- 2 Eylül 2018
- 15
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Çok teşekkür ederim, keşke sizin gibi anlayışlı yorumlar gelseydiArkadaslar birazcık yargilamak yerine konu sahibi açısından bakalim böyle bir adam ve bu adami hâlâ isteyen biri var...gerçekten üzücü bir durum şiddete kadar gitmis konu ama yinede bi özüqr beklentisi var...buna çoğunuz salaklık diye ima ederken bazilarida aşk diyo bazıları saflık bazilari cahillik...konu sahibi hangisi olursa olsun şuan sizden elestiri kabul edecek halde görmüyorum birazcık yaşına istinaden yardimci olalim..zaman ne gosterir kimse bilemez ama bu adamdan olmaz deyip yorum yapmak yerine inşallah çeki düzen verir kiymet bilir hakkinzda en hayirlisi olur demek daha mantıklı geliyr bana..ayrica bana gerçekten su zamanda adam gibi biri varmi söyleyin ...annelerimiz yani kadınlarımız öyle çocuk yetistiriyorlarki suyu ayaklarina kadar geliyor erkek lerin ve bu erkekler o pasiflikllerini disarda zayif olanlara erkeklik olarak uyguluyorlar...konu sahibini suçlamiyalim bence.
Hanımefendi siz nasıl okudunuz yazılanları ? Ben şiddet gösterdi dedim onu yaptı bunu yaptı diye söylemedim . Tokatta yok, dayakta yok anlayacağınız. İnsanların yorumları üzerinden mi bana asıl siz ahkam kesiyorsunuz lütfen biraz anlayış .Az önce kendin demedin mi; bu kişi bana şiddet gösterdi diye?? Şimdi de tutup biri tokat attı,diğeri dayak diyor diyorsun..
Senin için şiddetin aşamaları mı var?
Hem kendi söylediğini unutuyorsun hem de burda sana yol yordam göstermeye çalışan insanlara ahkam kesiyorsun...
Çok teşekkür ederim, Allah sizin gibilerinde yüzünüz güldürsün inşallah... İnsanlar yargılamaya bayılıyorlar, işte birisi gelsin de onun derdiyle değil, yargılamaya bakalım diye bekliyorlar...Canım;yaşadığın olaylar evet kolay değil. Fakat herkesin karakteri ve duruşu farklı olabilir. Biri kişiye zarar vermemek için cama vurur,kapıya vurur sinirini oradan alır.kimi ise o an öfkesine yenik düşer ve sonunu düşünmeden karşısındaki kişiye zarar verir. Sonuçta arada sevgi var aşk var paylaşımlar var bununda getirmiş olduğu rahatlıkla böyle bir şey yapmış olabilir. Onu karşına alıp normal bir şekilde sinirlendirmesen yaptığı davranışın yanlış olduğunu söyleyebilirsin,direkt ayrılmak ya da bitirmek yerine çözümcü davranabilirsin. Şiddet sadexe fiziksel olmuyor bu arada,kişimin ağzından çıkan bir hakarette şiddet sayılıyor. Ama dediğim gibi;sonuçta seviyorsun sevgine sahip çık. Herkes her şey gün gelir değişir sen bile anlamazsınız yeterki pişman olsun. Konu sahibini bu kadar yargılamak doğru değil bence sonuçta anılar var, geçmiş var bazen kalbimizle hareket ediyoruz mantık devre dışı kalabiliyor
Siz öyle yapmazsınız. Ben de umut bekleyen birini nasıl bu umutlarını bu şekilde kırma kafasınıza aniden kestirip atma kafasına ulaşmanızı merak ediyorum.
Hanımefendi siz nasıl okudunuz yazılanları ? Ben şiddet gösterdi dedim onu yaptı bunu yaptı diye söylemedim . Tokatta yok, dayakta yok anlayacağınız. İnsanların yorumları üzerinden mi bana asıl siz ahkam kesiyorsunuz lütfen biraz anlayış .
Benim babam bana yüksek sesle bile konuşmadı.Size siddet gosteren birini nasil bekliyorsunuz Allah askina?
Su yasimda babam bi fiske vursa bi daha yuzune bakmam
Konu sahibini yanlış yönlendiriyorsunuz bence. Kişi öfkesine hakim olmayı bilecek. Ne demek sinirlendği zaman yapar. Sevgi varsa bile bazı durumlarda sadece sevgi hiç birşeyi çözmez. Konu sahibi nişanlıyken şiddet görmek demek evlenince daha beterini yaşayacaksınz demektir. Hazır ayrılmışsınız uzak durun. İleride yaşayacaklarınızın provası gibi olmuş bu olaylar. Azıcık ders alın yaa. Sonra buralarda konu açarsınız kocam beni dövdü diye. Yazık.. yapmayın bunu kendinizeCanım;yaşadığın olaylar evet kolay değil. Fakat herkesin karakteri ve duruşu farklı olabilir. Biri kişiye zarar vermemek için cama vurur,kapıya vurur sinirini oradan alır.kimi ise o an öfkesine yenik düşer ve sonunu düşünmeden karşısındaki kişiye zarar verir. Sonuçta arada sevgi var aşk var paylaşımlar var bununda getirmiş olduğu rahatlıkla böyle bir şey yapmış olabilir. Onu karşına alıp normal bir şekilde sinirlendirmesen yaptığı davranışın yanlış olduğunu söyleyebilirsin,direkt ayrılmak ya da bitirmek yerine çözümcü davranabilirsin. Şiddet sadexe fiziksel olmuyor bu arada,kişimin ağzından çıkan bir hakarette şiddet sayılıyor. Ama dediğim gibi;sonuçta seviyorsun sevgine sahip çık. Herkes her şey gün gelir değişir sen bile anlamazsınız yeterki pişman olsun. Konu sahibini bu kadar yargılamak doğru değil bence sonuçta anılar var, geçmiş var bazen kalbimizle hareket ediyoruz mantık devre dışı kalabiliyor
Arkadaslar birazcık yargilamak yerine konu sahibi açısından bakalim böyle bir adam ve bu adami hâlâ isteyen biri var...gerçekten üzücü bir durum şiddete kadar gitmis konu ama yinede bi özüqr beklentisi var...buna çoğunuz salaklık diye ima ederken bazilarida aşk diyo bazıları saflık bazilari cahillik...konu sahibi hangisi olursa olsun şuan sizden elestiri kabul edecek halde görmüyorum birazcık yaşına istinaden yardimci olalim..zaman ne gosterir kimse bilemez ama bu adamdan olmaz deyip yorum yapmak yerine inşallah çeki düzen verir kiymet bilir hakkinzda en hayirlisi olur demek daha mantıklı geliyr bana..ayrica bana gerçekten su zamanda adam gibi biri varmi söyleyin ...annelerimiz yani kadınlarımız öyle çocuk yetistiriyorlarki suyu ayaklarina kadar geliyor erkek lerin ve bu erkekler o pasiflikllerini disarda zayif olanlara erkeklik olarak uyguluyorlar...konu sahibini suçlamiyalim bence.
