Benden habersiz görüşmüsler

Yani evet bu şekilde düşününce normal.İnsan evlendi diye hiç mi karşı cinsten arkadaşı olmayacak? Ya da o an yanındaki arkadaşını nasıl yollayabilirdi dediğin gibi.
Ama konu sahibinin eşi,eşinin arkadaşı ve karısı daha önce cinsellik muhabbeti yapmış.Çok iğrenç bir şey ya.Konu sahibi kıllanmakta haklı değil mi şimdi?

Bence bu konu sahibi ile arkadaşının karısı birbirlerini iyice zıt bellediler.
Ne yapsak diye düşünüyorlar.
Konu sahibi zaten çok kızgın,sevmiyor her hareketten iyice kafayı yiyor.
Bu iş bu inatla,bu zitlikla daha da büyür benden demesi.
Şimdi konu sahibi resti çekti,adamda gizli gizli yine görüşür ve karım istemiyor diye illaki söyler.
Sonra arkadaşının karısı iyice hirslanir ve görüştüklerini belli eder,daha neler olur olur kim bilir.
Birde bunun doğumu var,aaa doğum yaptı hadi bebek görmeye gidelim diyecekler ve al başına belayı.

Kimin namusuna laf etmişim ?
Konunuz tamamen iki kadının -size göre- arsızlığı üzerine kurulu. Yok tanımadığı erkeğin yanına gitmiş, yok arkadaşını da yanında getirmiş. Diğer konunuzda zaten kocamla birini tanıştıracaklar diye korkuyorum diyordunuz. Problem diğer üç kişi değil, kocanız. Kocanız dışında kalan insanları dilinize dolamayın.

Eski konunuzu da okumustum. Bu sefer cidden aşmışlar . Suç tamamen kocanda. Amaç nedir yani neden baska kız? Neden baska erkek değil? Hamilesin sinirlerine hakim ol ama eşinlede bıçak gibi keskin konusman gerek. Gizli saklı işlerle olacak iş değil bu. Bi de inat gibi story atmış. Benm istemediğim sevmediğim insanların yanında kocamın işi olamaz ki. Kaldı ki bensiz?! Önce bebeğini düşünerek olgun davranmaya çalış. Kesin dille konus kocanla

Simdi birsey de eminmisiniz
Esinizle arkadasi bulusuyor sonra kadinlar mi geliyor yoksa arkadasi karisiylami geliyor bence bunlar onemli detay
Niye herkes boyle Kizlar avmde geziyormus da sonradan aralarina katilmis gibi anladiki

Birde story de napiyorlardi

Eğer eşimin arkadaşlarını bende tanıyorsam,muhabbetimiz varsa sorun etmem bensiz oturmalarını.Zaten kadınlar sonradan gelmiş.Tamam kadının yanında gelen diğer kadın detayından rahatsız olurdum ama planlı bir şey olmadığı için çokta takılmazdım,hele de eşime güveniyorsam.
Konu sahibin eşi sıkıntılı zaten onun yaptığı detaylara dikkat etmek değil,hükmetmek bence.Kıskançlıkta bir yere kadar.
Ama şurda sana katılıyorum.Karısının o kadar şeyine karışan adamın bu yaptığı hareket iki yüzlülük oluyor.

Zaten bunu eşim anlatmadi ben sanıyorum ki ikisi görüştü arkadaşıyla eşim story gördüm gece kadın paylaşmış eşimi uyandırdım bu ne dedim dedigi su ya işte aliyle görüştüm ya Esra da arkadaşıyla alisveristeymis yanımıza geldiler storyde kahve içiyorlardı

Daha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyor
Yatak odası muhabbeti derken ne mesela ne konuşmuşlar anlamadım?

Konuya gelince de, görüşebilir tabii ki zaten siz de görüşmesin dememissiniz hoşlanmadığınız için kendiniz görüşmemeyi tercih etmişsiniz gayet normal. Onların görüşmeleri de aynı şekilde normal ama kadının sizi kışkırtmak istercesine bir tanesi tanımadığınız bir kadın olmak üzere iki kadın iki erkek, sizin göreceğiniz mecraya fotoğraf atması çok gereksiz. Hamile değilim ama ben de kızardım başlarım öyle medeniyete

Niye ki? Esiyle tanistirmaya mi getirnisler o kizi size gore? Amac ne hamile konu sahibiyle, karpatlarin Maradonasi kocasini bosatmak mi? Sonra ne yani?
Evli bir çiftin elin adamıyla cinsellik muhabbeti yapmasıda normal değil ama.Hangi koca,başka bir erkeğin yanında karısıyla beraber böyle muhabbet yapar? Afedersiniz ama çok genişçe bir hareket bu ya.Yani neler duyuyoruz,görüyoruz insanın aklına her şey geliyor.
Amaç belki boşatmak değildir ama başka şeyler olabilir Allah esirgesin.

Çok haklısınız bence kavganizda

Niye ki? Esiyle tanistirmaya mi getirnisler o kizi size gore? Amac ne hamile konu sahibiyle, karpatlarin Maradonasi kocasini bosatmak mi? Sonra ne yani?
Siz hiç esra erol müge anli falan izlemiyorsun yada denk gelmiyorsunuz galiba orda ki konulara

Detay soruldu, cevap vermedi o konuya konu sahibi

Valla ben size hak veriyorum siz kadina bu kadar kizdiginiza gore demekki oda size sinir oluyorki story felan paylasiyor ama burda konu kadin degil
Konu esiniz sizin rahatsiz olacaginizi bilmesi gerekirdi ortamdan o ayrilsaydi bir zahmet sonra sizden bunu sakliyor story gormeseniz haberiniz dahi olmayacakti zaten muhabbettlerîni yakalamissiniz esinizin kendine ceki duzen vermesini istemeniz normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…