Aslında sabahtan beri anlatıyorum ama anlamamak için direniyorsunuz . Nikahımin düştüğünü düşünsem en yakın arkadaşlarım erkekler olmaz değil mi

birbirimizi anlayamayacağimiz çok açık benim medeni insan kavramım farklı konu sahibinin eşinin arkadaş grubu değişik insanlardan oluşuyor belli ki ben böyle bir arkadas grubuna dahil olmak istemezdim bana göre böyle "ben " böyle düşünüyorum insanlar sizin gibi düşünmediğinde medeniyetsiz dini açıdan vurulabilirim evliliği kötü diyebilirim hakkını bulmanız aslında sizin de benim kadar dar görüşlü olduğunuzu göstermez mi ? Ben dar görüşlu biriysem sizde insanları yargılamaya ayrıştırmaya çok yatkinsiniz .
Bir insan bir şeyi istemediginde sadece istemiyor olabilir kıskanç olamam kesin kadına kötü kadın muamelesi yapmam lazım ya da "yobaz" olmam lazım ya eşimle evliliğim kötü olmalı vs vs hayatta sizdn farklı olan hersey kötü olmak zorunda değil
Gayet birbirimizden ayrı gezeriz dışarı çıkarız şehir dışına gereklilik varsa yurt dışına toplu karışık arkadaş gruplariyla da takılabiliriz ama özellikle benim hissettiğim şekilde denk geldirip fotoğraflar cekiniliyorsa bu bana uygun değil bir karili kocalı oturulacaksa beni de çağıracaklar dört yildir bu şekilde yaşıyoruz sıkıntı olmadı

umarım anlayabilmişimdir artık kapatalım bence