Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

Canım;yaşadığın olaylar evet kolay değil. Fakat herkesin karakteri ve duruşu farklı olabilir. Biri kişiye zarar vermemek için cama vurur,kapıya vurur sinirini oradan alır.kimi ise o an öfkesine yenik düşer ve sonunu düşünmeden karşısındaki kişiye zarar verir. Sonuçta arada sevgi var aşk var paylaşımlar var bununda getirmiş olduğu rahatlıkla böyle bir şey yapmış olabilir. Onu karşına alıp normal bir şekilde sinirlendirmesen yaptığı davranışın yanlış olduğunu söyleyebilirsin,direkt ayrılmak ya da bitirmek yerine çözümcü davranabilirsin. Şiddet sadexe fiziksel olmuyor bu arada,kişimin ağzından çıkan bir hakarette şiddet sayılıyor. Ama dediğim gibi;sonuçta seviyorsun sevgine sahip çık. Herkes her şey gün gelir değişir sen bile anlamazsınız yeterki pişman olsun. Konu sahibini bu kadar yargılamak doğru değil bence sonuçta anılar var, geçmiş var bazen kalbimizle hareket ediyoruz mantık devre dışı kalabiliyor

Çok teşekkür ederim, keşke sizin gibi anlayışlı yorumlar gelseydi Ben zaten kötü bir durumdayım... Allah sizin de hep yüzünüzü güldürsün inşallah...

Hanımefendi siz nasıl okudunuz yazılanları ? Ben şiddet gösterdi dedim onu yaptı bunu yaptı diye söylemedim . Tokatta yok, dayakta yok anlayacağınız. İnsanların yorumları üzerinden mi bana asıl siz ahkam kesiyorsunuz lütfen biraz anlayış .

Çok teşekkür ederim, Allah sizin gibilerinde yüzünüz güldürsün inşallah... İnsanlar yargılamaya bayılıyorlar, işte birisi gelsin de onun derdiyle değil, yargılamaya bakalım diye bekliyorlar...

Siz öyle yapmazsınız. Ben de umut bekleyen birini nasıl bu umutlarını bu şekilde kırma kafasınıza aniden kestirip atma kafasına ulaşmanızı merak ediyorum.

Ne umudu? Nişanlıyken annesinin yanında bile sana yumruk atan adama ne umudu besliyorsun? Kaç yaşındasın çok merak ediyorum?
Ben sana sonunu söyliyim: evleneceksin, sürekli dayak yiyeceksin, çocuk yapacaksın, onun yanında da dayak yiyeceksin.
Anlıyorum, hayaller kurdun, evlenmek istiyorsun. Ama hayırlısı değil senin için neden kabul etmiyorsun?
Adam seni kaybetmemek için oyunlara bile girmemiş nişanlıyken. Direkt ne kadar vahşi hanzo olduğunu göstermiş. Ellerini açıp kurtulduğuna dua edeceğine daha umut bağlıyorsun.
Ne diyelim, hayırlısı.

Size siddet gosteren birini nasil bekliyorsunuz Allah askina?
Su yasimda babam bi fiske vursa bi daha yuzune bakmam

Bu arada sadexe yazılanların 3 kelimesine takılı kalarak diğer cümleleri okumamakta saçma geldi. Yüzüğü atmıştı suratıma “kısmına takılmış herkes, diğer kısımları da lğtfen okuyalım anılar birikimler var

Şiddet deyince sizin aklınıza ne gelir ? Veya neyi kastettiniz??
O zaman ne demek istediğinizi doğru şekilde telaffuz edin ki ona göre yorum yapılsın..

Konu sahibini yanlış yönlendiriyorsunuz bence. Kişi öfkesine hakim olmayı bilecek. Ne demek sinirlendği zaman yapar. Sevgi varsa bile bazı durumlarda sadece sevgi hiç birşeyi çözmez. Konu sahibi nişanlıyken şiddet görmek demek evlenince daha beterini yaşayacaksınz demektir. Hazır ayrılmışsınız uzak durun. İleride yaşayacaklarınızın provası gibi olmuş bu olaylar. Azıcık ders alın yaa. Sonra buralarda konu açarsınız kocam beni dövdü diye. Yazık.. yapmayın bunu kendinize

Adam gibi adamlar var. "aman hepsi kötü" diye diye kızlar hak etmedikleri kötü ilişkileri kabul ediyor. Bir insan nişanlılikta bile saygısız davranıyorsa evlilikten sonra daha da artırır onu. Pozitif düşünmek iyi hos. Herseyi hemen atmak taraftarı değilim. Ama her kadin ne tür ilişki yaşamak istediğini sorgulamali. Sorgulamali ki kötü evlilik yaşamasın

Evet bir de az önce bir arkadaşın yazdığı gibi yumruk yemisligi de vardı.
Bunlar da birikimden sayılıyor mu size göre ?
Dönüp konularını okuyun bir bakalım sizce neler neler biriktirmisler beraber.
Ondan sonra bize yargilamayin ama dersiniz.