Evet bir de az önce bir arkadaşın yazdığı gibi yumruk yemisligi de vardı.Bu arada sadexe yazılanların 3 kelimesine takılı kalarak diğer cümleleri okumamakta saçma geldi. Yüzüğü atmıştı suratıma “kısmına takılmış herkes, diğer kısımları da lğtfen okuyalım anılar birikimler var
Dusunme diyo iste sana, seni aşağılamış diyoAcaba hala düşündüğüm için olabilir mi ?
El bebek gul bebek buyutmusler neden bu adam seni dovsun diye mi, yapma bunu kendineBenim babam bana yüksek sesle bile konuşmadı.
Umut mu üretelim olmadik yerden? Sen nicin actin bu konuyu, duymak istediklerim soylensin, olumsuz yorumlara tersleneyim diye mi?Siz öyle yapmazsınız. Ben de umut bekleyen birini nasıl bu umutlarını bu şekilde kırma kafasınıza aniden kestirip atma kafasına ulaşmanızı merak ediyorum.
Canım;yaşadığın olaylar evet kolay değil. Fakat herkesin karakteri ve duruşu farklı olabilir. Biri kişiye zarar vermemek için cama vurur,kapıya vurur sinirini oradan alır.kimi ise o an öfkesine yenik düşer ve sonunu düşünmeden karşısındaki kişiye zarar verir. Sonuçta arada sevgi var aşk var paylaşımlar var bununda getirmiş olduğu rahatlıkla böyle bir şey yapmış olabilir. Onu karşına alıp normal bir şekilde sinirlendirmesen yaptığı davranışın yanlış olduğunu söyleyebilirsin,direkt ayrılmak ya da bitirmek yerine çözümcü davranabilirsin. Şiddet sadexe fiziksel olmuyor bu arada,kişimin ağzından çıkan bir hakarette şiddet sayılıyor. Ama dediğim gibi;sonuçta seviyorsun sevgine sahip çık. Herkes her şey gün gelir değişir sen bile anlamazsınız yeterki pişman olsun. Konu sahibini bu kadar yargılamak doğru değil bence sonuçta anılar var, geçmiş var bazen kalbimizle hareket ediyoruz mantık devre dışı kalabiliyor
O kadar kisi yakma kendini deniyor da sadece iki kişiye Allah sizi mutlu etsin, güldürsün, mutluluktan ölün geberin deniliyor abdjajdba.Dusunme diyo iste sana, seni aşağılamış diyo
Bana şiddet gösterip yüzüğü attı.
Peki bu kişi kafasına dank edip döner mi
Ama öyle demiyordu aramız iyiyken, seni ben hiç bırakabilir miyim diyordu. Bu anılar aklıman çıkmıyor. Kaç yılımızı vermişiz yani, birden nasıl unutabilirim ? Sadece pişman olduğunu görmek istiyorum.
Ayrıldıktan sonra geldi yalvardı, tertemiz sayfa açalım dedi, kabul etmedim, sonra tekrar tekrar aradı. Son olarak görüşme olmuştu, ilerledik ve son zamanlarda böyle olmaya başladı yine. İyi siz de sevinin o halde iflah olmayacağım diye.
Ayrıca adım atmadığınızı zannediyorsunuz da size şiddet gösteren insanı whatsaptan takip ederek, foto atarak, geçmiş olsun falan diyerek adım atmayı geçtim, bildiğin koşuyorsunuz. Merak etmeyin sizin bu hareketlerinizi dikkate alır ve yukarıda da yazdığım gibi kendine başka bir kısmet bulamazsa döner bekleyin siz en iyisi. Nasıl olsa dünya üzerinde size şiddet uygulayan nişanlınızdan başka erkek kalmadı sakın onu bırakmayın ki nişanlıyken fragmanını izlediğiniz evliliğinizin tadını çıkarın.Keşke :/ Gururlu olup adım atmıyorum
Evet bir de az önce bir arkadaşın yazdığı gibi yumruk yemisligi de vardı.
Bunlar da birikimden sayılıyor mu size göre ?
Dönüp konularını okuyun bir bakalım sizce neler neler biriktirmisler beraber.
Ondan sonra bize yargilamayin ama dersiniz.
Aynısını yapıyorum.şu forum sayesinde dayak yiyen kadınlara üzülmek yerine "duruma göre üzülme" yetisi geliştirdim.. artık dayak yiyenleri yargılamıyorum mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?