsun o zaman.
Hmm o zaman ayrıDaha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyor
Tmmda , ola bilir haklsin. Yine Benimde aklima girmez neden Benim esim Hala Bir cift ile ve baska Bir kadinla takilsinki? Ne alaka ?! Vallah bence onun esi, hele ki böyle Bir kafayla, Cok büyük yanlis yapti. Okadar detaylararina dikkat ediyorsa konu sahibinin, o zaman kendine de ceki düzen vermesi lazim. Madem evlilikte ne yakisir ne yakismaz biliyor gibi yapiyorsa, Adam olsun dikkat etsin hareketlerine.Ya eşinin kızdan haberi yoksa pekte suçluymuş gibi durmuyor aslında. Olay arkadaşının karısında gibi daha çok önceki konuyu pek bilmiyorum ama.Böyle bir olayın tekrar yaşanmasını istemediğini kesin bir dille belirt bence.
Yine aynı şey olursa görüştürmem seni onlarla de.
Ya siz beni gerçekten anlamıyorsunuz size normal gelebilir ama eşim beni kıskanan erkek arkadaşlarıyla az fazla muhabbet etsem birde eşim yanımdayken kaş göz eden biri o kızlar yanına gelince benim işim çıktı diyip kalkabilirdiKadınlar belki de ayıp olmasın diye sonradan yanlarına uğramışlardır, ayak üstü sohbet muhabbete dönüşmüştür, oyüzden yanlarında kalmışlardır.. Bence büyütülecek, kavga çıkarılacak bir durum asla değil. Hiç tanımadığınız bir kadını da töhmet altında bırakmanız hiç hoş değil! Eşiniz bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta.
Ya konu bunu durumda paylaşması. Nispet yapar gibi ima yapar gibi. Oradaki kişiler iş arkadaşı olsa, çok yakın arkadaş olsalar neyse ama onlar karı koca diğerleri alakasız.Simdi kiz arkadasimla avmde gezerken esim orda olsa, kiz arkadasimi da alir yanina giderim, esimin arkadasi orda olsun olmasin farketmez, napicam arkadasimi yuruyen merdivende bye diyip kacicam mi? Ayrica boyle bisey dusunup arkadasimi yollamam ona hakarettir, araniyo mu benim arkadasim, cinsiyet farketmeksizin insan olarak bir araya gelebilmeliyiz, herkese yollu gozuyle, kocami ayarticak mi gozuyle bakmak bana irrasyonel gelen bisi, anlamiyorum bu kafayi. Hayatlar haremlik selamlik olsun o zaman.
Peki nispet gibi 4lu story atmakKadınlar belki de ayıp olmasın diye sonradan yanlarına uğramışlardır, ayak üstü sohbet muhabbete dönüşmüştür, oyüzden yanlarında kalmışlardır.. Bence büyütülecek, kavga çıkarılacak bir durum asla değil. Hiç tanımadığınız bir kadını da töhmet altında bırakmanız hiç hoş değil! Eşiniz bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta.
Niye isiriyolar mi kadin gorunce otomatik? Guvenmedigim insanlar ne arkadas cevremde barinir, ne de eşim arkadasim olabilir.Ya konu bunu durumda paylaşması. Nispet yapar gibi ima yapar gibi. Oradaki kişiler iş arkadaşı olsa, çok yakın arkadaş olsalar neyse ama onlar karı koca diğerleri alakasız.
Ben arkadaşımla AVM’de olsam arkadaşımla, eşim yalnız olsa belki yanına gidip otururum, ama onun da yanında arkadaşı varsa gitmem.
Aynen bende yada ayaküstü giderim yanlarına napiyosunuz diye sonra arkadaşını da alır giderim oturup kahve içip birde story atmak neYa konu bunu durumda paylaşması. Nispet yapar gibi ima yapar gibi. Oradaki kişiler iş arkadaşı olsa, çok yakın arkadaş olsalar neyse ama onlar karı koca diğerleri alakasız.
Ben arkadaşımla AVM’de olsam arkadaşımla, eşim yalnız olsa belki yanına gidip otururum, ama onun da yanında arkadaşı varsa gitmem.
O zaman probleminizi eşinizle çözeceksiniz. Elin kadınları sanki kocanızın peşindeymiş gibi davranmayacaksınız. Başkalarının namusuna üstü örtülü de olsa dil uzatmayacaksınız. Kocanız dışında kimse sizin hassasiyetlerinizi gözetmek zorunda değil.Ya siz beni gerçekten anlamıyorsunuz size normal gelebilir ama eşim beni kıskanan erkek arkadaşlarıyla az fazla muhabbet etsem birde eşim yanımdayken kaş göz eden biri o kızlar yanına gelince benim işim çıktı diyip kalkabilirdi
Sizi kıskanmıyor kendince kontrol altında tutuyor ozaman. Kişi kendinden bilir işi?.. İlişkide birine mübah olan diğerine yasak olamaz.Ya siz beni gerçekten anlamıyorsunuz size normal gelebilir ama eşim beni kıskanan erkek arkadaşlarıyla az fazla muhabbet etsem birde eşim yanımdayken kaş göz eden biri o kızlar yanına gelince benim işim çıktı diyip kalkabilirdi
Kimin namusuna laf etmişim ?O zaman probleminizi eşinizle çözeceksiniz. Elin kadınları sanki kocanızın peşindeymiş gibi davranmayacaksınız. Başkalarının namusuna üstü örtülü de olsa dil uzatmayacaksınız. Kocanız dışında kimse sizin hassasiyetlerinizi gözetmek zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?