- 28 Mayıs 2011
- 1.353
- 1.171
- 333
- 32
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Bu adamdan kurtul diyen herkesi yanlis anlayip gereksiz sekilde atarlanip saldırarak konunun seyrini değiştiren konu sahibinin kendisi..Yahu herkes bir tuhaf ben bu sitedeki insanları anlamıyorum. Yorum yapmışsınız kendinizce yanlış yaptığını söylemişsiniz,hayat onun hayatı geri kalanı sizi ilgilendiriyor mu? Dalga geçmeyi de kendinize hak görüyorsunuz,beddualar filan bu kadar yüz göz olacak ne var? Allah kimseyi buradaki bazı insanların eline düşürmesin.
annesinin yanında bana vurmuştu alnıma
Alnıma annesinin yanında yumruk atandan, sokaklarda bağıran herkese rezil eden insandan
Hanımefendi siz nasıl okudunuz yazılanları ? Ben şiddet gösterdi dedim onu yaptı bunu yaptı diye söylemedim . Tokatta yok, dayakta yok anlayacağınız. İnsanların yorumları üzerinden mi bana asıl siz ahkam kesiyorsunuz lütfen biraz anlayış .
Ya sizi biliyorum her konuda böyle fırsat buldukça geyik çevirip alay ediyorsunuz konu sahibiyle,sonra da ben ne yaptım ki moduna giriyorsunuz. Bknz.hemen üzerine alınıp cevap vermek. Bu kadar kib'e elbette yonetim müdahale edecektir.Bu adamdan kurtul diyen herkesi yanlis anlayip gereksiz sekilde atarlanip saldırarak konunun seyrini değiştiren konu sahibinin kendisi..
Milletin damarina basip beddua eden de yine kendisi..
En sonunda da geyikler dönmeye başladı, onun icin de zaten gereken yapilacaktir yonetim tarafindan..
Her yerde böyle birisi çıkıyor işte... Siz derdini anlatan ağlyarak bunları yapan birisini yargıladınız. Üzgün birisi de kendisini savununca değil doğruları hissettiklerini söyleuince kötü oldu. Siz kendi yazdıklarınıza yargılarınıza bakın lütfen. Ben başkaları gibi saygısızlık yapmadım, saygılar bile dedim. Sizi Allaha havale ediyorum.
Anlıyorum şimdi boşandığınız adamın halini... Çok komiksiniz, Allah sizi ıslah etsin.
Oyle mi, her konuda demekYa sizi biliyorum her konuda böyle fırsat buldukça geyik çevirip alay ediyorsunuz konu sahibiyle,sonra da ben ne yaptım ki moduna giriyorsunuz. Bknz.hemen üzerine alınıp cevap vermek. Bu kadar kib'e elbette yonetim müdahale edecektir.
Benim yorumuma benim yorumumaOyle mi, her konuda demek
Konu sahibiyle tartisanlardan biri benim, ustume degil sirtima mi alinsaydim mesela?
Evet döner, döner döner döver sizi, nasıl olsa kabul ediyorsunuz, evlenince de değişeceğini mi düşünüyorsunuz?Peki bu kişi kafasına dank edip döner mi
Nisanli kişisi pisman olsun, yaptiklari yanina kalmasin istiyorsun madem (oyle kıvırmışsın bi yorumunda), pesinde dolanip ailesiyle filan iletişime gecmeye calisma..
Polise sikayet etseydin mesela zamaninda, biraz başı agrirdi hic olmazsa.. Durumlarini takip edip durumlarini gormesine izin veriyorsun, ailesiyle gorusuyor medet umuyorsun, onlar da sana dönecek diye umut vaadediyorlar.. Psikopat oğulları suçlu ama kız deli gibi dönmesini bekliyor, aranmadigi halde ariyor.. Bu aile ogullariyla bunlari hic konusmuyor mu saniyorsun, adamin bunlardan haberi yok mu saniyorsun? Vursa da, yuzugu firlatsa da, umursamasa da kendini yana yakila taktiklerle bekleyen bi kadin icin neyine pisman olup çaba gostersin mesela bu adam? Zaten hazırda bekledigini biliyor..
Aah ah..
Evet döner, döner döner döver sizi, nasıl olsa kabul ediyorsunuz,
Kiz simdi sen bana Lavantam dedin, ben samimiyet icabi puantiyeli donum mu diycemniye yoruyorsun kendini lavantam..
anlayacak mı ?
hayır...
uygulayacak mı?
hayır...
Üzüldüm adına ama ben seninle "kavga" edip sana prim vermeyeceğim zaten. Bir gün konularımdan açığımı arar bulursan ne mutlu sana.Banlancam zaten uzgunum, kavga da yarım kalcak simdi, ona yanıyorumGelme ustume
yok sadece donum de sen bana yabancı değülükKiz simdi sen bana Lavantam dedin, ben samimiyet icabi puantiyeli donum mu diycemNasil isim bu :d
Puantiyem diyeyim bari, ayip olmasinyok sadece donum de sen bana yabancı değülük
Şaka bu herhalde.2018 yılında genç bir kız hala neden şiddet gördüğü adamla evlenmek ister acaba ?Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.
Puantiyem diyeyim bari, ayip olmasinUzmanlik sinavi aldim basima kiz, ders calismam lazim, uzun bi ban iyi gelecek
Oha be arkadaş bu nasıl bi üslup, bu nasıl bi yaşam, tarzı hayat görüşü.. ne diyeceğimi bilemedim.dayak yemedim ama sizin kız çok şeyler yiycek sen hadi ordan hala üzülmüyorsun ya pesss yüz kalmamış sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?