Benden saklıyor.telde konuşurkende sesini kısıyor!!!

Çocuğumun kreş parasını yatırsın diye sıkıştırıp duruyom dünden beri ama tık yok.Ancek bacıya dakikası hemn yollanmış.bilip bilmeden atıp tutmasak.Vicdansız diyen olmuş valla değilim.İşte sürekli istek olunca batıyor gözüme.yoksa ne ben zengin olurum 3-5 kuruşla ne de fakir.

neyse bende bilmeden yazdım ama ilk msjınızda 2 kuşurun hesabını yapıyonuz gibi gelmişti bence ilk msjı düzenleyin :34:

konu sahibesi sonuna kadar haklı..

Ailece garip bir ailenin ortasına düşmüş..Her aldığına yedigine içtigine laf söyleyen kocası var.

Dayak bile yemiş okudugum kadarıyla..Adam desen garip bir müsvette bana göre..
Küfür ediyor,psikolojik şiddet uyguluyor.

Kayınvalide ayrı bir baş belası zaten..

Çok bile dayanmış kızcağız..

Mesele abi kardeş meselesinden çıkmış hanımlar..Konuda detayları bilmediginiz için sorgulamışsınız ama ciddi ciddi eski konularına bakının derim..

Bu arada konu sahibesi ne 2.bebeği ALLAH aşkına kafayı mı yedin sen ?

Bu adama 1 çocuk bile fazlayken ?

Oh iyi etmiş..su anlatis şekliniz bile garip. .babası ölmüş zaten safcaymis vay be Allah azıcık merhamet versin size. .Gerçi şimdi başlarsınız ac kaldım ona dk yolladi diye

Normalde üç kuruşluk kontörün lafı olmaz ama sen haklısın sonun kadar arkadaşım.
Eşin adam değil senin yazık, lütfen kendini geleceğe hazırla bu adamla ne kadar devam edersin bilemem

Babası yokmuş
Abi babalık yapmaya çalışıyo demek
Hem aldığı atla deve değil alt tarafı kontör
Abartmayın lütfen, başlığı okuyunca aldatma hikayesi sandım. Pes

Konuyu ilk okuduğumda fazla abarttigini düşünmüştüm ama iş, kullanma noktasına geliyorsa bence sonuna kadar haklısın. Tavrını koy bence...

Kızlar eşim bacısına sürekli dakika yollar ara sıra da para.Bende sürekli olunca kızıyorum benimde kardeşim var ve ben daha bi kere dakika yollamadım.Babası ölmüş eşimin kızkardeşi de safça biraz evli ama koca kısıyor bundan.Şimdi siz nasıl tepki verirdiniz dün tartıştık benden gizliyor söylemiyor ama benim aldığıma mırın kırın ediyor çalıştığım halde.

Cnm sen gondersen ailene allah bilir esin ne tartismalar yaratacak benim eski esimde ayniydi evli kiz kardesiniz alisverisinden tut kirasina varana kdr oderdi bunuda benden gizli yapardi beni aptal yerine koyardi ben evime maasimla alisveris yapsam yarisi kiz kardesine giderdi sanki bilmiyordum neymis kocasi bakmiyormusta sorumsuzmusta bilmem neymiste bana gelince ise ailene para yediremezsin derdi geri zekali sanki benim ailemde benim parama muhtacmis gibi konusurdu benimle ki benden bes kurus istemis insan degillerdir. Kiz kardesi bekar olsa neyse dicem ama evli sonucta ve bunu senden neden gizliyor anlamis degilim hadi digelimki destek olmasi normal ama buda surekli olmazki sonucta esinle seninde bir gelecegin var degilmi !!!

Eğer bir ilişkide senli benli durumuna girdiyseniz o ilişki de yapılan herşey gözünüze batar işte ablana yolladın benim kardeşime yollamadın gibi? Bunlar eşinizi yıpratmış ki sizden habersiz konuşup gönderiyor o şuan bir abi değil baba görevi görüyor bunu anlayışla karşılamalısınız o da onun ailesi. Ben nişanlı olduğum halde nişanlımın kardeşine sorarım bir ihtiyacın var mı ya da üstümde varsa para zorla eline veririm ya da bir şey alırken onu da düşünür alırım çünkü o da benim kardeşimdir. Bunun karşılığı olarak da nişanlım abime fazlasıyla yapar yemeklere götürür ve hiç bir yerde hesap ödettirmez her şey karşılıklıdır biraz çuvaldızı kendimize batırmamız gerekir!

