Benden habersiz görüşmüsler

Siz hiç esra erol müge anli falan izlemiyorsun yada denk gelmiyorsunuz galiba orda ki konulara
Yok bacimsu izlemiyorum Muge Anli, cogu zaman asiri aksanli konusuyolar, cozemiyorum konusmalari, ben farkli bi boyuttan bildiriyorum, kadin erkek ilisklileri böyle islemiyo bizde, gidiyorum zati, hoscakal.

Ben de başlarım böyle medeniyete! ne story atması ya nerden bu laçka muhabbetler?? konu sahibi son derece haklı, kendinizi üzmeyin ama bebeğinizi düşünün ve kocanıza da, çevresindekilere de, onlarla ilişkilerine de asla güvenmeyin!

Bu kadar genişlik gece gece sinirlendirdi beni. Mantıklı yorumlar yapmaya çalışmayın zira eşi rahatsızsa saçma bile olsa gerekçesi olay bitmiştir, bitmiş olması gerekir kendinize gelin biraz.

İnanın tam hatirlamiyorum hamilelikten heralde unutkanim baya ama ruyalanmak gibi şeyleri konusmuslardi gecelik falan.
Ya bilmiyorum çok garip.Karşı tarafta çok garip,sizin eşinizde bir garip.
Hamilesinizde moralde bozmak istemem.
Sağlam bir rest çekin ya çok mu önemli insanlar bunlar sanki? Görüşmesin bir daha.Size her şeyi kısıtlayıp kendisi saçma sapan işler yapıyor.Yok yaa!

Teşekkür ederim bazen burda ki yorumları okuyunca ben mi anormalim diyorum

Bilmem, begenmedim attiniz haremlik selamlık yasaymiyoruz lafima, ben de dönüp size attim, siz atinca ok, ben atinca takmis mi oldum
Ben sizin kacinci sayfadaki yoruma Bir tane attim
Cok komiksiniz ya valla birinci sayfadaki yoruma geri donup begenmedim atiyorsunuz geri tekrar yeni yazdiklarima donup begenmedime boguyorsunuz
Neyse boyle devam tesekkurler

Ben sizin kacinci sayfadaki yoruma Bir tane attim
Cok komiksiniz ya valla birinci sayfadaki yoruma geri donup begenmedim atiyorsunuz geri tekrar yeni yazdiklarima donup begenmedime boguyorsunuz
Neyse boyle devam tesekkurler
Ne demek, sen iste ben begenmedim atarim her zaman, sen atinca sikinta yoksa ben atinca da takmiycan kafaya, ister 1. Sf. ister 5. sf. Hadi cacav

Ya belki de eşim yalan söylüyor en başından beri arkadaşın eşi ve o yabancı kız vardi zaten ilk başta da hiç onları söylemedi aliyle oturduk diye anlattı taki ben story görene kadar
Bence eşinizin bir suçu yok. Biraz emrivakiye maruz kalmış kizarsiniz diye de size söyleyememistir. Birden kadının arkadaşı gelince ne desin eşim kızar bu gitsin diyecek hali yok. Ben esinizde bir sorun görmedim ama kadının fotoğraf atmasını art niyetli buldum. Bir de önceki yorumumda da sormuştum. Cinsellikle ilgili ne konuşmuşlar üçü?

Zoruma giden ne biliyor musunuz ben onun için yaşadığım şehri değiştirdim işimden ailemden ayrıldım onun böyle güvenimi sarsmasi evet güvenmiyorum güvenemiyorum belki size basit gelecek ama benden habersiz düğünden sonra 100 bin kredi çekmiş ve ben yeni öğrendim öğrendiğim de de herşeyin üstüne yemin etti cekmedigine dair valizimi hazırlamaya başladım ve itiraf etti krediyi çekip babasına vermiş düğünümüz de bir lira bile yardım etmeyen babasina şuan onun borcunu ödüyoruz ve artık güvenemiyorum eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…