• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden sakladığı bişey mi var

Merhaba arkadaşlar
Eşimin telefonuna bakma geregi duydum nedenini bilmiyorum baktığımda whatsap da bı numara ve attığı durumu sadece o numara görebiliyor ve eşimde bu numara daha önce engelliydi bu numara bir kadın eşimin daha önce tanıdığı biriydi bu kız eşime biz evlendigimizee yazardı sen nasilsin oğlun nasıl diye iyi niyetli olsa eşin nasıl falan filan sorar ben kıyameti koparinca engellemisti sonra bugün tesadüfi baktım ve sonuç bu ne düşünüyorsunuz kuruntumu yapiyorum
Eşiniz o kişiye bişeyler kanıtlama çabasında olabilir. Ona özel paylaşım yapıyor, kuruntu mu yapıyorum demeyin lütfen.

Karıştırdın ye kıyamet koparacaksa koparsın bakalım cevabı nr olacak ama ne paylaştığını da takip edin bakalım ne paylaşıyor

Ben de bazen wp durumlarımı tek bir kişiye göre ayarlarım. Çünkü o an paylaştığım şeyleri sadece o kişi görsün isterim. Özeldir yani o kişi.

Önemli olan sizin bundan sonra ne yapacağınız.
Birşey saklıyor veya saklamıyor o değil sorun
Sizin fikriniz,gelecek planınız ne?
Boşamayacaksanız yüzleşmeyin. Göz göre göre aldatır bir dahakine.
Boşayacaksanız da kıyameti koparabilirsiniz

Numara sadece sohbet etmiş olsaydı (Çocuğun nasıl ? Sen nasılsın ? Vb ) yanlış anlıyor olabileceğini düşünürdüm ama wp durumunu sadece o numara görecek şekilde ayarlanması hiç masum değil.

Aklıma şöyle bir şey geldi, wp durumunu o numarayla birlikte sizinde görebileceğiniz şekilde ayarlayamaz mısınız gizlice?
Eşiniz paylaşım yaptığında görürsünüz, paylaşımının içeriğini çok merak ederdim ben. Bakalım nasıl bir gönderme yapıyor o numaraya ?

Siz durumu görünce zaten eşiniz sizin gördüğünüzü görünce panik yapabilir. Size direkt bir şeyler sorar , eder. Böylece bahanesi de olmaz (bilmiyorum, ben ayarlamadım gibi salakça bahaneleri süremez )

size cemal safi’yle cevap vermek istiyorum.

“Kopsun nerden inceyse artık bu bağ, bu düğüm,
Her gece daha berbat, daha vahim gördüğüm.”

Evli olan eşiniz haliyle sadakat hükmünü koruyacak olan da o ! Karşı taraf icin iyi niyetli değil yazmışsınız ama eşiniz tam çakal. Ne olacak, ex sevgilisi. Boyle bir durumda sormaktan neden korkuyorsunuz,bu kadar pasif olmayin

Durum ayarlarina kendinizi de ekleyin. Bakalim ona ozel ne paylasiyomus. Ben bildigim bi hikaye anlatayim. Bi arkadas eski sevgilisiyle yeniden gorusmeye basliyo ikisi de evliler. Gun icinde vatsaptan normal yazisiyolar. Aksam yakalanmamak icin durumlari sadece birbirlerinin gorecegi sekilde ayarlayip ordan yazismaya devam ediyolar. Karsidaki durumu gorunce de hemen siliyolar. Yani bu isin icinde bi is var arkadasim. Sen durum ayarini bi guncelle ak g.t kara g.t bi meydana ciksin

Kendimden örnek vereyim sadece durumu o kişiye açıyorsam ondan hoşlanıyorumdur ve ben yazmayayım o yazsındır kesinlikle masum değil

O listeye kendinizi de ekleyin. Bir daha paylaştığında size de düşsün bakalım ne paylaşıyormuş. Muhtemelen aşk acısıyla cart curtla ilgili salakça şeylerdir. Eski sevgisi onu unutamadığını falan düşünsün diye. Benim boşanan bir arkadaşım var biraz farklı ama, onun kocası da durumu arkadaşıma kapatıp saçma sapan şeyler paylaşıyormuş. Çalışanlardan biri "patron da bunu paylaşmış" diye konuşurken arkadaşım çakmış olayı.
Ss alıp kendinize gönderin bunları.

Durum ayarlarina kendinizi de ekleyin. Bakalim ona ozel ne paylasiyomus. Ben bildigim bi hikaye anlatayim. Bi arkadas eski sevgilisiyle yeniden gorusmeye basliyo ikisi de evliler. Gun icinde vatsaptan normal yazisiyolar. Aksam yakalanmamak icin durumlari sadece birbirlerinin gorecegi sekilde ayarlayip ordan yazismaya devam ediyolar. Karsidaki durumu gorunce de hemen siliyolar. Yani bu isin icinde bi is var arkadasim. Sen durum ayarini bi guncelle ak g.t kara g.t bi meydana ciksin
Ohaaa 😳 hiç aklıma gelmezdi.

Biraz takipte kal. Gördüklerinin görüntüsünü al. Önce engelleyip sonra açtığına göre o kişiyle eşinde görüşmek istiyor. Eşine zorla engel kaldırtmadı kadın sonuçta. Biraz delil topla ona göre kıyameti kopar ortalığı ateşe ver.

Sizden 17 yaş büyük adamla muhtemelen ailesinin durumu iyi diye evlendirilmişsiniz. Eski konularınızdan birinde anneniz ile abinizin sizi ve eşinizin ailesini atm olarak gördüğü anlaşılan bir konu var. Eşiniz ile aranız da çok iyi değilmiş. Kendisi aile desteği olmadan ayakta duracak kabiliyette biri değilmiş. Size de çok yaklaşmıyormuş sanırım. Bunları neden mi yazdım? Öyle.. Keşke size bir çözüm önerim olsa idi. Eşiniz cebi para görüyor diye kendini bi halt sanan ebleh bir tip. Hazır yiyici kart horoz. Tipinin haline bakmadan yaptığı işe bak. Rezil.

Back
X