Yani evet bu şekilde düşününce normal.İnsan evlendi diye hiç mi karşı cinsten arkadaşı olmayacak? Ya da o an yanındaki arkadaşını nasıl yollayabilirdi dediğin gibi.Simdi kiz arkadasimla avmde gezerken esim orda olsa, kiz arkadasimi da alir yanina giderim, esimin arkadasi orda olsun olmasin farketmez, napicam arkadasimi yuruyen merdivende bye diyip kacicam mi? Ayrica boyle bisey dusunup arkadasimi yollamam ona hakarettir, araniyo mu benim arkadasim, cinsiyet farketmeksizin insan olarak bir araya gelebilmeliyiz, herkese yollu gozuyle, kocami ayarticak mi gozuyle bakmak bana irrasyonel gelen bisi, anlamiyorum bu kafayi. Hayatlar haremlik selamlik olsun o zaman.
Konunuz tamamen iki kadının -size göre- arsızlığı üzerine kurulu. Yok tanımadığı erkeğin yanına gitmiş, yok arkadaşını da yanında getirmiş. Diğer konunuzda zaten kocamla birini tanıştıracaklar diye korkuyorum diyordunuz. Problem diğer üç kişi değil, kocanız. Kocanız dışında kalan insanları dilinize dolamayın.Kimin namusuna laf etmişim ?
Sizde polyannasiniz heralde hanimefendiNe yapacaklardı? Kadın arkadaşını sen kızarsın diye evine mi yollayacaktı? O kızı Eşinle tanıştırmaya getirdiklerini düşünmüyorsun herhalde
Böyle de genişler işte kim bilir 4u ne konuştuEşiniz arkadaşının eşiyle cinsellik mi konuşuyor? Yok deve.
Eğer eşimin arkadaşlarını bende tanıyorsam,muhabbetimiz varsa sorun etmem bensiz oturmalarını.Zaten kadınlar sonradan gelmiş.Tamam kadının yanında gelen diğer kadın detayından rahatsız olurdum ama planlı bir şey olmadığı için çokta takılmazdım,hele de eşime güveniyorsam.Tmmda , ola bilir haklsin. Yine Benimde aklima girmez neden Benim esim Hala Bir cift ile ve baska Bir kadinla takilsinki? Ne alaka ?! Vallah bence onun esi, hele ki böyle Bir kafayla, Cok büyük yanlis yapti. Okadar detaylararina dikkat ediyorsa konu sahibinin, o zaman kendine de ceki düzen vermesi lazim. Madem evlilikte ne yakisir ne yakismaz biliyor gibi yapiyorsa, Adam olsun dikkat etsin hareketlerine.
Niye ki? Esiyle tanistirmaya mi getirnisler o kizi size gore? Amac ne hamile konu sahibiyle, karpatlarin Maradonasi kocasini bosatmak mi? Sonra ne yani?Sizde polyannasiniz heralde hanimefendi
Böyle de genişler işte kim bilir 4u ne konuştu
Zaten bunu eşim anlatmadi ben sanıyorum ki ikisi görüştü arkadaşıyla eşim story gördüm gece kadın paylaşmış eşimi uyandırdım bu ne dedim dedigi su ya işte aliyle görüştüm ya Esra da arkadaşıyla alisveristeymis yanımıza geldiler storyde kahve içiyorlardıSimdi birsey de eminmisiniz
Esinizle arkadasi bulusuyor sonra kadinlar mi geliyor yoksa arkadasi karisiylami geliyor bence bunlar onemli detay
Niye herkes boyle Kizlar avmde geziyormus da sonradan aralarina katilmis gibi anladiki
Birde story de napiyorlardi
Yatak odası muhabbeti derken ne mesela ne konuşmuşlar anlamadım?Daha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyor
Evli bir çiftin elin adamıyla cinsellik muhabbeti yapmasıda normal değil ama.Hangi koca,başka bir erkeğin yanında karısıyla beraber böyle muhabbet yapar? Afedersiniz ama çok genişçe bir hareket bu ya.Yani neler duyuyoruz,görüyoruz insanın aklına her şey geliyor.Niye ki? Esiyle tanistirmaya mi getirnisler o kizi size gore? Amac ne hamile konu sahibiyle, karpatlarin Maradonasi kocasini bosatmak mi? Sonra ne yani?
Çok haklısınız bence kavganizdaKızlar daha önce yazmıştım eşimin arkadasinin eşinden pek hoşlanmadığımi dün akşam goruseceklerdi dışarıda eşim ve arkadaşı yine karısını getirmiş AVM'de bulusmuslar üstüne yetmezmiş gibi yanlarında bir kız daha var arkadaşın eşi bende ekli whatsap hikayesinde paylaşmış 4 lu foto cekinmisler dün akşamdan beri kafayı yiyorum hamileyim birde sinirlerime hakim olamiyorum hadi siz görüştünüz o kızın yanınızda ne işi var eşime sordum diyo ki arkadaşın eşi ve o kız alışveriş yapıyorlarmış işleri bitince de bunların yanına gelmişler kafayı yemek üzereyim eşimle de konuşmuyoruz büyük kavga ettim bundan sonra da ya ben yada o arkadaslarin dedim sizce haksız mıyım İçim içimi yiyor
Siz hiç esra erol müge anli falan izlemiyorsun yada denk gelmiyorsunuz galiba orda ki konularaNiye ki? Esiyle tanistirmaya mi getirnisler o kizi size gore? Amac ne hamile konu sahibiyle, karpatlarin Maradonasi kocasini bosatmak mi? Sonra ne yani?
Detay soruldu, cevap vermedi o konuya konu sahibiEvli bir çiftin elin adamıyla cinsellik muhabbeti yapmasıda normal değil ama.Hangi koca,başka bir erkeğin yanında karısıyla beraber böyle muhabbet yapar? Afedersiniz ama çok genişçe bir hareket bu ya.Yani neler duyuyoruz,görüyoruz insanın aklına her şey geliyor.
Amaç belki boşatmak değildir ama başka şeyler olabilir Allah esirgesin.
Valla ben size hak veriyorum siz kadina bu kadar kizdiginiza gore demekki oda size sinir oluyorki story felan paylasiyor ama burda konu kadin degilZaten bunu eşim anlatmadi ben sanıyorum ki ikisi görüştü arkadaşıyla eşim story gördüm gece kadın paylaşmış eşimi uyandırdım bu ne dedim dedigi su ya işte aliyle görüştüm ya Esra da arkadaşıyla alisveristeymis yanımıza geldiler storyde kahve içiyorlardı
Bilmiyorum yorumlarda gördüm ben.Konu sahibide onaylamış.Eğer baya bel altı konulara girildiyse durum sıkıntılı yani.Detay soruldu, cevap vermedi o konuya konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?