Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Yahu herkes bir tuhaf ben bu sitedeki insanları anlamıyorum. Yorum yapmışsınız kendinizce yanlış yaptığını söylemişsiniz,hayat onun hayatı geri kalanı sizi ilgilendiriyor mu? Dalga geçmeyi de kendinize hak görüyorsunuz,beddualar filan bu kadar yüz göz olacak ne var? Allah kimseyi buradaki bazı insanların eline düşürmesin.

Nisanli kişisi pisman olsun, yaptiklari yanina kalmasin istiyorsun madem (oyle kıvırmışsın bi yorumunda), pesinde dolanip ailesiyle filan iletişime gecmeye calisma..
Polise sikayet etseydin mesela zamaninda, biraz başı agrirdi hic olmazsa.. Durumlarini takip edip durumlarini gormesine izin veriyorsun, ailesiyle gorusuyor medet umuyorsun, onlar da sana dönecek diye umut vaadediyorlar.. Psikopat oğulları suçlu ama kız deli gibi dönmesini bekliyor, aranmadigi halde ariyor.. Bu aile ogullariyla bunlari hic konusmuyor mu saniyorsun, adamin bunlardan haberi yok mu saniyorsun? Vursa da, yuzugu firlatsa da, umursamasa da kendini yana yakila taktiklerle bekleyen bi kadin icin neyine pisman olup çaba gostersin mesela bu adam? Zaten hazırda bekledigini biliyor..
Aah ah..

Bu adamdan kurtul diyen herkesi yanlis anlayip gereksiz sekilde atarlanip saldırarak konunun seyrini değiştiren konu sahibinin kendisi..
Milletin damarina basip beddua eden de yine kendisi..
En sonunda da geyikler dönmeye başladı, onun icin de zaten gereken yapilacaktir yonetim tarafindan..

annesinin yanında bana vurmuştu alnıma

Alnıma annesinin yanında yumruk atandan, sokaklarda bağıran herkese rezil eden insandan

tokat atmamış yumruk atmış maşallah..
çevir kazı yanmasın..

Ya sizi biliyorum her konuda böyle fırsat buldukça geyik çevirip alay ediyorsunuz konu sahibiyle,sonra da ben ne yaptım ki moduna giriyorsunuz. Bknz.hemen üzerine alınıp cevap vermek. Bu kadar kib'e elbette yonetim müdahale edecektir.

Anlıyorum şimdi boşandığınız adamın halini... Çok komiksiniz, Allah sizi ıslah etsin.

saygısızlık yapmadıysan bu ne?
elin adamının hali yerine kendi haline acı.
anasının yanında seni yumruklayan adamın dönüp dönmeyeceğini anlamak için yanında sopa yediğin anasını arayıp medet uman kendine acı..

Oyle mi, her konuda demek
Konu sahibiyle tartisanlardan biri benim, ustume degil sirtima mi alinsaydim mesela?

niye yoruyorsun kendini lavantam..
anlayacak mı ?
hayır...
uygulayacak mı?
hayır...

Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.
Şaka bu herhalde.2018 yılında genç bir kız hala neden şiddet gördüğü adamla evlenmek ister acaba ?
Yanı bu neyin ezikliği gerçekten gidin psikologa psikoterapi görün aşk sevgi böyle bir şey değil ya gerçekten.
Ben nişanınızı zerre kadar suçlamıyorum adam ne mal olduğunu göstermiş bile bile gidip evlenirseniz hata sizde hic ağlamayın sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…