Benim babam bana yüksek sesle bile konuşmadı.
El bebek gul bebek buyutmusler neden bu adam seni dovsun diye mi, yapma bunu kendine
Biliyorum seviyorsun ama bak boyle olmaz
Sana bugun vuran adam yarin neler yapmaz
Vazgec sundan lutfen, sevgi bu degil yazik etme kendine
Senin sacinin teline zarar gelse dunyayi yakacak, basina bi sey gelmesin diye gozunun icine bakacak, elini en ufak bi yere carpip da canin yandiginda onun da cani yanacak gozleri dolacak adamlar varken neden sana siddet uygulayani secersin ki neden bunla evlenirsin
Yapma etme ne guzel adamlar var biliyo musun cicek gibi seven
Yazik etme kendine

Siz öyle yapmazsınız. Ben de umut bekleyen birini nasıl bu umutlarını bu şekilde kırma kafasınıza aniden kestirip atma kafasına ulaşmanızı merak ediyorum.
Umut mu üretelim olmadik yerden? Sen nicin actin bu konuyu, duymak istediklerim soylensin, olumsuz yorumlara tersleneyim diye mi?
Guzelce yazana bile alakasiz bi sekilde atarlanmissin, sirf "bekle, döner" demediler diye..
Polemik cikariyorsun..
Mune

Ya siz neyden bahsediyor sunuz Allah aşkınıza? Nişanlılık dönemi neden var sizce? Adam resmen vuruyor, hakaret ediyor kıza. Karşısındaki sevmenin anlamını bilmiyor.
Bana burada biri çıksında ben bir pislikle nişanlandığımı biliyordum ama evlenince değişti desin. Böyle bir dünya yok.
Bu kız evlenir evlenmez şiddet görecek, o zaman size gelsin kabul edin olur mu?

Dusunme diyo iste sana, seni aşağılamış diyo
O kadar kisi yakma kendini deniyor da sadece iki kişiye Allah sizi mutlu etsin, güldürsün, mutluluktan ölün geberin deniliyor abdjajdba.
Öneri verenlerden biri Türk Erkeği genellemesi pardon guzellemesi yaparak olan durumların normal olduğunu ve ona hatasını (!) konuşarak güzelce anlat diyor.
E ablacim bu adam ilk okul çocuğu mu şiddet ve turevlerinin kötü olmayacağını tane tane anlatarak dikte edesin.
Kaç yaşında adam mal mi ? Bilmiyor mu insanlarla insan gibi konuşarak anlasabilsigimizi ?
Diğer arkadaş da aman yargılamayın birikimler var diyor, bana bir gülme geliyor.
Ah keşke geçmişe dair bıraktığı iz niteliğindeki konularına bir göz atsalar bu sahibenin belki guzellemeleri kendini sevmesi konusunda yer değiştirebilir, ümitliyim.

Bana şiddet gösterip yüzüğü attı.

Peki bu kişi kafasına dank edip döner mi

Ben sizin duymak istediğiniz yorumu yapayım boşuna üzülmeyin terk etti diye kesinlikle size geri döner. Niye dönmesin ki? Dengesiz hareketlerine ve şiddet uygulayıp suratınıza yüzük fırlatmasına rağmen geri dönmesi için dua edecek bir insan bulmuşken bu fırsatı kaçırmaz emin olun ama şimdi siz hazırda beklerken kafasını dağıtsın başka bir kısmet bulabilecek mi bir denesin onun karaktersizliğini çekecek bir kız bulup kandıramazsa tabi ki size döner.

Keşke :/ Gururlu olup adım atmıyorum
Ayrıca adım atmadığınızı zannediyorsunuz da size şiddet gösteren insanı whatsaptan takip ederek, foto atarak, geçmiş olsun falan diyerek adım atmayı geçtim, bildiğin koşuyorsunuz. Merak etmeyin sizin bu hareketlerinizi dikkate alır ve yukarıda da yazdığım gibi kendine başka bir kısmet bulamazsa döner bekleyin siz en iyisi. Nasıl olsa dünya üzerinde size şiddet uygulayan nişanlınızdan başka erkek kalmadı sakın onu bırakmayın ki nişanlıyken fragmanını izlediğiniz evliliğinizin tadını çıkarın.

şu forum sayesinde dayak yiyen kadınlara üzülmek yerine "duruma göre üzülme" yetisi geliştirdim.. artık dayak yiyenleri de dövenleri de yargılamıyorum mesela..

şu forum sayesinde dayak yiyen kadınlara üzülmek yerine "duruma göre üzülme" yetisi geliştirdim.. artık dayak yiyenleri yargılamıyorum mesela..
Aynısını yapıyorum.
Gidişatı belli olan ilişkinin öncesine dair bilgim varsa konusunu okuyup ya ne olacagidi diyorum ve en sevmediğim replik "biz sahaa demiştik "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…