zuzu kardeş akli melekelerinin yerinde olmadığını düşünüyorum senin hatta ve hatta mazoşist bir insan olduğunu düşünmeye de başladım tüm konularını okudum...ilerde aklı ve ruhu bozuk bir evladın olmasınıda göze almışsın çocuğuna dahi acımıyosun...yahu yazık değil mi sana evladına...öğretmensin özgürlüğün elinde...evi satışa çıkar kalan krediyi kapat borçsuz harçsız sağ selamet yaşa...bu manyak adamla aynı evi paylaş paylaş nereye kadar....senin ondan ne farkın var onu üstün tutan ne:18:

...çok sorun varsa boğazına bir çatalda sen daya...hangi hakkın gördüğü üstünlükle seni dövebiliyor boğazına çatal sokabiliyor seni beraber ödediğiniz evden kovabiliyor...anlamadım sende sakatlık mı var yüzüne bakılmayacak kadar çirkin bir kadın mısın yoksa aklın mı yok diyecem ama okumuş mukaddes bir mesleği icra ediyorsun...seni bu adama bağlayan ne var...birde bu mahlukattan ikinci çocuğu istiyorsun git sana değer verecek el üstünde tutabilecek bir adamdan yap çocuğu Allah aşkına....hayatı yakalayabilmek için hala geç değil...zuzu yaşın müsaitken dön bu yoldan Allah rızası için...bak ben kimseye boşan demem ama senin ilerini hiç iyi görmüyorum ben...O evin borcunun bittiği gün o adam sana yolu gösterecek anasınıda alıp oraya kurulacak çocuğuda belki elinden alacak...hala göremiyor musun ileriyi..Zuzu.