Benden habersiz görüşmüsler

Yani o kadın normal değil,bilerek yapıyor falan da eşin de normal değil arkadaşım.
Hep beraber grup yapar gibi cinsellik konuşmak özellikle eşimin arkadaşıyla çok saçma.
Eşin sana tamam görüşmem der ama görüşülür hatta sen daha bu kadın yüzünden çok yakalarsin onları

Bakın böyle bişey diyebilmem için eşimin de öyle olması lazım ben dışarda birine adres sorsam erkeğe niye soruyorsun diye bı adamdan bahsediyorum

Yorumlari okuyunca anladim biraz.O zaman sonuna kadar haklisin eşinin yaptığı çok yalnış ama o kadinin yaptigi tam bir adilik.Kadinin kadina ettigine bak ya ve hamileymişsin.Sakin üzup strese girme bebegine bisey olsa kina yakar o pislikler dik dur,restini cekmissin cok konusup yuz göz olma esinle.

Denk geliş olabilir ama story paylaşmak art niyet gösterge sidir benim için. Eşinizin suçu olmayabilir bu durumda. Iyice anlayıp ettinozmi?
Daha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyor

Kadınlar belki de ayıp olmasın diye sonradan yanlarına uğramışlardır, ayak üstü sohbet muhabbete dönüşmüştür, oyüzden yanlarında kalmışlardır.. Bence büyütülecek, kavga çıkarılacak bir durum asla değil. Hiç tanımadığınız bir kadını da töhmet altında bırakmanız hiç hoş değil! Eşiniz bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta.

Bunu yazmaya gelmiştim hazır yazılmışını buldum

Diğer konunuzda da size söyledik, ortama uyum sağlayamayan sizsiniz. Kimse size göre hareket edemez.

Daha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyor
Hmm o zaman ayrı
Bilmiyorum bir iki şey insanın aklına geliyor ama yazmak istemedim. Fakat o tarz muhabbetler normal değil kesinlikle.

Haksızsınız evet. Neyine kızdınız ki bu kadar? Eşiniz arkadaşıyla görüşmüş arkadaşı da eşini getirmiş ee ne var bunda? Arayıp sizden onay mı almalıydı karım da gelebilir mi diye? Siz sevmiyorsunuz diye eşiniz görüşmesin mi? Diğer kadın da sonradan çıkmış ortaya. Eşiniz bir masada yeni tanıştığı bir kadınla oturduğunda nikahınız düşüyor mu? İstiyorsunuz ki herkes sizin doğrularınıza, isteklerinize göre şekil alsın ama yok öyle bir dünya. Siz ya eşinize güvenmiyorsunuz ya kendinize. Kıskanç insanları gerçekten hiç anlamıyorum, hayatı sadece kendinize zorlaştırıyorsunuz. Eşinizin de erkeğe adres sorduğunuzda tepki gösteren bir dağ ayısı olması şu yaptığınızı haklı çıkartmıyor. İkiniz de yanlışsınız

Tmmda , ola bilir haklsin. Yine Benimde aklima girmez neden Benim esim Hala Bir cift ile ve baska Bir kadinla takilsinki? Ne alaka ?! Vallah bence onun esi, hele ki böyle Bir kafayla, Cok büyük yanlis yapti. Okadar detaylararina dikkat ediyorsa konu sahibinin, o zaman kendine de ceki düzen vermesi lazim. Madem evlilikte ne yakisir ne yakismaz biliyor gibi yapiyorsa, Adam olsun dikkat etsin hareketlerine.

Ya siz beni gerçekten anlamıyorsunuz size normal gelebilir ama eşim beni kıskanan erkek arkadaşlarıyla az fazla muhabbet etsem birde eşim yanımdayken kaş göz eden biri o kızlar yanına gelince benim işim çıktı diyip kalkabilirdi

Ya konu bunu durumda paylaşması. Nispet yapar gibi ima yapar gibi. Oradaki kişiler iş arkadaşı olsa, çok yakın arkadaş olsalar neyse ama onlar karı koca diğerleri alakasız.
Ben arkadaşımla AVM’de olsam arkadaşımla, eşim yalnız olsa belki yanına gidip otururum, ama onun da yanında arkadaşı varsa gitmem.

Peki nispet gibi 4lu story atmak

Niye isiriyolar mi kadin gorunce otomatik? Guvenmedigim insanlar ne arkadas cevremde barinir, ne de eşim arkadasim olabilir.

Aynen bende yada ayaküstü giderim yanlarına napiyosunuz diye sonra arkadaşını da alır giderim oturup kahve içip birde story atmak ne

O zaman probleminizi eşinizle çözeceksiniz. Elin kadınları sanki kocanızın peşindeymiş gibi davranmayacaksınız. Başkalarının namusuna üstü örtülü de olsa dil uzatmayacaksınız. Kocanız dışında kimse sizin hassasiyetlerinizi gözetmek zorunda değil.

Sizi kıskanmıyor kendince kontrol altında tutuyor ozaman. Kişi kendinden bilir işi?.. İlişkide birine mübah olan diğerine yasak olamaz.

Kimin namusuna laf etmişim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…