- Konu Sahibi Esmanur7816
Geçmiş olsun, aldatılan kadınlar kulübüne hoş geldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz o kişiye bişeyler kanıtlama çabasında olabilir. Ona özel paylaşım yapıyor, kuruntu mu yapıyorum demeyin lütfen.Merhaba arkadaşlar
Eşimin telefonuna bakma geregi duydum nedenini bilmiyorum baktığımda whatsap da bı numara ve attığı durumu sadece o numara görebiliyor ve eşimde bu numara daha önce engelliydi bu numara bir kadın eşimin daha önce tanıdığı biriydi bu kız eşime biz evlendigimizee yazardı sen nasilsin oğlun nasıl diye iyi niyetli olsa eşin nasıl falan filan sorar ben kıyameti koparinca engellemisti sonra bugün tesadüfi baktım ve sonuç bu ne düşünüyorsunuz kuruntumu yapiyorum
Ne alakası var,Bide ' ne alakası var' var![]()
Sende çok alingansin i yazmaya giriyordum tamNe alakası var,
abartma,
yok daha neler,
sende çok alıngansın.....
Iste o kıyamet kopmazsa sonrasi sıkıntı olacak.Asla sessiz kalmayin.Ne paylaştığını göremedim sadece o kişinin gördüğünü görebiliyorum şimdi ben telefonunu karıştırdım bunu gördüm desem kıyamet kopar niye karıştırıyorsun diye
OhaaaDurum ayarlarina kendinizi de ekleyin. Bakalim ona ozel ne paylasiyomus. Ben bildigim bi hikaye anlatayim. Bi arkadas eski sevgilisiyle yeniden gorusmeye basliyo ikisi de evliler. Gun icinde vatsaptan normal yazisiyolar. Aksam yakalanmamak icin durumlari sadece birbirlerinin gorecegi sekilde ayarlayip ordan yazismaya devam ediyolar. Karsidaki durumu gorunce de hemen siliyolar. Yani bu isin icinde bi is var arkadasim. Sen durum ayarini bi guncelle ak g.t kara g.t bi meydana ciksin
Millette ne akillar varOhaaahiç aklıma gelmezdi.