Benden sakladığı bişey mi var

Merhaba arkadaşlar
Eşimin telefonuna bakma geregi duydum nedenini bilmiyorum baktığımda whatsap da bı numara ve attığı durumu sadece o numara görebiliyor ve eşimde bu numara daha önce engelliydi bu numara bir kadın eşimin daha önce tanıdığı biriydi bu kız eşime biz evlendigimizee yazardı sen nasilsin oğlun nasıl diye iyi niyetli olsa eşin nasıl falan filan sorar ben kıyameti koparinca engellemisti sonra bugün tesadüfi baktım ve sonuç bu ne düşünüyorsunuz kuruntumu yapiyorum
Karşı taraf iyi niyetli değil de senin kocan ne? Kemalim yapmaz vakası. Senin kocanın gözü dışarda

Sizden 17 yaş büyük adamla muhtemelen ailesinin durumu iyi diye evlendirilmişsiniz. Eski konularınızdan birinde anneniz ile abinizin sizi ve eşinizin ailesini atm olarak gördüğü anlaşılan bir konu var. Eşiniz ile aranız da çok iyi değilmiş. Kendisi aile desteği olmadan ayakta duracak kabiliyette biri değilmiş. Size de çok yaklaşmıyormuş sanırım. Bunları neden mi yazdım? Öyle.. Keşke size bir çözüm önerim olsa idi. Eşiniz cebi para görüyor diye kendini bi halt sanan ebleh bir tip. Hazır yiyici kart horoz. Tipinin haline bakmadan yaptığı işe bak. Rezil.

Konular ve içeriklerde de ciddi tutarsızlıklar var. Bir konuda, kayınpeder : "al iş kur diye kendisine 250 bin tl para vermiş" kendisi o paraya dokunmamış. Ancak evleri çok kötü durumdaymış. Ki 3 katlı müstakil ,orman içinde , deniz manzaralı kayınpedere ait binanın en alt katında oturuyorlarmış.Gelinine , iş kursun diye 250 bin tl para veren adam , o evin bir akarı kokarı varsa nasıl yaptırmaz ; anlam veremedim.

Merhaba arkadaşlar
Eşimin telefonuna bakma geregi duydum nedenini bilmiyorum baktığımda whatsap da bı numara ve attığı durumu sadece o numara görebiliyor ve eşimde bu numara daha önce engelliydi bu numara bir kadın eşimin daha önce tanıdığı biriydi bu kız eşime biz evlendigimizee yazardı sen nasilsin oğlun nasıl diye iyi niyetli olsa eşin nasıl falan filan sorar ben kıyameti koparinca engellemisti sonra bugün tesadüfi baktım ve sonuç bu ne düşünüyorsunuz kuruntumu yapiyorum
Kuruntu değil seninki kaçak et kesiyo

Konular ve içeriklerde de ciddi tutarsızlıklar var. Bir konuda, kayınpeder : "al iş kur diye kendisine 250 bin tl para vermiş" kendisi o paraya dokunmamış. Ancak evleri çok kötü durumdaymış. Ki 3 katlı müstakil ,orman içinde , deniz manzaralı kayınpedere ait binanın en alt katında oturuyorlarmış.Gelinine , iş kursun diye 250 bin tl para veren adam , o evin bir akarı kokarı varsa nasıl yaptırmaz ; anlam veremedim.
Bi konuda ailem yok demiş, başka konuda devamlı para isteyen bir aile var, hatta kayınbabaya gidiyorlarmış.

Şöyle yapın whasap çevrimiçi anlık bildirim gösteren uygulamalardan yükleyin önce ki uygulamaya girdiği zaman yakalayın ,sonra kendinizi ekleyin duruma ne attığjnı görürsünüz öbür türlü sizin eklediğinizi görür ve siler

Bi konuda ailem yok demiş, başka konuda devamlı para isteyen bir aile var, hatta kayınbabaya gidiyorlarmış.

Evet , çok fazla tutarsızlık var. Konulardaki tutarsızlıkları sorunca da kızıyorlar.

Kendisi yaklaşık 6 yıldır borderline ( sınırda kişilik bozukluğu ) hastası olduğunu söylemiş ve " Yani bugün çok mutlu ve çok neselisiniz 5 dakika sonra kafanızda kurduğunuz olayı gerçekmiş gibi yaşayarak mutsuz olursunuz " demiş bir yorumunda.

Tutarsızlıkların sebebi umarım bu durumdur ve konuların büyük bir kısmı gerçek değildir.

Back
X