Eski konularınızı bilmiyorum ve bu yazımı sadece başlıkta yazdığınız duruma göre yazdım çünkü okuduğumuz ve gördüğümüz bu eğer farklı bir durum varsa buna farklı bir çözüm bulunmalı

zuzu kardeş akli melekelerinin yerinde olmadığını düşünüyorum senin hatta ve hatta mazoşist bir insan olduğunu düşünmeye de başladım tüm konularını okudum...ilerde aklı ve ruhu bozuk bir evladın olmasınıda göze almışsın çocuğuna dahi acımıyosun...yahu yazık değil mi sana evladına...öğretmensin özgürlüğün elinde...evi satışa çıkar kalan krediyi kapat borçsuz harçsız sağ selamet yaşa...bu manyak adamla aynı evi paylaş paylaş nereye kadar....senin ondan ne farkın var onu üstün tutan ne:18::20:...çok sorun varsa boğazına bir çatalda sen daya...hangi hakkın gördüğü üstünlükle seni dövebiliyor boğazına çatal sokabiliyor seni beraber ödediğiniz evden kovabiliyor...anlamadım sende sakatlık mı var yüzüne bakılmayacak kadar çirkin bir kadın mısın yoksa aklın mı yok diyecem ama okumuş mukaddes bir mesleği icra ediyorsun...seni bu adama bağlayan ne var...birde bu mahlukattan ikinci çocuğu istiyorsun git sana değer verecek el üstünde tutabilecek bir adamdan yap çocuğu Allah aşkına....hayatı yakalayabilmek için hala geç değil...zuzu yaşın müsaitken dön bu yoldan Allah rızası için...bak ben kimseye boşan demem ama senin ilerini hiç iyi görmüyorum ben...O evin borcunun bittiği gün o adam sana yolu gösterecek anasınıda alıp oraya kurulacak çocuğuda belki elinden alacak...hala göremiyor musun ileriyi..Zuzu.:53:

Kızlar eşim bacısına sürekli dakika yollar ara sıra da para.Bende sürekli olunca kızıyorum benimde kardeşim var ve ben daha bi kere dakika yollamadım.Babası ölmüş eşimin kızkardeşi de safça biraz evli ama koca kısıyor bundan.Şimdi siz nasıl tepki verirdiniz dün tartıştık benden gizliyor söylemiyor ama benim aldığıma mırın kırın ediyor çalıştığım halde.

Canim nolmus gondermisse kiz kardesi sonucta evlendi diye hic hir sey yapmicak mi kardes bu ya sonucta alt tarafi bir mktar para veya dakika arkasinda dayanabilecegi bi abisi varms ck sukur. Sen gee calisiyosun o kiz calsmiyo elin adamida kisiyosa abnn destek olmasi gerekir zaten ..

Abisi sonuçta o değilde kim yardım edecek ki?:54:54::54::54:

Zuzu eşin seni annesine ezdiriyor, küfür ediyor, dövüyor, çocuğunla tehdit ediyor, senin tek takıldığın konu gönderdiği dakikalar mı? Üzerine 2. çocuğu planlıyorsun cidden iyi misin? Öğretmen olmasan diyeceğim ki maddi özgürlük, cahillik vs... Sen çocuk yetiştiriyorsun bir silkelen kendine gel :19:

o senin aldığına mırın kırın ediyorsa kendisi de harcamayacak sağa sola üç beş kuruş değil diye düşünüyorum sizi sıktığına göre. hele gizli olması daha da sinir bozucu bişey üç kuruş da olsa seni salak yerine koyması hoş değil. aileden aileye değişir benim eşimin ailesi gibi cebinde akrep bi aileyse evladına yardım etmeyip bir de pişkinlik yapıyorsa kusura bakmasınlar ben de tek kuruş göndertmem.

Zuzu eşin seni annesine ezdiriyor, küfür ediyor, dövüyor, çocuğunla tehdit ediyor, senin tek takıldığın konu gönderdiği dakikalar mı? Üzerine 2. çocuğu planlıyorsun cidden iyi misin? Öğretmen olmasan diyeceğim ki maddi özgürlük, cahillik vs... Sen çocuk yetiştiriyorsun bir silkelen kendine gel :19:

zuzu kardeş akli melekelerinin yerinde olmadığını düşünüyorum senin hatta ve hatta mazoşist bir insan olduğunu düşünmeye de başladım tüm konularını okudum...ilerde aklı ve ruhu bozuk bir evladın olmasınıda göze almışsın çocuğuna dahi acımıyosun...yahu yazık değil mi sana evladına...öğretmensin özgürlüğün elinde...evi satışa çıkar kalan krediyi kapat borçsuz harçsız sağ selamet yaşa...bu manyak adamla aynı evi paylaş paylaş nereye kadar....senin ondan ne farkın var onu üstün tutan ne:18::20:...çok sorun varsa boğazına bir çatalda sen daya...hangi hakkın gördüğü üstünlükle seni dövebiliyor boğazına çatal sokabiliyor seni beraber ödediğiniz evden kovabiliyor...anlamadım sende sakatlık mı var yüzüne bakılmayacak kadar çirkin bir kadın mısın yoksa aklın mı yok diyecem ama okumuş mukaddes bir mesleği icra ediyorsun...seni bu adama bağlayan ne var...birde bu mahlukattan ikinci çocuğu istiyorsun git sana değer verecek el üstünde tutabilecek bir adamdan yap çocuğu Allah aşkına....hayatı yakalayabilmek için hala geç değil...zuzu yaşın müsaitken dön bu yoldan Allah rızası için...bak ben kimseye boşan demem ama senin ilerini hiç iyi görmüyorum ben...O evin borcunun bittiği gün o adam sana yolu gösterecek anasınıda alıp oraya kurulacak çocuğuda belki elinden alacak...hala göremiyor musun ileriyi..Zuzu.:53:

boğazına çatalmı sokmuşşşş

Yani ben bu konuya ne desem bilemiyorum bu kızcağızın babası yok arkasında güveneceği, dayanak, koruyacak bir ağabeyi var ne yapsın babane mi desin bunu mu istiyorsunuz evlendi diye hiç ihtiyaçlarını karşılamasın mı sahip çıkmasın mı ağabey ne yapsın yuvasını kurmuş bozulsun istemez ama yardım eder dakika para hesabı yapıyorsunuz ne oluyor batıyor musunuz gönderince. Size mırın kırın ediyormuş sizin kardeşinizin gerçekten ihtiyacı var mı ya da göndermenizi istemiyor mu mırın kırın ediyor derken? Sizin de onu kardeşiniz gibi görüp eşinizi desteklemeniz gerekirken, ablalık yapmanız gerekirken nelerin hesabını yapıyorsunuz. Biraz sağduyu lütfen yetim bir kız var karşınızda.

Haa bak böyle bir durumu bilmiyordum bu kadar sorun varken tek sorun kardeşine dakika göndermesi mi o da enteresan madem bu adam korkmuyor karısından zaten ezdiriyor bu kadında herşeye eyvallah diyor hem de mesleği varken neden adam gizli gönderiyor, kısık sesle konuşuyor. Maddi özgürlüğü var herşeyi var neden boşanmıyor. Benim kuzenim lise mezunu çalışma hayatı da yoktu çok dayandı kocasına çocukta vardı ama sonunda terketti üstelik kaçmıştı yani kocasına. Ailesinin evine geldi şimdi fabrikada çalışıyor, çalıştığı için bakın öğretmen filan da değil ama mahkeme görüldü dün velayet anneye verildi mis gibi de bakıyorlar torunlarına yengem dayım kız da çalışıyor ne mecburiyeti var bu adamla durmaya. Sonra burada şikayet ediyorlar.

Haa bak böyle bir durumu bilmiyordum bu kadar sorun varken tek sorun kardeşine dakika göndermesi mi o da enteresan madem bu adam korkmuyor karısından zaten ezdiriyor bu kadında herşeye eyvallah diyor hem de mesleği varken neden adam gizli gönderiyor, kısık sesle konuşuyor. Maddi özgürlüğü var herşeyi var neden boşanmıyor. Benim kuzenim lise mezunu çalışma hayatı da yoktu çok dayandı kocasına çocukta vardı ama sonunda terketti üstelik kaçmıştı yani kocasına. Ailesinin evine geldi şimdi fabrikada çalışıyor, çalıştığı için bakın öğretmen filan da değil ama mahkeme görüldü dün velayet anneye verildi mis gibi de bakıyorlar torunlarına yengem dayım kız da çalışıyor ne mecburiyeti var bu adamla durmaya. Sonra burada şikayet ediyorlar.

Benim anlamadığım şey ikinci çocuk niye? Anca şikayet etsinler...

Kızlar hepsini okudum yazdıklarınızın.Ben eşimle çok sorun yaşadım dış odaklı ama çoğunu düzeltti.Unutamadığım bir sürü olay var yarası aklıma geldikçe kanar.İkinci bir şans verdim tek falsosunda biteceğini biliyor artık.Bunları göz ardı etmeden yorumlarsınız.ikinci çocuk olayına gelince onu Bir arkadaşım bu siteye üyeliği olmadığı için benim hesabımdan sordu.Yoksa bazı şeyler oturmadan böyle bi düşüncem yok.Bunun dışında hala göndersin ne var diyenler olmuş.Kardeşim ya elime 300 lira kalmış ve bunun 50 lirasını kardeşine yolluyorsa kızıyorum 250 lirayla hem market hem pazar görecem ben.ee kartlar var marketi ondan alırız idare edecekmişim ben.Maddi durumumuz bu kadar işte krediler var anlıycanız.

Back
X