Benden sakladığı bişey mi var

Esmanur7816

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
81
86
8
31
Merhaba arkadaşlar
Eşimin telefonuna bakma geregi duydum nedenini bilmiyorum baktığımda whatsap da bı numara ve attığı durumu sadece o numara görebiliyor ve eşimde bu numara daha önce engelliydi bu numara bir kadın eşimin daha önce tanıdığı biriydi bu kız eşime biz evlendigimizee yazardı sen nasilsin oğlun nasıl diye iyi niyetli olsa eşin nasıl falan filan sorar ben kıyameti koparinca engellemisti sonra bugün tesadüfi baktım ve sonuç bu ne düşünüyorsunuz kuruntumu yapiyorum

Merhaba arkadaşlar
Eşimin telefonuna bakma geregi duydum nedenini bilmiyorum baktığımda whatsap da bı numara ve attığı durumu sadece o numara görebiliyor ve eşimde bu numara daha önce engelliydi bu numara bir kadın eşimin daha önce tanıdığı biriydi bu kız eşime biz evlendigimizee yazardı sen nasilsin oğlun nasıl diye iyi niyetli olsa eşin nasıl falan filan sorar ben kıyameti koparinca engellemisti sonra bugün tesadüfi baktım ve sonuç bu ne düşünüyorsunuz kuruntumu yapiyorum

Eski sevgilisi olma ihtimali yüksek. Normal arkadaşı vs olsa saklamazdı ya da numarayı engellemezdi. Yani kuruntu yapmıyorsunuz

Ne paylaştığını göremedim sadece o kişinin gördüğünü görebiliyorum şimdi ben telefonunu karıştırdım bunu gördüm desem kıyamet kopar niye karıştırıyorsun diye
Kendisi saklıyor ama

ben olsam o numarayı arar sorardım. eşinizin kıyamet koparma gibi bir hakkı yok. telefon karıştırmak hoş değil ama bu onun yaptığının üstünü örtmez. erkeklerin en büyük savunması kendisi aldatır ama sen yakaladığın zaman vay efendim telimi mi karıştırdın fskjfdks gerçekten sinirim tepeme geldi eski eşim aklıma geldi gene. ne zaman böyle olaylar okusam yaşadıklarım aklıma geliyor..

Bir kere zorla engelletmissiniz, engel olabildiniz mi ? Hayır. Şimdi bağırıp cagirsaniz ne olacak ki? Delilleri toplayın, ayrılacaksıniz dava açın, ayrılmam diyorsanız bir gün sakince senin şununla görüştüğünü, şunları yazdığını, şuraya gittiginizi biliyorum, deyin. Sizi kaybetmek istemiyorsa pişman olup tamamen kadını bırakır, sizi kaybetmekten korkmuyorsa da ayrılın zaten.

Kuruntu değil lakin sorunca ne diyecek acaba
Tesadüfen elim değdi büyük ihtimalle
Yada sen hastalık derecesinde paranoyaksın🥴

Ne paylaştığını göremedim sadece o kişinin gördüğünü görebiliyorum şimdi ben telefonunu karıştırdım bunu gördüm desem kıyamet kopar niye karıştırıyorsun diye
Bişey ksristirdiyss kıyamet koparır
Yoksa sorun çıkarmaz

Back
X